Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatma Günlüğüm

Aynen sabah gittiğinde muhakkak bir doktora yönlendirirler seni ve sakın ha tırnağını sürme mikrop kapmasın iyice..

canım bu sürekli oluyorsa bencede bi cildiyeye git ve saçlarını günde 2 kez yıkama..cok yıpranırlar

Aynen sabah gittiğinde muhakkak bir doktora yönlendirirler seni ve sakın ha tırnağını sürme mikrop kapmasın iyice..

Sadece saçımı çektiriyorum artık rahatlaması gerekiyor çünkü

canım bu sürekli oluyorsa bencede bi cildiyeye git ve saçlarını günde 2 kez yıkama..cok yıpranırlar

Ama mikrobun yayılmaması gerek.
Bişeyde feragat etmem gerek.
Yıpransalarda bakımını yaparım ama bunlarla daha zorlaşıyor

Glissin sıvılaştırılmış saç kremini aldım siyah renk olanını 3kat keratin varmış.
Önceden kullanmıştım memnundum yine aldım

Tam 1yıl sonraki hali.
Ve uzunca zaman kirik kirptim

Eklentiler

• IMG_20150825_203357.webp
    18 KB · Görüntüleme: 76
Canım baya uzamış valla.
Birde kuru hali bu ıslakken daha da belli olur maşallah. Su sivilcelerden kurtulda sen gerisi kolay hızlı da uzuyor benim sacima gore valla.. Maşallah

Canım baya uzamış valla.
Birde kuru hali bu ıslakken daha da belli olur maşallah. Su sivilcelerden kurtulda sen gerisi kolay hızlı da uzuyor benim sacima gore valla.. Maşallah

Tiroid ilacini aksatmiyorum onunda etkisi var.
Birde çok birşey yapmamaya başladım.
Kurutmuyorum bile.
Akşam yikiyorsam mesela bebek tokalari var ya onunla ensenden toplayıp sonra 5cn aralıklarla ucuna kadar ayri ayri tikalarla topluyorum.
Kabarmiyor o zaman.
Mart ayi gibi buldum bu yöntemi sonra burada da söylemiştim gecen gün portalda paylasilmis.
..
Şunu farkettim ben ördüğümde saçlarım bakimli durmuyor.
Sahada tiftik gibi duruyor.
...
Düzleştirmiyorum bikac gündür.
Sadece yıkayıp dediğim gibi topluyorum.
Hatta tarayamiyorum bile sivilcelerden dolayı dustayken sac kremiyle actiriyoeum cıkinca biraz tarayip birakiyorum çünkü çok canım yaniyor..
Tek çare bulamadigim uçlarındaki incelme onu çözdüm mü tamamdır.
2016da inşALLAH rapunzel olucam

Canım saç düzleştiricinin markası ne? Madem düzleştirmeden yapamıyorsun bari en az yıpratanlardan al bitane. Öyle kullan haftada 2-3 kez

Canım saç düzleştiricinin markası ne? Madem düzleştirmeden yapamıyorsun bari en az yıpratanlardan al bitane. Öyle kullan haftada 2-3 kez

Philips canım.
Zaten artik önemli olmadikca duzlestirmiyorum yöntemler buluyorum ise de yarıyor bence en azından geçici sürede olsa.
En aza indirmeye başladım.
Kurutmuyorum bile artık.
Şimdi tam 1yıldaki farklılığın fotosunu atıcam :)

Bolca kırık alma işlemlerinden sonra elimdeki sonuç

Eklentiler

• PhotoGrid_1440540143162.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 67
Eğer cok zorda kalırsan diye diyorum remington'un s9500 modeli veya babyliss st95e-i pro nano buharlı olanı cok güzelmiş. Bu arada saçların 2014teki fotoğrafta düzleştirici fön vs var mı? Eğer kendi haliyse suan sacların cok yıpranmış.

Düzleştirilmiş hali o birde yeni kesmiştik.
Üstelik o zamanlar tiroit düzeyimde normaldi canım.

Bu arada bugünkü fotoda hic bi şekilde tarama falan yok.
Tarayamıyorum

İnşallah canım.
Hafif kurumaya yakın nemliyken el kremi var ya normal onu al sur uçlara elektriklenmeye birebir :)

en iyisi her yıkamadan önce uçlara saç kremi sür sonra yıka iyice kurumasınlar, Allah şifa versin tez vakitte

en iyisi her yıkamadan önce uçlara saç kremi sür sonra yıka iyice kurumasınlar, Allah şifa versin tez vakitte

Sağolun.
Onuda yapıyorum arada.
Öncesini de sonrasini da düşünüyorum.
Gliserin alicam birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…