- 24 Ocak 2014
- 1.527
- 1.096
- 133
İlk boyanınca güzel birde parlak ve yumuşacık olcak oh miss.. sonra o boya akacak saçların eskisinde de kuru olacak falan hiç bulaşma benceBende sacimi tek renk yapmak istiyorum ya
İlk boyanınca güzel birde parlak ve yumuşacık olcak oh miss.. sonra o boya akacak saçların eskisinde de kuru olacak falan hiç bulaşma bence
Kızlar bu ürünü tavsiye ediyorum tecrübe ile sabittir. Eki Görüntüle 1639441
O zaman elektriklenmenin nedeni %80 o dur. Normal saça göre daha kuru oluyor o kısımlar..Zaten önceden de boyamıştım Ki ben
Hani bu stil benim de Didem ezgi var ya o kız benim ilkokul arkadaşım saçları kısaydi bi dönem bunu kullandı ve iki haftada gözle görülür bir fark olmuştu bende denedim ve farkı gördüm bi zararına olmdi bana deneyebilirsnz
O zaman elektriklenmenin nedeni %80 o dur. Normal saça göre daha kuru oluyor o kısımlar..
Barcelino yani bana da o tavsiye etmişti saç uzatmada etkili ben faydasini gördüm ama herkesin yapısı bir değil yine de tavsiye ederm çok pahalı bi ürün de değil denemeye değer zaten doğal bi ürün
Bende de aynı sorun var canım uçlara daha önce açıcı uygulandı üstüne de boya tabii o boya sonra aktı diplerim geldikçe oralar daha açık renk kuru ve bakımsız durmaya başladı. Kırığım çok olmadığı halde oralar çok mat ve kuru duruyor. Nasıl çözüm bulabiliriz kestirmekte istemiyorumNeyi kullandı ?
Evet işte annem diyor kendi sacin bakımlı uçlara doğru kuru
Bende de aynı sorun var canım uçlara daha önce açıcı uygulandı üstüne de boya tabii o boya sonra aktı diplerim geldikçe oralar daha açık renk kuru ve bakımsız durmaya başladı. Kırığım çok olmadığı halde oralar çok mat ve kuru duruyor. Nasıl çözüm bulabiliriz kestirmekte istemiyorum
Barcelinoyu ben de tavsiye ederim. Uzamayı takip etmediğim için kesin bir şey diyemem ama diplerim çok çabuk geldi onu kullanırken. Bir de yumuşatıyor benim saçlarımı. İçindekiler zaten bilinen yağlar.
Barcelinoyu yıllar önce kullanıyordum o zamanlar etkisi çok güzeldi şimdi tekrar aldım 3-4 ay önce ve o eski etkisi yok gibime geldi bi de içinde ki çam terabentin saçımı kurutuyormuş gibime geliyor. bir aralar barcelino ismiyle sahtesi satılmış bandrolüne bakmayı unutma alırsan
Saç uzatmaya etkisi daha büyüktür belki canım çünkü ben düzenli kullanmadımoff ya kafam karisiyor böyle olunca
Saç uzatmaya etkisi daha büyüktür belki canım çünkü ben düzenli kullanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?