Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Saç Kaynağında Son Teknoloji "Mikro Saç Kaynak"

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.344
693
373
Kocaeli
« Espace Micro »

Eşsiz, son teknoloji ve etkili Mikro saç kaynak metodu artık Türkiye'de.

Bu yeni metod ile artık sadece kadınlar değil erkekler de saç kaynak yaptırabilecekler ve bu sadece “Espace Micro” saç kaynak yöntemiyle mümkün.

Yeni kaynak teknolojisi ile artık saçlar tek tek bile kaynak yapılabilmektedirler. Bu,
“Espace Micro” saç kaynak tekniğinin en büyük yeniliği.

Mikro kapsüller öylesine küçüktürler ki görünmez, fark edilemezler. Yakın mesafeden bakıldığında bile saçlarınızdaki mikro kapsülleri kimse göremez. Gün içinde ve uyurken maksimum rahatlık ve konfor sağlar.

Bu teknoloji dünyada tek. Çünkü kahkül, yan kısımlarda saç eklenebilen tek teknoloji. Mikro Saç Kaynak işlemi için, kendi saçlarınızın uzunluğunun 5 cm'den fazla olması yeterlidir. Bu işlemle birlikte 100gr saç ile 700 tane mikro kapsül oluşturulur.

İngiltere, İtalya, Almanya, İspanya gibi ülkelerde daha önce kullanılan saç kaynak teknikleri, saçlara zarar vermesi, saçların birbirine dolanması, metallerin uyurken saç derisine batıp rahatsız ve tahriş etmesi, büyük, görünür olması ve kullanım zorlukları gibi dezavantajlara sahiptiler.

Fakat gelişmiş Micro saç kaynak tekniği tüm bu olumsuzlukları ortadan kaldırıyor. Micro kapsüller kesinlikle saçlarınıza zarar vermezler. Çok küçük oldukları için saç derinize batıp rahatsız etmez ve dışarıdan bakıldıklarında hiçbir şekilde görünmezler.

Mikro kapsüllerin boyutu 2mm x 1mm, silindirik şekildedir. Kaynak işlemi sırasında bu kapsüller şaç rengini kazanıp, yumuşak ve şeffaf olmaktadırlar.

Mikro kapsüller 100 % modernize edilmiş, sıcağa dayanıklı, sağlam ve şeffaf jeldir. Kapsüller yüksek sıcaklarda da sağlamlığını korur, ısı ile gevşemezler.

Dilediğiniz gibi denizde, havuzda yüzebilir, saunaya veya solaryuma gidebilirsiniz. Diğer saç kaynak teknolojilerinde saç sağlamlığı bu kadar yeterli seviyede değildir.

Üstelik bütün bunlar kısa bir sürede yapılabilmekte!

nasıl uygulanıyor bu kaynak acaba?.uygulanış resımlerı varmı

araştırdıgım kadar mıcro kaynak ,çıtçıt şeklındekı saç banttan ayrılıp saç dibine yapıştırıyorlar ..yanı tel tel yapıştırılmıor...sizin tarıf ettgnız yöntemi keratın kaynaga benzettım

Sizin bahsettiğiniz micro bant kaynak. Benim bahsetmiş olduğumda bant yada metal kullanılmıyor. Saçlar çok küçük tutamlar halinde tutturulduğu için çok daha sağlıklı ve konforlu. Türkiye'de bu şekilde micro kaynak yapan yok bildiğim kadarıyla.

ben de araştırdım, şimdilik bunu yapan sadece 1 yer varmış. şişlide bir yer. çok merak ediyorum bu kaynak çeşidinin bir zararı var mıdır acaba diye :44:

pinky_princes arkadasım mesaj sayım 82yı gectıgınden ozel mesaj atamıyorum umarım burdaki yazımı gorursun

ben de araştırdım, şimdilik bunu yapan sadece 1 yer varmış. şişlide bir yer. çok merak ediyorum bu kaynak çeşidinin bir zararı var mıdır acaba diye :44:

ben yaptırdım ve çok rahat kullanıyorum şimdi, ben bile hissetmiyorum saçlarımın kaynak olduğunu. ilk başta saçlarıma zarar verirmi diye çekinmiştim, hatta kuaförüme sordum, o da " bu çok zararlı, iyi birşey olsa biz yapardık" dedi. ben yine de gittim görüştüm ve gayet de hoşuma gitti yaptıkları kaynak ve yaptırdım bende. 3 hafta oldu yaptıralı, iyi ki de yaptırmışım, çok rahat. hiçbir şekilde anlaşılmıyor kaynaklar, kaynakları tarayabiliyorum, saç diplerimi yıkayabiliyorum vs... bir daha boncuk yada keratin mi, tövbe =)

arkadaşlar bende mikro saç kaynağı yaptırmak istiyorum nette çok aradım ama Ankara'da neresi yapıyor bulamadım. yardımlarınızı bekliyorum

teşekkür ederim bilgiler için :81: en yakın zamanda ben de yaptırmayı çook istiyorum :)

kızlar kaynak düşünüyorsanız bence kesinlikle mikro kaynağı deneyin.yaptırdım çok memnunum.ben bile unutuyom valla.batma yok diplerde karışma yok.boşyere eziyet çekmişim meğer

başlığa yazılmayalı çok olmuş ama birkaç sorum var. acaba kullanım süresi ne kadar ve ankarada uygulayan yer var mı?

kızlar kaynak düşünüyorsanız bence kesinlikle mikro kaynağı deneyin.yaptırdım çok memnunum.ben bile unutuyom valla.batma yok diplerde karışma yok.boşyere eziyet çekmişim meğer

ben uzun yıllar ara ara da olsa kaynak yaptırdım..şişlide ilk kaynağımı yaptırmıştım ki silikondu hiç bir zaman sıkıntısını çekmedim..daha sonra keratin yaptırdım sökülürken resmen yoldular.. geçen yıl 2 kere yine silikon yaptırdım ama kuaförüm illa boncuk dedi.. çok daha iyi diye..aklına uydum yaptırdım fakat gel gör ki.. o boncuklar ne yaparsan yap görünüyor deli oldum çıkarttırdım ve röfle yüzünden yanmış saçlarımı kestirdim güya ucundan alıcaklardı omuzlarıma çıktı.. micro kaynağı görünce çok aklıma yattı kullanımı çok rahat diyorsun ve inanıyorum.. mahsuru yoksa istanbul da nerden yaptırdın maliyeti ne oldu söylemen mümkün mü?moralman eksilerdeyim

canım benimde durumum senden farksızdı.boncuk kaynak yaptırdım.2ayda dipleri kafama fazla geldi.başka yere gittim saçlarımı yolup silikon iyi deyip onu taktılar.dibe yakın takmışlar buseferde mikrop kaptım.ne olduğunu ben bile anlamadım.saç kısacık oldu benim bu arada.enson bunu yaptırdım çok şükür memnunum.şişlide saç professional mı ne.internetten buldum .mikro saç yaz çıkıyo zaten.ali bey ve eşi var.inşallah sende memnun kalırsın.

fiyatını unutmuşum pardon biraz tuzlu ama 100taneyi 400e taktılar.saç bendendi.:93:

çok soru soruyorum hayatım sana kusura bakma saçlarını nerden aldın? daha doğrusu .. aldın sonra götürdün onlar micro kaynak için hazırladılar mı? yani biliyorsun kaynaktan önce keratinle birleştiriyorlar malum..micro için farklı mı uygulanıyor hayır alır giderim yok bunlar olmaz derler .. gerçi bende de suç var ulaşamadım diye mail attım.. ama belli ki soruları eksik sormuşum...bi fiyat geldi ki..akla zarar :78:eğer sadece takmaya bu fiyatsa ortalama 1000 tl yi gözden çıkartmak lazım..

gelen mailde şöyle açıklamışlar
İyi günler, eklenecek saç miktarı istediğiniz yogunluk ve uzunluğa da bağlı, bize ne kadar uzunluk istediğinizi de söylerseniz daha net tahmin yürütebiliriz. Saçlarınızın ince telli olması nedeniyle normalden daha az saç da sizin için yeterli olacaktır. Ortalama bir kaynakta 100-200gr arasında saç eklenmektedir. Bu da 650tl-1300tl arasındadır.

Bu işlem yine eklenecek saç miktarına bağlı olarak 5-9 saat kadar sürmektedir. Micro kaynağın kullanım süresi ise diğer tüm kaynaklarda olduğu gibi ortalama 3-4 aydır.

Bizim uygulamakta olduğumuz sistem ısı ile yapılmaktadır, bu yüzden tamamen şeffaf, sağlıklı ve çıkartılırken de saçınıza zarar vermeden rahatlıkla çıkartılmaktadır. Micro jel kaynak adı ile yapılmaya çalışılan soğuk uygulanan silikon kaynak gibi saçta beyazlık yapmaz ve saçınıza zarar vermez.

bittim ben sanırım:)

gerçekten bu kadar pahalı mı ??
yaptıranlar maliyetini yazabilirler mi lütfen?

ben yarın Allah kısmet ederse , gidiyorum ..bugün telefonda bir ön görüşme yaptık.. en doğrusu buraya gelmeniz dedi , çünkü saçın cinsini görmek istiyor tahmini ne kadar saç gideceğini ben ilk silikon kaynağımı yaptırdığında 100 gr saç kullanmışlardı..tahminimizce 100-130 gr arası gider dediler.ben de saç yok.. mecbur onlardan tedarik edicem,eğer gr. da ve renkte bir sorun olmaz ise yarın hemen takacaklar.internet sitelerinde saçın fiyatı var.takma fiyatını da 5 tl vermişler..sanırım bana maliyeti 650-750 arası olucak gibi..ama gözden çıkardım..yarın akşam gerçek maliyetini yazarım..diğer kaynaklara göre maliyeti biraz fazla doğru çünkü henüz yaygın yapılmıyor..

arkadaşım yarın yaptırdıktan sonra mutlaka konuşalım bugün aynı adamla bende konuştum.ama cesaret edemedim.inşallah çok güzel olur saçlrın:)umutlanmak isityorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…