adalet herkesin yaşadığıyla biçimlenir, benimkiler bunlar.
Kaynakların ince olduğunu bende yazdım ancak gittiğim stüdyosunun harika bir bahçesi olmasını değil harika bir müşteri memnuniyetiyle oradan çıkmayı tercih ederim.
Çok ince iş olduğu için iş uzun sürüyorsa zaman ayarlaması önceden yapılır, saçın cinsi doğru seçilir, profesyonelliğin içinde bunlar da var. Ne kadar ince olursa olsun kaynaklar uzayınca gözükür, insanları doğru bilgilendirin.
Benim söylediğim konularda julia eksikliklerini kapatırsa işine yarayacaktır. Gitmek isteyen arkadaşlara tavsiyem, randevu gününden bi gün önceden gidip saçınızı gösterin üstüne basa basa ne istediğinizi iyice anlatın, ertesi gün gerçek işlemi yaptırmaya gidin. Ali beyede anlatın.
Kızlar merhaba ben üç yıldan beri saçlarımı Julia nın stüdyosında mikrokaynak yaptırıyorum ve yoğun gür saçlarımla yaz aylarının tadını çıkarıyorum. Güneş ve deniz kaynakları kesinlikle etkilemiyor beyazlaşma asla olmuyor.saçlarıma dilediğim her modeli uyguluyorum ve kimse kaynak olduğunu bile anlamıyor.profesyonel fotoğraf sanatçısı olan eşim görüntülerimi almaktan fazlasıyla memnun çünkü saçlarımla çok mutluyum.eğer kaynak yaptıracaksanız Julia ile mutlaka görüşün ve göreceksiniz mikrokaynak benzersizz..kullanım rahatlığı en önemlisi asla belli olmaması.6 ay dayanıyor veyapacağınız sadece sıcak yaz günlerinde haftada bir hint yağı bakımı:))işte resimlerim..teşekkürler Julia iyi ki varsınEki Görüntüle 1578155
Kızlar bu resimde saçlarımı katlı kestirdikten sonraki son halim.Julia her zaman saç rengime ve saç kaliteme en uygun saçları buluyor..dışarıdan anlaşılması mümkün değil.yeni saçlarımla çok mutluyum doğal ve hacimli..teşekkürler Julia❤❤❤Kızlar merhaba ben üç yıldan beri saçlarımı Julia nın stüdyosında mikrokaynak yaptırıyorum ve yoğun gür saçlarımla yaz aylarının tadını çıkarıyorum. Güneş ve deniz kaynakları kesinlikle etkilemiyor beyazlaşma asla olmuyor.saçlarıma dilediğim her modeli uyguluyorum ve kimse kaynak olduğunu bile anlamıyor.profesyonel fotoğraf sanatçısı olan eşim görüntülerimi almaktan fazlasıyla memnun çünkü saçlarımla çok mutluyum.eğer kaynak yaptıracaksanız Julia ile mutlaka görüşün ve göreceksiniz mikrokaynak benzersizz..kullanım rahatlığı en önemlisi asla belli olmaması.6 ay dayanıyor veyapacağınız sadece sıcak yaz günlerinde haftada bir hint yağı bakımı:))işte resimlerim..teşekkürler Julia iyi ki varsınEki Görüntüle 1573445 Eki Görüntüle 1573446 Eki Görüntüle 1573447 Eki Görüntüle 1573448 Eki Görüntüle 1573449 Eki Görüntüle 1573450
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?