Ahaahahaaa
Valla gayet sağlıklı ve sık görünüyor burdan
Valla bana öyle geldi fotodan.Sık mı ?
Normaldir aslında ama
Valla bana öyle geldi fotodan.nasıl gidiyor saçlarınla mücadelen?ben ne zaman barcelino sürsem dışarı çıkmamız gerekiyor.yıkıyorum hemen
Ayy o yağlı his beni mahfediyor.sürekli bitlenmiş gb kaşınıyorum.hele bu sıcakta 1 saatten fazla tutamam başımda herhangi bir yağı.denedim.yapamadım.Gece sür disari cikamicagin saatlerde
Ben biraz savsakliyorum aslinda bakarsan
Ayy o yağlı his beni mahfediyor.sürekli bitlenmiş gb kaşınıyorum.hele bu sıcakta 1 saatten fazla tutamam başımda herhangi bir yağı.denedim.yapamadım.
Ben de aynıyımmm.ammmaaaan nolcak bu uyuşukluğumuz yaaaa
kızlaar soğan suyuyla saç uzatma konusunu açmıştım ama devam ettiremedim yaa saçlarımın bir karış uzamasını istiyorum sadece 1 karış yaa ama tık yok saçımda bıktımmm desem ?
Oooof offffSonuç olarak burada saci bizden kisa olanlar totolarinda saci gorurken biz hala ayni yerde olucaz
Oooof offff
Ben de diyet ve spor günlüğü açtım.ben de orda debelenip duruyorum
Ay cok hoşsuuunnnNapıcaz böyle artık bilmiyorum
20 yaşımda bezdim
Ay cok hoşsuuunnnsen bu tazecik yaşta bezdiysen ben ninen napsın
Jannanın günlüğüne de yazdım.yeni fark ettim.bir aydır solgar 1000 mg biotin kullanıyorum başka bir rahatsızlıktan ötürü.sanki saçım birkaç cm uzamış gb geldi.
Et yürümesi deniyor.tırnakta oluyor.yani tırnak etten ayrılıyor.tamamen değil tabi.bir suredir vardı.önemsemiyordum .baktım durum ciddi.ilaç kullanmaya başladım.sonra da bunu.6 ay kadar kullanıcam.2 aydır kullanıyorum. Tırnağımda etkisini görmeye başladım.bilmem ne vitaminlerinin eksikliğinden kaynaklanıyormuş.ilgin için teşekkürler canım
Hangi rahatsızlıktan dolayi kullaniyorsun.
geçmiş olsun bu arada
Et yürümesi deniyor.tırnakta oluyor.yani tırnak etten ayrılıyor.tamamen değil tabi.bir suredir vardı.önemsemiyordum .baktım durum ciddi.ilaç kullanmaya başladım.sonra da bunu.6 ay kadar kullanıcam.2 aydır kullanıyorum. Tırnağımda etkisini görmeye başladım.bilmem ne vitaminlerinin eksikliğinden kaynaklanıyormuş.ilgin için teşekkürler canım
tırnağımızı kesiyoruz ya,işte o bölgeden bir yerden yavaş yavaş ayrılıyor.dalgaların toprağın bir kısmını oyup bir kısmını bırakması gb.buraya foto koymayayım.nete yazınca fotosu çıkıyor.hayırdır sende de mi var yoksa?Bu et yürümesi dediğin şey tirnaktaki en dip et ayriliyor dimi tirnaktan sanki kesmissin gibi birşey oluyor o mu
Tırnağın iç kısmına yürüyo dimi et? Böyle tınağını cok kısa kesemıyosun acıyor falan?tırnağımızı kesiyoruz ya,işte o bölgeden bir yerden yavaş yavaş ayrılıyor.dalgaların toprağın bir kısmını oyup bir kısmını bırakması gb.buraya foto koymayayım.nete yazınca fotosu çıkıyor.hayırdır sende de mi var yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?