Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Saç Kaynağında Son Teknoloji "Mikro Saç Kaynak"

Bu sitede karalamanın yasak olduğu gibi her türlü reklamda yasaktır.
Kişiler gittikleri merkezler, kurum ve kuruluşlar, kişiler hakkında eleştiri hakkına sahiptir.

Herkes düşüncesini açıklamakta özgürdür, bu anayasal bir haktır: Madde 26: " Herkes düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar."

Bu bağlamda bir veya birkaç kişi burada gittiği yerle ilgili memnun olduğu yönlerinin yanısıra memnuniyetsizliğini dile getirmişse anayasal hakkını kullanmıştır, hiçkimse bu hakkına müdahale edemez.
Ortada bir karalama yoktur, eleştiri hakkı kullanılmıştır.

Öte yandan 10 Ocak 2015 tarihli ve 29232 sayılı Resmî Gazete de yer alan TİCARİ REKLAM VE HAKSIZ TİCARİ UYGULAMALAR YÖNETMELİĞİ'nde der ki:
ç) Haksız tesir: Tüketici üzerindeki nüfuzun, tüketicinin bilinçli karar verme yeteneğini önemli ölçüde kısıtlayacak şekilde baskı uygulamak suretiyle kötüye kullanılmasını,
Bu maddeye göre birçok üyelik alıp sanki farklı kişilermiş gibi reklam yapmak tüketicinin bilinçli karar verme yeteneğini kısıtlamaktır.

4) Reklamlar, tüketicinin güvenini kötüye kullanamaz ya da onun tecrübe ve bilgi eksikliklerini istismar edemez.
Burada 8-10 üyelik alıp tek bir yere yönlendirmek, maksatlı ve yanlı reklam yapmak tüketicinin güvenini kötüye kullanmaktır.

Son olarak, TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ REKLAM YASAĞI YÖNETMELİĞİ

1 —
Bu Yönetmeliğin amacı; bu Yönetmelik kapsamında olanların, iş elde etmek için reklam sayılabilecek her türlü girişim ve eylemde bulunmalarının önlenmesidir.

Avukat büroları; avukatlık hizmetinin bağımsızlığına aykırı olacak şekilde, meslek hizmetleri dışındaki iş ve amaçlara tahsis edilemez.

Avukatlık bir durum söz konusu ise burada örtülü reklam yapmak yerine sitenin iletişim kısmından yazışmak yerinde olacaktır, topikte başka kuaförleri isim vermeden dahi olsa karalamak, bahsi geçen kuaför hanımdan sıkıysa memnun olmayın'a gelebilecek aba altından sopa gösterir gibi söylemler mesleki olarak uygun düşmemektedir.

Son düzenleme:
Ben bildiklerimi yazayım da davada eliniz kuvvetlensin ....

İÇERİĞİN KALDIRILMASI
Müvekkilim Julia ..... aleyhinde yer alan, siteniz bünyesindeki yayınların kaldırılmasını talep etmek için buradan talebimizi belirtmek zorunluluğu doğmuştur.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-once-burayi-okumanizi-tavsiye-ederim.568590/
linkinde yer alan müvekkilim aleyhine art niyetle yapılan asılsız yorumların kaldırılmasını aksi takdirde hukuki yollara başvurulacağını bildirir, gereğinin yapılmasını rica ederim .

Av. ............

05.03.2015 tarihli bu yazıya istinaden adresimiz yollanmış ve aradan 2 sene geçmesine rağmen hiç bir tebligat gelmemiştir. Geçtiğimiz aylarda bu troller yeniden hortladığında sayın avukatı aradık. Bize yaptığı açıklama müvekkili ile aralarında hiç bir bağlantı kalmadığı (tamamen duygusal sebeplerden) ve talebi bu sebeple yapmadıkları ifade edilmiştir.

Julia denen kişinin burada kullandığı fotoğrafların asılları rus sitelerinde olduğu tarafımızdan bulunmuş, sitemizde 10 (ON) dan fazla üyelik ile haksız rekabete yol açtığı için üyelikleri kapatılmıştır.

Her türlü yasal yolun açık olduğunu da ifade etmeliyiz.

Başka birine ait fotoğrafı kullanmak ciddi suçtur yarın bu sitede açtığınız tüm sahte profillerin listesini burada yayınlayacağım.

Julianın hangı hakla dava acacağını çok merak ettım doğrusu dolandırıcı olarak yeterınce ınsan bulamadı o yuzdenmı ben yaklasık bır senedır julıa ya daç kaynak için verdıgım paramı gerı alamadım hiç bir işlem yapılmadı buda benden kaynaklı değil kendısı sacları temın edemedı ve 3 ay benı oyaladı bende yaz tatılıne gıttım ve sonrası yaparız dedı ınanın suan sakınlıkle yazabılmemın tek sebebı zaman aşımı resmen paramın ustune yattı yanındakı sekreterı elvıramı yoksa marıamı artık kım ise oda tam bır yalancı bana kendısıne borcu oldugu ve julıanın 1 senedır ıs yapamadıgını ankarada onda kaldıgı yalanını soyledıler parasızlıkdan ve benım paramı odemek ıcın kadınlar klubune yazdıgım yazıyo kaldırmamı ıstedıler okadar uyanıklarkı bana noterden odeme yapıcaklarına daır kagıt gonderceklerını yazıyı hemen acıl kaldırmam gerektıgını julıa kazanmazsa ben paramı gerı alamazmısım yönünde üstü kapalı tehdıtlerını dınledım pekı dedım kaldırıcam verın paramı sılıcem ben kımsenın ekmeğı ıle oynamaıyorum arkadaslar işini durustce yapıyorsa eyvallah para sıkıntısı olabılır gozuyle baktım fakat burda 2016 sonu mesjlar var 2017 de dunya kadr ınsan ona sac yaptırmıs ve resmen ben yazıyı kaldıryım dıyerek oynamıslar ben tamm demem ragmen bır gun sonra arayıp julanın notere verıcek parası yok sız para yollarsanız yapar dedıler 100 kusur lıra ıstedıler aklıma kontur ısteyen dolandırıcılar geldı evet trajı komık bana borcunu odesın dıe benden borc ıstıyor ve ben ters tepkı verınce sız bılırsınız ozman baranızı alamazsınız dıuorlar sonra arayıp sıze 300 gondercez yazıyı sılın dedıler ben ılk olarak amaçlarını anlayamadım ya benı salak sanıyorlar yada kendılerını cok akıllı valla julıanın saygıdeger avukatına soruyorum yargı yolu benım davam ıcın ne der boyle nıtelıklı dolandırıcılık gordunuzmu ben ılk defa para için bukadar kuçulme gordum saygın bır işini ınsan nasıl kendı maffeder bu aramalar kayıtlı olmasın dıe 6 aydır vatsapdan arama yaptılar vatsap konusmalarımız var dıe vatsap dan yazı yazmıyorlar akıllarınca elımde kanıt olmıcak bu kadına ve yanındakılere ınanmayın kımse parasını sokakda bulmuyor 3 lira 5 lira farketmez ınsanların kötü olduklarını gorunce miğdem bulanıyor haksız kazanc ile elde ettıgı paramla kendısıne mutuszluk dılıyorum hakkımı her turlu arıcam ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…