Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatma Günlüğüm

Pekiiiii canımm..
Ben bioblastan memnunmuşum simdi farkettim de
Bu fiyatlar ne ya

Ceylinimdeceylinim bizde anca a101 de bioblas+ tarak 10 TL olanları kovalayalım
Kizkardesimde oyle diyordu simdi bana surekli şampuan al diyor ama evet haklisin cok pahali yabanci ulkede daha ucuz ordan bburaya gelene kadar deve dönüşüyor

Pekiiiii canımm..
Ben bioblastan memnunmuşum simdi farkettim de
Bu fiyatlar ne ya

Ceylinimdeceylinim bizde anca a101 de bioblas+ tarak 10 TL olanları kovalayalım
Kizkardesimde oyle diyordu simdi bana surekli şampuan al diyor ama evet haklisin cok pahali yabanci ulkede daha ucuz ordan bburaya gelene kadar deve dönüşüyor
Pahali ama bi kiloluk sampuani findik kadari bile.ne bicim.kopruyo ayda bur sanpuan almakdansa senede bir alirim :)ben cok.begengim matrixi redistide ole ilk redistle iki defa yikiyorum sonra minnacikea matrixi koyuyorum oh mi ssss :)

Pahali ama bi kiloluk sampuani findik kadari bile.ne bicim.kopruyo ayda bur sanpuan almakdansa senede bir alirim :)ben cok.begengim matrixi redistide ole ilk redistle iki defa yikiyorum sonra minnacikea matrixi koyuyorum oh mi ssss :)
Konsantre sampuan oluyor heralde sulfat olmadığı icin iyice yoğunlaşıyor oda baya uzun bur sure yetiyor

Konsantre sampuan oluyor heralde sulfat olmadığı icin iyice yoğunlaşıyor oda baya uzun bur sure yetiyor

Redistin fiyatları ne ?
Ben birde prozinc düşünüyorum..
Bana kalirda her şampuandan alırım ama iste

Bioblas bitti.
Çok cabuk bitti farkındayım.
Bende gittim johnsons baby aldım.
İçine çam terebentin, susam yağı ve bemiks katıcam.
Bebe şampuanı kullandığımda saçlarım hızlı uzamıştı

Ekstra 1 aspirin kattım

Dün akşam yıkadım güzel yaptı saçlarımı

Saçlarımı 10 ocakta boyadım.
22 ocakta kestirim.
Ayın 22 sinde boy farkının fotograflarının güncel halini koyucam ama şimdi yalnizca 1.5 ayda gelen dibimin fotolarını koyuyorum.
Uzama hızı sizce nasıl ?

Eklentiler

• IMG_20160219_151916.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 284
  • IMG_20160219_151435.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 246
Saçlarımı 10 ocakta boyadım.
22 ocakta kestirim.
Ayın 22 sinde boy farkının fotograflarının güncel halini koyucam ama şimdi yalnizca 1.5 ayda gelen dibimin fotolarını koyuyorum.
Uzama hızı sizce nasıl ?
Bence hızlı uzuyor saçların yakın zamanda gelir istediğin uzunluğa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…