Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatma Günlüğüm

Hani bu stil benim de Didem ezgi var ya o kız benim ilkokul arkadaşım saçları kısaydi bi dönem bunu kullandı ve iki haftada gözle görülür bir fark olmuştu bende denedim ve farkı gördüm bi zararına olmdi bana deneyebilirsnz

Neyi kullandı ?

O zaman elektriklenmenin nedeni %80 o dur. Normal saça göre daha kuru oluyor o kısımlar..

Evet işte annem diyor kendi sacin bakımlı uçlara doğru kuru

Barcelino yani bana da o tavsiye etmişti saç uzatmada etkili ben faydasini gördüm ama herkesin yapısı bir değil yine de tavsiye ederm çok pahalı bi ürün de değil denemeye değer zaten doğal bi ürün

Barcelino yani bana da o tavsiye etmişti saç uzatmada etkili ben faydasini gördüm ama herkesin yapısı bir değil yine de tavsiye ederm çok pahalı bi ürün de değil denemeye değer zaten doğal bi ürün

Deneyebilirim :)

Neyi kullandı ?

Evet işte annem diyor kendi sacin bakımlı uçlara doğru kuru
Bende de aynı sorun var canım uçlara daha önce açıcı uygulandı üstüne de boya tabii o boya sonra aktı diplerim geldikçe oralar daha açık renk kuru ve bakımsız durmaya başladı. Kırığım çok olmadığı halde oralar çok mat ve kuru duruyor. Nasıl çözüm bulabiliriz kestirmekte istemiyorum

Zor ya

Barcelinoyu ben de tavsiye ederim. Uzamayı takip etmediğim için kesin bir şey diyemem ama diplerim çok çabuk geldi onu kullanırken. Bir de yumuşatıyor benim saçlarımı. İçindekiler zaten bilinen yağlar.

Barcelinoyu ben de tavsiye ederim. Uzamayı takip etmediğim için kesin bir şey diyemem ama diplerim çok çabuk geldi onu kullanırken. Bir de yumuşatıyor benim saçlarımı. İçindekiler zaten bilinen yağlar.

Deneyebilirim :)

Barcelinoyu yıllar önce kullanıyordum o zamanlar etkisi çok güzeldi şimdi tekrar aldım 3-4 ay önce ve o eski etkisi yok gibime geldi bi de içinde ki çam terabentin saçımı kurutuyormuş gibime geliyor. bir aralar barcelino ismiyle sahtesi satılmış bandrolüne bakmayı unutma alırsan

Bende kullanmıştım barcelinoyu kullandığım süreçte saç uzamam baya hizlanmisti, bana da yengem önermişti 1 yılda beline gelmiş saçları

off ya kafam karisiyor böyle olunca

KIZLAR SAÇLARIM DOLGUNLAŞTI.
GÜRLEŞTİ GİBİ..
UZAMA ANLAMINDA SONUCU BİLMİYORUM.
BEYAZ BADİMİ BULAMADIM BUGÜN
AMA MAYANIN FAYDASI DİYE DÜŞÜNÜYORUM :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…