Hayrola fıstıgm ne oldu
Canım takma onları bazıları ne yazsan beğeni toplamak icin komik, dalga geçerek esprili cevap yazmaya calışıyorlar. Konunu okudum bu arada takma böyle şeyleri. Ne güzel erkek arkadasın varmıs sana değer verıyormus.Babamla ilgili..
Konu açtım..
Alay konusu yapsada bazıları..
Canım takma onları bazıları ne yazsan beğeni toplamak icin komik, dalga geçerek esprili cevap yazmaya calışıyorlar. Konunu okudum bu arada takma böyle şeyleri. Ne güzel erkek arkadasın varmıs sana değer verıyormus.
Yaşadıklrın icin isyan etme canjm. Allaha şükret. Ne acılar yaşayanlar var. Şükret ki daha güzelleri ilerde senın olsun. Babanla aynı ortamda durma. Odanda takıl. Ama kendini depresyona sokma.Takmamak elde değil.
Ben bu insanlar yüzünden yolda rahatça ağlayamıyorum biri bişey sorarda dökülür tüm eteğimdeki taşlar
Sonra yine aynı terane
-Babadır nefret mi edilir !!
Halbuki nefret bile etmiyorum..
İç acım nefreti bastırıcak düzeyde..
Baba bile bunları yaparken başkası her şekilde yapmaz mı ? :'(
Yaşadıklrın icin isyan etme canjm. Allaha şükret. Ne acılar yaşayanlar var. Şükret ki daha güzelleri ilerde senın olsun. Babanla aynı ortamda durma. Odanda takıl. Ama kendini depresyona sokma.
Onu sevmeseydin böyle depresyona girmezdin bunuda biliyosun değil mi?Depresyondayım zaten..
Ruh gibiyim..
Gözüne gözükmicekmişim....
Onu sevmeseydin böyle depresyona girmezdin bunuda biliyosun değil mi?
niyeki öyle düşünmemelisin..bak erkek arkadasın cok seviyormus seni. Benimde sevgilim var ve herkesten cok ona güvenirim. Çünkü o ilerde benim eşim olacak, ailem olacak. Oda öyledir cok değer verir bana. Kendine yapmadıgını bana yapar. Sonucta oda el. Ama gel gör ki coğu akrabam onun yanından gecemez:) ön yargılarını sil ve şükret canım.. Şükredersen her şey güzel olurHayır, öyle değil.
Babadan bunu duymak depresyona sokuyor..
Öz sevmezken ilerde el neler der neler yapar diye düşünüyorum.
niyeki öyle düşünmemelisin..bak erkek arkadasın cok seviyormus seni. Benimde sevgilim var ve herkesten cok ona güvenirim. Çünkü o ilerde benim eşim olacak, ailem olacak. Oda öyledir cok değer verir bana. Kendine yapmadıgını bana yapar. Sonucta oda el. Ama gel gör ki coğu akrabam onun yanından gecemez:) ön yargılarını sil ve şükret canım.. Şükredersen her şey güzel olur
Canım ben ne desem senin düşüncen değişmeyecek gibiŞükrediyorum ama korkuyorum da..
Ben erkek arkadasima gecen yil dedim
Beni o adamdan çok seviyorsun diye.
Gerçekten de öyle.
Ama birşeyler eksilicek diye korkuyorum.
Biticek diye..
Herşeyin sonunda tek kalmaktan korkuyorum.
Yalnizliktan..
Erkek arkadasimda ailevi sikinti yaşamış zamanında.
Ama benimkiler kadar çok şey değil onunkiler.
En sonunda kendi dedi
Git psikologa anlat derdini işi biliyor bi yol bulur belki veya belki başka birşey vardır o çıkar dedi.
Ama ben bunu da kötü algiladim hakaret gibi.
Çünkü el..
Çünkü öz bile bu kadar uzakken, el olan birinden herşeyi bekliyorum
Canım ben ne desem senin düşüncen değişmeyecek gibiumarım kısa zamanda kendini toparlarsın. Hayat böyle şeylere üzülmek icin cok kısa. Hayatını yaşa. Saçlarına odaklanmaya çalış başka şeylerlye uğraş kafanı dağıtmaya calış..
tatlım saçların baya uzamışlar,
yılbasında o saçlar belde olur benden söylemesii
kız sakın kestirme, beline gelsinler bi o zaman azcık uclardan aldırırsın.İnşALLAH ya :)
Çok istiyorum.
Düzlestiriyle küstüm bayadır dün uzun zamandan sonra ilk kez yaptım :)
Bide aklım hep uclarini kestirmeye gidiyor
Dün sampuanıma maya kattım bugün yıkadım yumuşak oldu saçlarım
Salına salına yürüyesim var
kız sakın kestirme, beline gelsinler bi o zaman azcık uclardan aldırırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?