- Konu Sahibi Blackcatt1
-
Canım isteyerek mi bu kadar kısa kestirdin? Ne güzel uzamıştı saçların keşke dediğimiz gibi sadece uçlarından maksimum 2-3 cm aldırsaydın...neyse sağlık olsun sen böyle mutluysan diyemeyiz bişey:) kökü bizde nasılsa :)Selam tüm saç uzatmaya gönül vermiş arkadaşlarım/ablalarim
Bu kız napti? Saclarin uclarina takti ve saclarini kisa kestirdi.
Sanirim benim uzatma serüvenim buraya kadarmis artik ugrasmicam.
Ugrasan herkese kolaylıklar diliyorum umarim hedefinize ulasirsiniz burayı ve sac uzatmayi birakiyorum
Eki Görüntüle 2035019
Bu sekilde kesildi.
Herkes kendine iyi baksin
Evet kuzum ben gosterdim kuafore su kadar kes diye çünkü cidden kesilmesi gerekiyordu duzlestiricen ve boyadan uclar 3 4 cm belki daha fazla kopuyordu ben de surekli kopariyorum onlari duramiyorum. Yipranmisliklar temizlensin istedim boyle kisa oldu bi de artik galiba yıldım bakimdan uzatmadan cabuk sıkılan bi insanim sabredemedim oyle iste :) siz uzatin benim yerime guzelliklerCanım isteyerek mi bu kadar kısa kestirdin? Ne güzel uzamıştı saçların keşke dediğimiz gibi sadece uçlarından maksimum 2-3 cm aldırsaydın...neyse sağlık olsun sen böyle mutluysan diyemeyiz bişey:) kökü bizde nasılsa :)
Önce güle güle kullan ben kesimi beğendim çok havalı olmuş :)) sendeki bu saç uzama hızı varken kuzu bize 6 ayda tur bindirirsin :))) kendine dikkat et arada bi yaz özleriz bizEvet kuzum ben gosterdim kuafore su kadar kes diye çünkü cidden kesilmesi gerekiyordu duzlestiricen ve boyadan uclar 3 4 cm belki daha fazla kopuyordu ben de surekli kopariyorum onlari duramiyorum. Yipranmisliklar temizlensin istedim boyle kisa oldu bi de artik galiba yıldım bakimdan uzatmadan cabuk sıkılan bi insanim sabredemedim oyle iste :) siz uzatin benim yerime guzellikler
Yaaa dünden beri yazacam elim gitmiyor , çok güzel uzamıştı saçların canım yaa...Selam tüm saç uzatmaya gönül vermiş arkadaşlarım/ablalarim
Bu kız napti? Saclarin uclarina takti ve saclarini kisa kestirdi.
Sanirim benim uzatma serüvenim buraya kadarmis artik ugrasmicam.
Ugrasan herkese kolaylıklar diliyorum umarim hedefinize ulasirsiniz burayı ve sac uzatmayi birakiyorum
Eki Görüntüle 2035019
Bu sekilde kesildi.
Herkes kendine iyi baksin
Ya birden böyle konuşunca hepiniz duygulandımm, ne güzel dostluklarımız oldu burda hepinizin kalbi bi ayrı güzelCanlarim dusunceleriniz yorumlariniz icin cok teşekkür ederim arada girip sizlerim gelismelerine bakacağım upuzun sacli gormek istiyorum hepinizi :)
Uzatma surecinde birbirimize cok destek olduk fikir alisverisi yaptik hepiniz cok sağolun sizi seviyorum opuyorum hepinizi simdilik hoscakalin
H Hayriye birdalince topuk S siir aybuss seyda586 sevdabuzer
uzun zamandir ggiremiyordum yeni gordum ben mesajını.yeni saclarin hayirli olsun bence cok hos olmus ki 2 gun once yigenimin saclarini kestirdim bir karislik kisim taranmiyordu bile simdi kizin yuzu gozu acildi bende kestireyim dedimde kuafor kesmedi batil inanc iste hamileyken sac kesilmezmisCanlarim dusunceleriniz yorumlariniz icin cok teşekkür ederim arada girip sizlerim gelismelerine bakacağım upuzun sacli gormek istiyorum hepinizi :)
Uzatma surecinde birbirimize cok destek olduk fikir alisverisi yaptik hepiniz cok sağolun sizi seviyorum opuyorum hepinizi simdilik hoscakalin
H Hayriye birdalince topuk S siir aybuss seyda586 sevdabuzer
Canım hiç ye kısa diilmiş saçların . Şen'de bu saç uzama hızı varken 6-7 ayda beline gelir. Hendek kırıksız olur. Sanırım sen üstüste bi sürü kez boyadın o yüzden uçlar kopuyo. Ama güzel saçların var . İşine karışmayayım ama boyama bence zaten belli bi yaştan sonra istemesek de boyamak zorunda kalıcaz .
Evet canim surekli boyuyorum bi de degisiklik olmuyor boşuna yiprandigi ile kaliyor artik cok dokunmuyorum sacima bakalim ne zaman uzucak ayda 2 3 ayda bir atarim fotografCanım hiç ye kısa diilmiş saçların . Şen'de bu saç uzama hızı varken 6-7 ayda beline gelir. Hendek kırıksız olur. Sanırım sen üstüste bi sürü kez boyadın o yüzden uçlar kopuyo. Ama güzel saçların var . İşine karışmayayım ama boyama bence zaten belli bi yaştan sonra istemesek de boyamak zorunda kalıcaz .
Ay gene uzamış . Kız atma resim nazar değecek:))
AhahaAy gene uzamış . Kız atma resim nazar değecek:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?