Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Saç Kaynağında Son Teknoloji "Mikro Saç Kaynak"

ılk dfefa duyuyorum bunu ama aklım almıo nasıl kaynak sacı kendı sacımızla bırlestırıyorlar hangı madde yada neyle? VE SACLAR TEK TEK nasıl eklenebılırkı koca bı gunu ayırsan yıne bıtmez ıslem yada benyanlıs anladım bu ıslemı

canım şişlide fulya mah.kozacık sk.fakat saçlar kendi kendine orda burda düşmeye başladı: ((

arkadasım genel olarak memnunmusun saclarından tavsıye edermısın? sanıyorum sende sılıkon keratın boncuk kaynak vs. kullandın dıgerlerınıde denedın onlardan ustun bı yanı varmı ?

bende yaptırmayı düşünüyordum ta ki düşme olayını okuyana kadar netten araştırdım herkes kendini övüyor nasıl güveneceğiz biz offff

ay geçen sene boncuk kaynak yaptırdım ne saçımı tarayabildim ne düzgün yıkayabildim 3 gün baş ağrısından uyuyamadım başım inanılmaz ağrıdı alışırsın dediler yok imkanı baktım 3.günün sonunda çıkarttırdım allahım o ne eziyettir öyle.. bazen görüyorum insanları nasıl dayanıyorlar anlamıyorum? ayırca aralardan görünüyor ve bence çok çirkin duruyor...o yüzden en güzeli çıt çıt bence tak çıkar kafan rahat olsun :))))

saç diplerini taradığında dökülme veya ayrılma vs yapmıyormu ?

bu başlığı güncel tutalım arakadşlar özelleikle yaptıran arkadaşlar tecrübelerini hemen paylaşmasa daha iyi olur, 1-2 aylık kullanım sonucunda saç hakkında(dökülme gibi) daha çok bilgi verebilirler diye düşünüyorum

bugün kuaförüm yeni bi kaynak çeşidini uygulamaya başladık dedi lazerle yapılıyomuş.bu o mu acaba?

uzuldum yaaa,bende web sitelerinden baktim fiyatlarida bayagi tuzlu,aradin mi,ya da gidip gosterdin mi?

canım evet söylemiştim sonradan sağolsunlar kendileri çağırdı gelin bakalım diye.tekrar yaptılar.sanırım malzemeden kaynaklanıyormuş.şu anda yaptıkları çok güzel.düşmede yok.en güzel yanı da dipler karışmıyo diğer kaynaklar gibi.bu sefer biraz da fazla taktılar.hata para da almadılar.bence güzel bu istanbulda alibey ve çok şeker bi eşi var.saat 6saat felan.fakat değer sonucu iyi oldu: ))

Muhtesem birsey juli ve ali yapiyorlar hayatimda kullandigimen gusel kaynak turu biraz uzun suruyor uygulama ama inanin degiyor:)gozukmuyor belli olmuyor dolasmiyor tarakla taranabiliyor ve en onemlisi muhtesem 2insan yapiyor..

Bu arada benin 1.5senedir yaptiriyorum bu kaynak turunu..inanilmaz memnunum herkeze tavsiyemdir..fiyat pahali ama yapilan iscilik ugras gercekten muhtesem..hatta sitelerinde resmim bile var..gozunuz kapali gidebilursinizzz

kızlar istda paris kuaförü aradım orası yapıyormus bana boyamla birlikte 550 dedi bu ay parası ayarlayıp gidicem. garantiside varmıs herhangi bir durum olduğunda ücretsiz yapıyorlar. sanatçılarında gittiiği bir yer. gecen aradım telefonda çok yoğunlardı hatta suanda bile yapıyorum dedi çok aşırı ilgi varmış

arkadaşım yaptırdıktan sonra bize bilgi verirmisin? Ben ali ve julide yaptırdım ama 1000 tl ödedim içim acıdı...

Bu arada benin 1.5senedir yaptiriyorum bu kaynak turunu..inanilmaz memnunum herkeze tavsiyemdir..fiyat pahali ama yapilan iscilik ugras gercekten muhtesem..hatta sitelerinde resmim bile var..gozunuz kapali gidebilursinizzz
ali ve julidemi yaptırıyorsun arkadaşım

bende mikro kaynak var şuan siz nerede yapıyorsunuz adres vs nasıl öğrenebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…