Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç dökülmem,minoxil deneyimim

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Peki maya maskesini denedin mi? Perfectil vitamin eksikliği yoksa işe yaramaz ama maya yapınca benim saçım düzeliyor sanki bi dene istersen iki gün minox yapma dinlensin bi kaç kez dene bence hacim katması da cabası

bende ergenlık den berı saç dökülmesi problemı yaşıyorum pko dolayı ama. minoxidil kullanıyorum uzun suredır bayagı işe yaradı bundan sonrada hep kullanırım gebelık dışında çunku saç dokulmesı benı depresyona soktu resmen

Canım ne zamandır kullanıyorsun bu arada ben minoxil kullanalı 1 ayı biraz geçti 40 gün oldu maşallah deyim biraz daha azaldı sanki ama hala durmadı tabi saclarim seyrek.bakalım devam edicem ..

merhaba canım ben yazını gördümde baya olmus kullanalı acaba işe yaradımı saclarında gürleşme oldumu benimde erkek tipi dökülmem ve acılmalarım var yasım daha 19 yakında kel kalacam valla eger gercekten saclaeın gürlestiyse cavap verirmisin lütfen beni cook mutlu edersin

merhaba konuya atladım biraz ama olsun :)
benim de saç dökülmem vardı saçlarımı sürekli düzleştirmekten kaynaklı, kan tahlili yaptırdım b vitamini eksikliği çıktı ve doktora gidip mezoterapi tedavisine başladım, tedavi yanında vitamin ve minoksil de verdi. Açıkçası çok tereddütlerim vardı bir kere başlayınca çokuzun süre devam etmem gerektiğinden ama saçlarımın halini görmeye de dayanamıyodum.
Başladım ben de günde bir kez 5 fıs sıkıyorum, 14 ay falan oldu kullanmaya başlayalı ve inan çok faydasını gördüm, şimdi aynada yeni çıkan minik saçlarıma bakmadan edemiyorum :)

merhaba
bende ben,m saclarım cok incaldi ben de dün 5 lik erkekler için olanı aldım kullanmaya baslıcam saclarımın cıkmasını cok istiyorum sizin saclarınız nezaman cıkmaya basladı kacıncı ayınızda acaba

Mezoterapi hakkında bilgi verebilir misin ne kadar süre gittin

mezoterapiyle farklı zamanlarda başladım ilaca o yuzden yeni saçlar ne zaman çıktı tam tarihini bilmiyorum en fazla 3. aydır

Meraba ben de sizinle ayni durumdayim gorusebilir miyiz 20 gun icinde kafamin arkasi baya bi acildi kafa derim görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…