- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi Blackcatt1
-
yeni baslangiclar guzeldir :))))) haudin bakalim kolayliklar gelsin sana ama uzatmadan lutfen pes edip birakmaEki Görüntüle 2052902
Heyooo ben geri döndüm
Bakimlara başlama karari aldim
Bu zamana kadar hiç bir sey yapmadim hatta saclarimi 3 gunde bir yikadim kendi yagiyla beslenmesine izin verdim ( 3.gunun sonunda bile pek yaglanmamisti cok kurudur saclarim )
Simdi ise kaldigimiz yerden devam
Bu sefer ne olursa olsun kestirmicem cunku beni geriye atiyor surekli.
Isı islemlerini malesef hala yapiyorum cunku dogal sacimi kullanamiyorum kabariyor elektirikleniyor.
Bakimlara gelecek olursak suan elimde az bir sey hindistan cevizi yağı var onunla baslayacagim. Haftada 1 gün bakım günü olarak secicem. En yakin zamanda da çizgili kazagimla ölcume baslicam.
Hepinizi öpüyorum
Bu sefer rapunzel olmaya kararliyim!!
Yok yok bu sefer birakmak yok belime kadae gelecek kararliyim :))yeni baslangiclar guzeldir :))))) haudin bakalim kolayliklar gelsin sana ama uzatmadan lutfen pes edip birakma
benimde sac tipim oyle bir hafta yikamazsam genede yaglanmaz bi yandanda guzel birsey aslinda yagli saci olanlara gore
Sürekli boyayip kestirince uzamiyor dogal olarak canimCanım maşallah benim bir yıl da uzayan saçlarım senin 3 ay da üzüyor böyle bir sac yapısı varken nasıl uzatamadın sasirdim. Yanı baharı beklesen saçların beline gelir zaten ne güzel benim böyle bir saçım olsa kafama gore takılırım. Bakım yapmana bile gerek yok arada uçlara biraz el atarsin yeter de artar bile .
3-5 aya gelir :)) sende bu saç varkenYok yok bu sefer birakmak yok belime kadae gelecek kararliyim :))
Insallah canim :))3-5 aya gelir :)) sende bu saç varken
Sonuclari birlikte göreceğiz canim :)senin saçların hızlı uzuyor du sanırım :)
çok iyi olmuş geri dönmen :)
sonuçları merak ediyorum
benimde biotin hapı kullanmama rağmen dökülüyor umarım mevsimseldirSaçlarım bir haftadir hic dokulmedigi kadar cok dökülüyor avuc avuc sac topluyorum resmen. Umarim gecer bir an once
Ben de mevsimsel olduğunu düşünüyorum çünkü hayatimda hic bu kadar dokulmemisti... Bir peruk çıkardı dokulenlerdenbenimde biotin hapı kullanmama rağmen dökülüyor umarım mevsimseldir
Ben de mevsimsel olduğunu düşünüyorum çünkü hayatimda hic bu kadar dokulmemisti... Bir peruk çıkardı dokulenlerden
Evet kuzumneyseki geçiyor mevsim biraz daha sabredeceğiz
WUUUU maşallah maşallah ne güzel uzamış
TeşekkürlerWUUUU maşallah maşallah ne güzel uzamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?