- 1 Ekim 2016
- 736
- 644
- 103
- 29
- Konu Sahibi Blackcatt1
-
Evet sanirim başardım :) bu hafta ici uclardan kestirmeyi düşünüyorum zaten canlılık katacaktır kesim :) cok uzun zamandir kestirmiyorum çünkümerhaba artik rapunzel dememiz lazim sana:))) bence artik bakimi uclarina dogru kaydir tepe ve ortalar gur uclar ise seyrek ve ince duruyor .
çok güzel maşallah
Ayy maşallah ya ne kadar dolgun ve uzun saçların var
Ayy cok mutlu oldum cok tesekkur ederim :)) bakimla ilgili sormak istediğin bir sey olursa anlatirim :)Ayy maşallah ya ne kadar dolgun ve uzun saçların var
Sanırım senin sayfanı baştan sona 4 kere okudumgere okuduğumda Başka bir şeyleri not ettim
Merhaba uzun zamandır bende konunuzu takip ediyorum :) en işe yarayan bakımınız sizce neydi yani bugüne kadar gerçekten uzamasını hızlandıran neler oldu ? :)Ayy cok mutlu oldum cok tesekkur ederim :)) bakimla ilgili sormak istediğin bir sey olursa anlatirim :)
Hah bak daha guzel ve hacimli duruyor gule gule kullan canim
Ay ben de aynisini sorucaktim. Saclariniz cok gur cok guzelMerhaba uzun zamandır bende konunuzu takip ediyorum :) en işe yarayan bakımınız sizce neydi yani bugüne kadar gerçekten uzamasını hızlandıran neler oldu ? :)
Ben de ilk zamanlar sürekli kestiriyordum sonra baya sabrettim şimdi sadece uclardan aliyorum o da uzunluğunu etkilemiyo bir süre sonra uclar kötü oluyor ama ister istemezMaşallah ya
Saçık şöyle olsun diyorum ana kestirmekten geri durmuyorum
ne kadar haklısın ya... gercek anlamda cok zor geliyorcanım bu omuz ile sütyen hizası sorunsalı çok fena . bu aşama çok zor geçiyo. amas sen bunu 3 aya atlatırsın gibime geliyo. ondan sonrası rapunzel:))
masallah bayıldııım
Kendi rengi de siyah canim o yuzden artik boyatmak istemedigim için bu sekilde kullaniyorum seviyorum da siyahi :) tesekkur ederim guzel yorumlarin icinCanım saçların çok güzel uzamış. Ama benim kafama takılan siyah saç çok sert durmuş bence ilk sayfadaki kahve tonu daha yumuşak daha güzeldi renk olarak. Bence o renge dönmelisin. Ama çok sağlıklı duruyorlar
Maşallah, ben de bir aradan sonra tekrar burdayım. Nasılsın ? Saçlarına bayıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?