- 24 Ocak 2014
- 1.527
- 1.096
- 133
efsane uzamış. Kestirirsen 2 cmden fazla sakın kestirme en fazla 3 ama o kadarcığı geçmesin..
canim nerden almistin kemik tarağı işine yariyor muBen bi tarak almistim.
Kemik tarak diye geçiyor.
Ve yapiminin çoğu boynuzdan bu yüzden de keratin yüklü ve saca faydasi var.
Diğer taraklara gore daha pahalı ama etkili..
Ben bunu unutmuştum bugün aklima geldi.
Bu taragimi kullanmaya başlıcam artık..
Bu arada Sampuanima bemiks kirdim 2tanede apikobal ezip koydum..
canim nerden almistin kemik tarağı işine yariyor mu
Canım çok güzel uzamış saçların maşallah . Bu 3 ay içerisinde yaptığın bakımları ne kullandığını toplu olarak yazabilir misin kullandığın şampuanı yağları. Lavanta nasıl sonuç verdi ayrıcaİlk foto 26 temmuz
2.foto dün yani 15 eylüle ait
Canım çok güzel uzamış saçların maşallah . Bu 3 ay içerisinde yaptığın bakımları ne kullandığını toplu olarak yazabilir misin kullandığın şampuanı yağları. Lavanta nasıl sonuç verdi ayrıca
kızlar saçınızın çabuk uzamasını istiyorsanız zeytinyağlı yeşil sabun kullanın,benim saçlarım çok çabuk uzuyor.
hayır yapmıyor,şöyle ki;iki kere sabunluyorum en sonda bir kere şampuanlıyorum,birde en son banyodan çıkmadan önce bakım kremi uyguluyorum,al sana ipeksi saçlarBen uzun süre bebe şampuani kullandim.
Diplere sampuan uçlara krem seklinde..
Kremi hic dibe uygulamadim..
Kullandigim krem başlarda elidorun sari olaniydi..
Bebe sanpuani bile olsa içine yağ attim..
Vitamin attim.
Arada bi sacima yağ sürüp duzlestiriciyle isitiyordum sacimdaki yagi..
Şuan Hunca care zeytintagli ve arganli sampuani kullaniyorum içinde yağ karisini vitamin ve maya var..
Memnunum..
Ama sonraki sampuanimi yuksek ihtimal bioblaa okucak gibi duruyor..
Çünkü içine sadece badem argan yagi eklicem bide cam terebentin..
Onun dişinda birşey yapmayi düşünmüyorum.
Çünkü sacim kötü konmaya başladı..
Resmen işlemiş sanki o kokular..
Birde tiroidlerim calismiyor ilacimi kullandim düzenli..
Kaskatı yapmiyor mu saçları sabun :)
hayır yapmıyor,şöyle ki;iki kere sabunluyorum en sonda bir kere şampuanlıyorum,birde en son banyodan çıkmadan önce bakım kremi uyguluyorum,al sana ipeksi saçlar
Üşenmeyip tek tek yazdığın için çok sağol canım. Mayayı şampuan içine ilk defa duyuyorum kuru maya mı katıyorsunBen uzun süre bebe şampuani kullandim.
Diplere sampuan uçlara krem seklinde..
Kremi hic dibe uygulamadim..
Kullandigim krem başlarda elidorun sari olaniydi..
Bebe sanpuani bile olsa içine yağ attim..
Vitamin attim.
Arada bi sacima yağ sürüp duzlestiriciyle isitiyordum sacimdaki yagi..
Şuan Hunca care zeytintagli ve arganli sampuani kullaniyorum içinde yağ karisini vitamin ve maya var..
Memnunum..
Ama sonraki sampuanimi yuksek ihtimal bioblaa okucak gibi duruyor..
Çünkü içine sadece badem argan yagi eklicem bide cam terebentin..
Onun dişinda birşey yapmayi düşünmüyorum.
Çünkü sacim kötü konmaya başladı..
Resmen işlemiş sanki o kokular..
Birde tiroidlerim calismiyor ilacimi kullandim düzenli..
Kaskatı yapmiyor mu saçları sabun :)
Üşenmeyip tek tek yazdığın için çok sağol canım. Mayayı şampuan içine ilk defa duyuyorum kuru maya mı katıyorsun
Bende bir ara saçımdaki boyayı akıtmaya çalışırken maya maskesi yapmıştım yumuşacık yapmıştı saçlarımıGaliba ilk yapan zeki benim
Normal evrimini tamamlamış insanlar sütün içine kuru maya atip içiyor ama ben anormalim
Bi yerde gördüm sanki ya oradan aklıma gelmiştir.
Uzun süre kalırsa bozuluyormus maya ama..
Ben yarim sampuana kattim ve nerdeyse hergun yikiyorum sacimi o yüzden hemen biter şampuan
Memnunum..
Geçen gün beklettim mayali sampuani saçımda yikadigimda yumuşak oldu saçlarım ama Herkeste ayni etkiyi oluşturmaya bilir :)
Bende bir ara saçımdaki boyayı akıtmaya çalışırken maya maskesi yapmıştım yumuşacık yapmıştı saçlarımıcevap yazdıktan sonra bir iki yere daha baktım evet başka uygulayanlar da var. Ama bildiğim kadarıyla maya suyla temas ettikten bir iki saat sonra küf üretmeye başlıyor keşke daha iyi bilen biri olsa ona göre bende katacağım
Bence onu bitir bidaha da yapma, alerjin falan varsa da direk at kullanma bile.. Sonuçta deri yoluyla da vücuda geçer..
İlk foto 26 temmuz
2.foto dün yani 15 eylüle ait
Dün avon kataloğunda gördüm yumurta ve maya özlü şampuan çıkarmışlar..Yarın foto atarım bakalım değişiklik var mı ?
Sonrada belki kırık alırım tabii vazgecmezsem :)
Dün avon kataloğunda gördüm yumurta ve maya özlü şampuan çıkarmışlar..Sen devam et senin mayalı şampuana bi şikayetin yoksa!! Birde ilk defa saç kremi ısmarladım oradan badem-avokadolu memnun kalırım inş
Silikon içeriyormu diye tereddüt etmiştimde sükür yokmuş.. inşallah istediğim kadar yumuşatır boyalı yerler iyice çığırından çıktıKokusu hariç şikayetim yok :)
Artık sac derim bile garip konmaya başladı herşeyi karistirmaktan
Ben avonun kiraz çiçekli şampuanını kullanmistim memnundum :)
Kokusu çok güzeldi :)
Ve avondan memnun kalanlar vardi ya bende dediğim sac kremini almak istiyorum ama maalesef bulamıyorum
Silikon içeriyormu diye tereddüt etmiştimde sükür yokmuş.. inşallah istediğim kadar yumuşatır boyalı yerler iyice çığırından çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?