- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Pekiiiii canımm..
Ben bioblastan memnunmuşum simdi farkettim de
Bu fiyatlar ne ya
Ceylinimdeceylinim bizde anca a101 de bioblas+ tarak 10 TL olanları kovalayalım
Pekiiiii canımm..
Ben bioblastan memnunmuşum simdi farkettim de
Bu fiyatlar ne ya
Ceylinimdeceylinim bizde anca a101 de bioblas+ tarak 10 TL olanları kovalayalım
Pahali ama bi kiloluk sampuani findik kadari bile.ne bicim.kopruyo ayda bur sanpuan almakdansa senede bir alirim :)ben cok.begengim matrixi redistide ole ilk redistle iki defa yikiyorum sonra minnacikea matrixi koyuyorum oh mi ssss :)Kizkardesimde oyle diyordu simdi bana surekli şampuan al diyor ama evet haklisin cok pahali yabanci ulkede daha ucuz ordan bburaya gelene kadar deve dönüşüyor
Konsantre sampuan oluyor heralde sulfat olmadığı icin iyice yoğunlaşıyor oda baya uzun bur sure yetiyorPahali ama bi kiloluk sampuani findik kadari bile.ne bicim.kopruyo ayda bur sanpuan almakdansa senede bir alirim :)ben cok.begengim matrixi redistide ole ilk redistle iki defa yikiyorum sonra minnacikea matrixi koyuyorum oh mi ssss :)
Kizkardesimde oyle diyordu simdi bana surekli şampuan al diyor ama evet haklisin cok pahali yabanci ulkede daha ucuz ordan bburaya gelene kadar deve dönüşüyor
Pahali ama bi kiloluk sampuani findik kadari bile.ne bicim.kopruyo ayda bur sanpuan almakdansa senede bir alirim :)ben cok.begengim matrixi redistide ole ilk redistle iki defa yikiyorum sonra minnacikea matrixi koyuyorum oh mi ssss :)
Konsantre sampuan oluyor heralde sulfat olmadığı icin iyice yoğunlaşıyor oda baya uzun bur sure yetiyor
Redist 1000 ml 12lira civarıRedistin fiyatları ne ?
Ben birde prozinc düşünüyorum..
Bana kalirda her şampuandan alırım ama iste
Redist 1000 ml 12lira civarı
bence redistti dene basta biraz sert yapar belki ama 1_2 hafta sonra yumuşacık olur
bence redistti dene basta biraz sert yapar belki ama 1_2 hafta sonra yumuşacık olurTutkuuuu sendede oyleydi demi hemde 1000 ml belki senin sac dibindeki sorunlaradaiyi gelir
Bilemem ben hiç duymadım o markayı
Bimden aplus al bence
Eğer etkisi guzelse dene bence. Bende denerim bakalım
Su uzatma serüveni bitsin bebe sampuanina gecicem
canım nasıl giiyor saç uzatma
bence redistti dene basta biraz sert yapar belki ama 1_2 hafta sonra yumuşacık olurTutkuuuu sendede oyleydi demi hemde 1000 ml belki senin sac dibindeki sorunlaradaiyi gelir
Bence hızlı uzuyor saçların yakın zamanda gelir istediğin uzunluğa :)Saçlarımı 10 ocakta boyadım.
22 ocakta kestirim.
Ayın 22 sinde boy farkının fotograflarının güncel halini koyucam ama şimdi yalnizca 1.5 ayda gelen dibimin fotolarını koyuyorum.
Uzama hızı sizce nasıl ?
Oldukça uzamış ve parlak sağlıklı gözüküyorSaçlarımı 10 ocakta boyadım.
22 ocakta kestirim.
Ayın 22 sinde boy farkının fotograflarının güncel halini koyucam ama şimdi yalnizca 1.5 ayda gelen dibimin fotolarını koyuyorum.
Uzama hızı sizce nasıl ?
Oldukça uzamış ve parlak sağlıklı gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?