onceden saçların sonuk cansızdı şimdi daha gur canlı ve guzel duruyor canım1 aylık uzama
onceden saçların sonuk cansızdı şimdi daha gur canlı ve guzel duruyor canım
Bende onun farkindayım canım.
Bu şekilde uzamaya devam ederse çok iyi olur.
Saç kremine 20 TL verdim ya evlat acısı gibi
değiştirme şansın yok mu
İlahi ya :))) sampuan alcan mecburYok
Aslında var ama gitmem oraya uyuz olduğum bi kız çalışıyormuş denk geldik gidipte yine kendimi rezil edemem
İlahi ya :))) sampuan alcan mecbur
Saçların süper görünüyor :)1 aylık uzama
Saçların süper görünüyor :)
Kuzum hic kullanmadim onlariBioblasım var suanlık
Restorex nasıl bilgin var mı ?
Kuzum hic kullanmadim onlari
canım 2 senedir bıraktım o tarz şampuanları sulfatsız kullanıyorum haydı bakalım sınamekı faydalı olur ınşallahBen napsam ya restorex mi clear mı yoksa bioblasa devam mi etsem
Bugün sinemaki kürünün 2. Aşamasını yaptım
canım 2 senedir bıraktım o tarz şampuanları sulfatsız kullanıyorum haydı bakalım sınamekı faydalı olur ınşallah
canım keratındose kullandım en çok matrıx markasının şımdıde keratherapy kullanıyorum çok memnunum ıkı şampuandanda bıraz fıyatları yuksek ama az az kulanıldığı ıcın uzunnn bır sure yetyor uygun fıyatlı sülfatsız şampuan ıstıyorsan redıst tuzsuz şampuan var oda başarılıHangi marka canım kullandığın şampuan
canım keratındose kullandım en çok matrıx markasının şımdıde keratherapy kullanıyorum çok memnunum ıkı şampuandanda bıraz fıyatları yuksek ama az az kulanıldığı ıcın uzunnn bır sure yetyor uygun fıyatlı sülfatsız şampuan ıstıyorsan redıst tuzsuz şampuan var oda başarılı
Yok kuzum bunlarda oyle birsey yapamam ben bitmesinler diye ugrasiyom ki eskiden gliss kullanirken bende oyleydimNe kadarlar peki ?
Bende şampuandan sıkılmaya başladığımda çok kullanıyorum ki bitsin
Yok kuzum bunlarda oyle birsey yapamam ben bitmesinler diye ugrasiyom ki eskiden gliss kullanirken bende oyleydimMatrix keratindose 85 diora keratherapy 150 civariydi 122 ye indirimli aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?