Saclarinin ana rengi koyuysa,bi daha boyaman pek bir ise yaramayacaktir aslinda,istedigin mavi yansimada,ana renk olan 1 yani siyahin yansimasi oldugu icin akacaktir.keske saclarini bi kac ton actiktan sonra mavi siyaha boyasaydin:/ lakin deneme ya ilma yontemini de kullanabilirsin,boyayabilirsin ayni renge,belki de yansima olarak tutar,saclarini gormedigim icin pek saglikli yorumda bulunamiyorum
depresyondan saç boyamaya kadar sardık dımı kuzucum :)
ay boyayacaım canımda acemı kaldım ben bı kere boyadım mavı sıya bı ay oldu şımdı napsam dıeduşunuorum :)))aynen cnm ya kafa dağıtayım dedim ama istediğim renk olmadı sendemi boyadin
:) bende hiç anlamıyorum bu saç boyama dan cnm :)ay boyayacaım canımda acemı kaldım ben bı kere boyadım mavı sıya bı ay oldu şımdı napsam dıeduşunuorum :)))
Rica ederiim:)çok teşekkür ederimm :))
şuankı saç rengimi attım fotoda bakarmısın acaba ?Rica ederiim:)
rica ederim ne demek:) umarım yardımcı olabilmişimdir:\ bi kac boyama daha yapıp 3 haftada bir birde böyle dene.yinede bişey değişmez ise güvendiğin uzman bi kuaförden destek almalısınsaçım boyle şuan canım açma yapmak ıstemıyorum cokda oynamak ıstemıyorum dokulme var ama dedığım ğbı sadece ışıltılar farklı renk ğeçışlerı sevıyorum çooook tşkler bu arada onerımn yorumun ıçın
Merhaba saclarini oryal ile acmadan önce kolestonun 12.0 numara boyasini iki gun arayla komple 2 defa boyayip loreal 9.1 boya ile boyayabilirsin.loreal 9.1 boya karisiminin icine bir yemek kasigi sac kremi ve bi yemek kasigi su koyarsan saclarin daha az turunculasacaktir:) sevgilerSacim boyasız koyu kahve bu renk için hangi boyayi surmeliyim acmam gerekli ondan sonra hangi küllü boyayi sürersem bu renk olurEki Görüntüle 1889456
yani oryalsiz bu rengi elde edebilir miyimMerhaba saclarini oryal ile acmadan önce kolestonun 12.0 numara boyasini iki gun arayla komple 2 defa boyayip loreal 9.1 boya ile boyayabilirsin.loreal 9.1 boya karisiminin icine bir yemek kasigi sac kremi ve bi yemek kasigi su koyarsan saclarin daha az turunculasacaktir:) sevgiler
Saçlarının açılma derecesine bağlı aslında.bazı saclar bu dediğim boyayla cok iyi acilabiliyoken inatci saclar acilmayabilir.ancak süreye dikkat edilirse bu belirttiğim boya oryalden daha az zarar verir saça.aceleniz yoksa eğer 12 numara boyayi bi kac gun arayla uygulamayi yapin en az ikinci boyamada farki gorursumuz.şayet gormezseniz mecburen oryal kullanmaniz gerekecektir:/yani oryalsiz bu rengi elde edebilir miyim
Köpük boyada 12 numara var ise tercih edebilirsiniz ama bn yok diye biliyorum.bi farki oldugunu sanmiyorum.birinden yardim alirsaniz bi sorun olmaz renk dagilimindave boya olarak kolestonun köpük boyasini tercih etsemde elde edebilir miyim renklerin eşit dağılması açısından?
Merhaba öncelikle:) bende ayni resimle kuaförün yolunu tutup eve ağlayarak dönmüştüm malesef.ve sonra saclarimi komple sariya boyamak zorunda kalmistim.işinin ehli bi kuaför bu rengi birebir cikaracaktir ancak bunun icin cok fazla ucret talep ediyolar ne yazik ki:/ bu sebeple kolestonun acicisindan sac boyu ve miktarina gore iki uc kutu alip,önce saclarinizi aciyosunuz.yok ben oryel ile istemiyorum derseniz ise,kolestonun 12.0 numara boya ile iki uc gun arayla boyarsaniz baya bi renk acilimi yakalarsiniz.daha sonra saclariniz fazla suyu havluyla alinmis nemli iken kolestonun 8.1 ini yarim bi sekilde bi kapta karistiriyosunuz.bu karisima bi yemek kasigi su.bi yemek kasigida sac kremi ekleyip iyice karistirip hizli bi sekilde saclarinza sürüyosunuz.15 dakika sonra yikiyosunuz.bu dedigim karisimlar saclariniza küllü cila yapar renginide bi kac ton koyultur.ancak fotodaki sacta aralarda sari balyajlar var ve evde bunu elde etmeye calismak biraz tehlikeli.o yuzden bu küllü cilayi once diplerinize sürüp son iki üc dakika uclarinada yedirirseniz dipler kullu kumral uclar biraz daha az kumral sariya dönük olur.insallah istediginiz saclara bi anonce kavusursunuz:)merhaba forumda yeni konu açacaktım fakat sizi gördüm ve burdan sorayım dedim ilk etapta :)
saçlarımı bu renk yaptırmak istiyorum, saçımı daha önce hiç boyatmadım sadece loreal sunkiss renk açıcı uygulamıştım daha önce. direk kuaföre bu fotoyu göstersem yapar mı sonra facia olmasın :) tavsiyeniz varsa almak isterim.
Eki Görüntüle 1889772 Eki Görüntüle 1889773
Merhaba,amacim kuafor mağdurlarina bi nebzede olsa yardimci olmak zaten:) şoyle soyleyeyim,7 numara sac boyalari markaya gore istenenden daha koyu cikabiliyor.igora boya hic kullanmadim ama rengi birebir verdigini biliyorum.zannediyorum ki boyamadan once ki zemin renginizle alakali bi durum bu.saclarinizin %50 sinden fazlasi beyaz ise oksidani 20 vol öneriyorum beyaz kapatma icin.tavsiyem her ay diplerinizi 7 numara ile 20 vol oksidani karistrp uygulamaniz.diplerden sonrasini ise acik bi renk istyosaniz 10 numaraya,biraz daha koyu olsun isterseniz de hic 8 numaraya bulaşmadan direkt 9 numara ile boyayin.insallah istediginiz saclara bi an once kavusursunuz:)merhaba bende bir kuaför mağduru olarak bir soru sormak istiyorum.en son saçımı kendim igora royal 7.0 ve 7.4 karıştırıp boyadım ama saçım koyu oldu biraz.bu arada diplerim çok beyaz ve her ay boyatıyordum.artık kendim boyamak istiyorum.20 gün sonra diplerim yine beyaz olarak çıkacak.bu sefer saçımı dipleri 7.0 igora royal ile boyasam,boylarada 8.4 sürsem ve bundan sonraki aylarda dip boyası için nasıl bir yol izleyebilrim?
Çok teşekkür ederimMerhaba,amacim kuafor mağdurlarina bi nebzede olsa yardimci olmak zaten:) şoyle soyleyeyim,7 numara sac boyalari markaya gore istenenden daha koyu cikabiliyor.igora boya hic kullanmadim ama rengi birebir verdigini biliyorum.zannediyorum ki boyamadan once ki zemin renginizle alakali bi durum bu.saclarinizin %50 sinden fazlasi beyaz ise oksidani 20 vol öneriyorum beyaz kapatma icin.tavsiyem her ay diplerinizi 7 numara ile 20 vol oksidani karistrp uygulamaniz.diplerden sonrasini ise acik bi renk istyosaniz 10 numaraya,biraz daha koyu olsun isterseniz de hic 8 numaraya bulaşmadan direkt 9 numara ile boyayin.insallah istediginiz saclara bi an once kavusursunuz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?