Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Saç Kaynağında Son Teknoloji "Mikro Saç Kaynak"

Kaynak yaptırmak için İki hafta önce ben Julia'ya gittim, isterseniz onun numarasını özelden atayım. Ben de onu aradım ve telefon meşgul idi. Sizi sadece bunu söyleyebilirim 2-3 hafta önceden randevu alması gerekiyor.

Herkese merhabalar. Doğru yere geldiğimi düşünüyorum mikro saç kaynak konu. Şuan hala kendimde değilim ve ne yapacağım bilmiyorum... siz nasıl düşünüyorsunuz, kuaför dolandırıcılık mi yoksa böyle olması lazım?
İlk defa kaynak yapmaya karar verdim. Ve İstanbul'da en iyi ve en popüler kuaföre gittim. ve kuaförde de söylediler bugüne kadar gelmiş en iyi sistem mikro kaynak en iyisi bütün saç kaynağı tiplerinden. Kaynaktan önce saçları poşetten çıkartmışlar onlar parlak, düz ve pürüzsüz idi. Bir de bu saçları italyadan gitittirilmis və çok kaliteli olduğunu söylediler. Kaynaktan sonra farkettim ki saçları dökülüyor ve tarakta kalıyor. Yıkadıktan sonra cok dolaştı ve keçelesti. Açmak ya da taramak imkansız. Bazı saçlar kendiliğinden döküldü. Bazen saçları kendim çıkartıyorum. Çok dolaşanları makasla kesmek zorunda kaldım. Ve arada siyah renk saçlar vardı. Boş yere salonu suçlamak istemiyorum belkide onlar da bilmiyodular hangi tip saç onlara sattılar. Ayıp olur çünkü sürekli İstanbul'a gelince onlara saçlarımı boyamaya gidiyorum. Lütfen bana söyleyin ne yapabilirim? Belki bu durumla biri karşılaşmıştır?
IMG-20160723-WA0009.webp
IMG-20160723-WA0009.webp
IMG-20160723-WA0014.webp
IMG-20160723-WA0016.webp
IMG-20160723-WA0017.webp
IMG-20160723-WA0010.webp
IMG-20160723-WA0007.webp
IMG-20160723-WA0010.webp
IMG-20160723-WA0007.webp
IMG-20160723-WA0008.webp
IMG-20160723-WA0012.webp
IMG-20160723-WA0012.webp
IMG-20160723-WA0013.webp
IMG-20160723-WA0008.webp

İyi akşamlar kızlar, umarım , hepinizi görmek isterseniz saçlarım ne haline gelmiş kendi kendime saçlarımı kestikten sonra" mikro KAYNAK ". Kaynaktan önce benim saçlarım böyle edi. Fotoğrafları da koyuyorum.
IMG-20160804-WA0000.webp

Bu da kaynaktan sonra ki fotoğrafım.Eki Görüntüle 1866091
Aaaay fena olmuş.Çok geçmiş olsun tatlım:olamaz:.((( Senin resimleri görünce çok üzüldüm. içim acıdı Valla.
Benim kardeşime başına aynı şey geldi,o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Benim kardeşim izmirde bir yerde yaptırmış. sözde mikro kaynak yapmışlar. Bir hafta sonra beyazlaştı kaynak yerleri. onun saçı normalde kahve rengidir. bide az ödemedi. sonra oturup gümbür gümbür ağladı.şimdi saçlar çok zayif. Fön bile yaptırmıyor artık.napıcaz bilmiyorum.
kime güvenicez artık:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::olamaz:

Siz zarar gördünüz çünkü güvendiniz güvenmemeniz lazım olduğu halde güvendiniz benim ilk saç kaynağı tecrübem kullandım çok memnun kaldım. Sonra ikinci kez yaptırdım ve hiçbir şey sizin söylediğiniz gibi olmadı. Aslında iyi bir usta bulmak lazım ama siz iyi bir salon arıyorsunuz
Bu fotoğraflar ilk kaynağım.
IMG-20160809-WA0023.webp
IMG-20160809-WA0022.webp
IMG-20160809-WA0024.webp

image.webp
image.webp
image.webp
İyi akşamlar hanımlar,en iyisini polemeğe girmeyelim.Problemlerimiz çözmek için burdayiz.Ebru çok geçmiş olsun.Hiçkimsenin başına aynı şey gelmesin.Bunun için konuşmamız lazım .
Bu benim ikinci kaynağim. Size yardim edeyim yol göstereyim tecrübe ettiğim için.Yaklaşık 3 ay önce yaptırdım. saçlarım çok kolay taranıyor hiç dolaşmadı.Tatile gittiğim bir tel bile düşmedi. o kadar yıkanmaya krem şampuana bakım yağına rağmen hiç bir şey olmadı,düşme vs yok.kimse kaynak olduğuna inanamıyor.görünmüyor hiç bir şekilde.
Tavsiyem iyi bir master ve kaynak bulmak lazım.en güvenli yol bu.
Ben Julia beğeniyorum.çünkü sürekli kontrol ediyor nasıl kullanıyorum,hangi maskeler yaptıryorum.

image.webp

image.webp

Merhaba, kadınlar kulübü olarak hepinize çok teşekkür ederim. Vede Canan hanıma bana yardımlarından, özel mesajlarından ve Julia hm da bana tahsis etmenizden dolayı ayrıca teşekkürler. O kötü günleri atlattım şuan çok iyiyim bana bu konuda desteğinizi ve yardımlarınızı esirgemediğiz herzaman yanımda olduğunuz için sizlere minnettarım.
Şuanda zarar gören saçlarımı kaynak yapılmış olan saçlar kapatıyor, bende normal olarak şampuanlayıp kremliyorum ayrıca hafta bir Julianın hm tavsiye ettiği maske yapıyorum. Saçlarım fönsüz de hızlı kuruyorlar .saçlarım tamamen iyileşmesi umudum var ❤️❤️❤️❤️

Bende mikro kaynak yptirdim izmir bornovada boncuktan cook daha kullanisli saca da bi zaradi yok bence ozel bi losyonu siringayla dibindeki maddeye sıkıp yumusatiyorlar sonra kendiliginden cikiyor tavsiye ederim

açıklamalarım yakında ...

Uyarılarıma rağmen başka başlıkta reklam devam eden Julia ve ekibi şimdi bu size ders olsun.

1. bölümde yazdığım isimler son 1 aydır sahte mesajlar atarak ilgili kişi hakkında pozitif yorumlar yazmaktadırlar. Hepsi aynı kişi olup yazdıkları tamamen gerçek dışı bilgiler olup üyeleri kandırmaya yöneliktir.

ebru3533
canan1993
elifpapatya1986
barbie-a *
09damla09
ozge-dilan
meltem-m
gulfem0483

devamı gelecek ....

Juliana ile 5 yil önce tanistim.uzun arastirmalar uzerine kendisine micro kaynak yaptirmak icin gittim.Baslangicta cok tereddütlü olsamda saclarimi ona teslim ettim ve sonuç mukemmel oldu!müsteri memnuniyetini esas alan profösyonel bir calisması oldugunu gördüm.kullanimi rahat,kaliteli,uzun güzel saçlara sayesinde sahip oldum,sonra vazgecilmezim oldu ta ki istanbuldan ayrilana kadar.
Simdi tekrar döndügünü duymak cok güzel.tekrar görüsmeyi iple cekiyorum�
Kendini güzel görmek isteyen herkese gönül rahatlığıyla kendilerini ona teslim etmelerini öneririm...
Size gelince kazen,baskalarinin emegine saygili olmalisiniz.amaciniz acik ve net bence.juliana'yı yalanlarinizla karalayip ustunden prim yapmaya calismaniz cok cirkin!
Kendisini yillardir taniyorum.facebook sayfasindada koydugu gerek öncesi ve sonrasi fotograflar olsun gerekse yapilan yorumlar olsun hepsi gercek.bizzat ben mikro kaynak kullanicisi olarak sahidim buna.
Sacma sapan asli olmayan yorumlarinizla isini profösyonelce yapan insanlarin ekmegiyle oynamak insanlik ayibidir bence.lütfen okuyan bayanlar dikkate alip aklinizin bulanmasina izin vermeyin.emege saygi lütfen!!!

Ayrica kendisi bu konuda dava acmak istedigini beyan etti.facebook sayfasinda bulup yazisini okursaniz iyi olur.bizzat bu konuyla ilgiliyim

Androgenetik alopesi yani erkek tipi saç dökülmesi problemi yaşıyorum. Henüz tıbbın çözüm bulabildiği bir konu değil maalesef:( yıllarca sıfır özgüvenle yaşadıktan sonra mikro kaynak olayını keşfettim. Hayatımı değiştirdi diyebilirim. Çok ama çok küçük tutamlar halinde ekleniyor ve kesinlikle belli olmuyor. Yıllardır Julia'ya yaptırıyorum. Yaklaşık 6-8 saat kadar sürüyor. 6 ay kadar rahatlıkla kullanıyorum. Bir de eklenen saçın kalitesi çok önemli, bebek gibi yumuşacık saçlarım var şu anda :) Yaptıracağınız kişiyi seçmeden önce işlemin ne kadar sürdüğünü öğrenin derim. 2-3 saatte yapılabilecek bir iş değil çünkü bu. Mikro kaynak diye koca koca tutamları kafanıza yapıştırırlar aman diyim. Ben Julia'yı burada yazan yorumlar sayesinde bulmuştum. İşlem yaptırmadan önce internette didik didik araştırma yapan benim gibi deli kadınlara faydası olsun diye yorum yazmak istedim :) sorular olursa yardımcı olmaya çalışırım. Sevgiler

Herkese slm. Benımde bır fıkrım var. son kemoterapı den 2 sene gectı.ne kaşlarım ne saclarım nede kırpiklerim kaldı. Benım ne yaşadığımı ancak aynı şeyi yaşayan bilir. Kısa bır süre perük kullandım fakat alerji yaptı ve kafamda sabit durmadıgı ve süreklı düzelttiğim için perük oldugu anlaşılıyordu. Ayrıca yazın kullanmak mümkün değil terletıyor ve kaşıntı yapıyordu.
Onun için başka alternatif arıyordum peruktan kurtulmak için. Benim arayışık ilk kuaförlerden başladı kaynak nedir araştırmaya başladım. Sonra kader yüzüme güldü komşum-bir bayan ile tanıştırdı.O bayan istanbul a JULİA hanım gidiyordu.Kendisinin yaptığı kaynak la cok yakından ve dikkatlı baktıgında belli oluyordu. İşçiliği cok ince kaynak yeri şeffa ve başka kaynaklar gibi beyaz iz bırakmıyordu. Bunu kendim birebir gördükten sonra cok doğru bir karar aldığımı anladım. Mesele ben internette okuduğum bir çok yoruma inanmıyordum. Benim avukat lık tecrübesi okuduklarımı araştırmaya itiyordu.Görüştükten sonra danışma hattını arayarak fiyatta anlaştık. Kapora yı yatırdıktan sonra randevu saatı verildi. Saç kaynağım nasıl olacağını tahmin edemiyordum. Julia hanım saç rengimin değiştirtmeye tavsiye etti ve kısa saç kaynak yapacağını çünkü kendi saçım çok kısa idi. Saç kaynağı 2 gün sürdü, kıpırdamadan oturmak çok zor ve yorucu. Ama sonuç beklemediğim kadar mükemmel oldu.

1 ay dır kullanıyorum, çok ta beğeniyorum. Hem rahat hem kullanışlı. İlk deneyimim olumlu. Yeni bile fark ettim kendi saçım yavaş yavaş uzuyor.
Yeni yılın herkese mutlu huzurlu ve bol şanslı bır yıl olmasını temenni ederim. Kızlar en büyük definemiz sağalığımız. Sağılıklı olalım o zaman güzel de oluruz

İyi akşamlar hanımlar!

Uzun bir sessizlikten sonra işte sizinleyim. Benim profilim olan “Canan 1993” herhangi bir açıklama yapılmadan bloke edildi. Ben bunun nedenini öğrenmek istiyorum. Niçin KK’daki profilime ulaşamıyorum? Ne yazık ki bu sorularıma cevap verilmedi. Bu forumu kullanan biri için saygısızca bir davranış.

Değerli bayanlar!
Profilimin teyit edilmesi için profilimin adresini Facebook’a yazıyorum. Benim adım Zeynep Canan Ünner. Herkese cevap vermekten büyük mutluluk duyacağımı şimdiden belirtmek isterim.

Julia ile aktif olarak görüsüyorum.Avukatı olarak kendisine yapilan ve kariyerini olumsuz etkileyebilecek,isini en iyi sekilde yaptıgı hatta kendisi Türkiye'ye ilk mikro kaynak uygulamasını getirip,mikro kaynak yapiyoruz diye gecinen ve sonucu hüsran olan kuaförler oldugu halde cıkarmıs oldugu sonuclara bakılmaksızın adını karalayabilecek hertürlü asilsız yorum ve iftiralara karsı artık suskun kalmayacagıni,yasal yöntemlerle hakkını savunacagıni bildirmek istiyorum.
Bu nedenle onun hakkında konusulurken emegine saygı gösterilmesi,mevcut isinde basarisini takip ettikten sonra hakkında yorum yapilmasini önemle rica ediyorum.
Saç kaynagini kendisine yaptırıp memnun kalmayan müsteriler olursa ki ben olmayacagindan müsterisi ve avukati olarak eminim;memnuniyetle buraya hakkinda olumsuz belgeleriyle(fotograf)yazabilirler.

Back
X