Saç Uzatma Yöntemleri sac temizligi..

fb_qirL

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2008
613
9
318
İstanbul
kızlar saclarımız saglıklı olsun cabuk uzasın kepek olmasın dıye turlu turlu yaglardan suruyoruz cogumuz degılmı? benım merak ettıgım saclarınızı yaglardan nasıl arındırıyoruz ben sabunla yıkadım ama sabun sacımı mahvettı sampuanında temızlecegıne ınanmıyorum sız nasıl yapıyorsunuz hangı sampuan kullanıyorsunuz saglıklı yapalım derken bıtlenmeyelım.

ben 2 defa şampuanla yıkıyorum valla..kullandıgım bıtek zeytınyağı ki şampuanla cıkıyor 2.kullanımda zaten..ketoral de kullanıyorum birde,sacımda kepeklenme olustu dıye..şampuan olarakta head&shoulders'ı kullanıyorum..

zeytinyağlı bakım yaptığımda 1 şampuanlama 1 kremleme ile arınıyor yağ saçlarımdan

bende kendi herzaman kullandığım şampuanımla 2 kere yıkıyorum bi kerede eğer ihtiyaç duyarsam kremliyorum okadar arınıyor canım bitkisel yağlar öyle felaket bişey olmuyo yani korkma sür sür yıka zemuszemuszemuszemus

zaten çok şampuanlarsanız oda saça zararlı..ister istemez kırılıyor çünkü..ölçüsünde yıkarsan birde şampuanlama ıslemı sırasında sıkı bir tarafla tararsan tamamdır

saolun kızlar bıtlenmek ıstemıyorum o yuzden deneyımlerınızden yararlanmak ıstedım sampuanla yıkayabılırım oh ne guzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…