Juliana ile 5 yil önce tanistim.uzun arastirmalar uzerine kendisine micro kaynak yaptirmak icin gittim.Baslangicta cok tereddütlü olsamda saclarimi ona teslim ettim ve sonuç mukemmel oldu!müsteri memnuniyetini esas alan profösyonel bir calisması oldugunu gördüm.kullanimi rahat,kaliteli,uzun güzel saçlara sayesinde sahip oldum,sonra vazgecilmezim oldu ta ki istanbuldan ayrilana kadar.
Simdi tekrar döndügünü duymak cok güzel.tekrar görüsmeyi iple cekiyorum�
Kendini güzel görmek isteyen herkese gönül rahatlığıyla kendilerini ona teslim etmelerini öneririm...
Size gelince kazen,baskalarinin emegine saygili olmalisiniz.amaciniz acik ve net bence.juliana'yı yalanlarinizla karalayip ustunden prim yapmaya calismaniz cok cirkin!
Kendisini yillardir taniyorum.facebook sayfasindada koydugu gerek öncesi ve sonrasi fotograflar olsun gerekse yapilan yorumlar olsun hepsi gercek.bizzat ben mikro kaynak kullanicisi olarak sahidim buna.
Sacma sapan asli olmayan yorumlarinizla isini profösyonelce yapan insanlarin ekmegiyle oynamak insanlik ayibidir bence.lütfen okuyan bayanlar dikkate alip aklinizin bulanmasina izin vermeyin.emege saygi lütfen!!!