Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatma Günlüğüm

Elseve saç maskesi 10 numaraaa

Cuma günü yapmam gereken kürü rötarlı olarak bugün yaptım.
Birazdan yikicam

Kız valla ciğerim soldu benim de bakım yapmaktan sadece pazar yapıyorum ama saçım yorulmuş gibi hissediyorum 2 ay oldu ya dinlenmeden

Haftaya son bakım sonra biraz yatış inşallah

Kız valla ciğerim soldu benim de bakım yapmaktan sadece pazar yapıyorum ama saçım yorulmuş gibi hissediyorum 2 ay oldu ya dinlenmeden

Haftaya son bakım sonra biraz yatış inşallah

Sac boyun ne senin.
Kısa dimi kısa benimki kadar var değil mi kısacık biliyorum kısa çok minicik saçın var
Kısa olmalı
Hayır ne kıskanması

Sac boyun ne senin.
Kısa dimi kısa benimki kadar var değil mi kısacık biliyorum kısa çok minicik saçın var
Kısa olmalı
Hayır ne kıskanması

Kız yardın beni
Ya istediğim boya gelmedi sinemakiye alışmasın diye bakım değiştircem

Bir ay önceki halini koyayım bak şimdi çekmeye üşendim koymuştum gerçi zaten bunu

Eklentiler

• 2016-02-01-16-04-22-864.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 177
Kız yardın beni
Ya istediğim boya gelmedi sinemakiye alışmasın diye bakım değiştircem

Bir ay önceki halini koyayım bak şimdi çekmeye üşendim koymuştum gerçi zaten bunu

Ben hic beğenmedim bu boyu benimki gibi omzunda olsa daha güzel olurdu

Seboderm şampuana geçtim.
Önce sac derimin bakımı dan başlıyorum.
Bundan memnun kalırsam hep bundan alır devam ederim ama kalmazsam sadece tedavi için bunu kullanırım ve sonra başka şampuanlara geçerim.
Bakalım

Seboderm etkili gerçekten.
Faydası oldu kokuya :)

Yumurta zeytinyağı maskesi yaptım gercekten suan saçımda bi dolgunluk yaratti gercekten saclarim cok yipranmis gozukuyo cunku benim normalde tavsiye ederim sizede kızlar

Oh süper baya iyi uzamış. Ben dinlenme dönemindeyim ama daha bi şey yapçak hevesim yok kına yüzünden depresyondayım

Neden kına yüzünden depresyondasın ?

Kızlar saç uçlarım çok kırılıyor buna ne fayda sağlar artık bıkkktımmmmm !

Neden kına yüzünden depresyondasın ?

Kızlar saç uçlarım çok kırılıyor buna ne fayda sağlar artık bıkkktımmmmm !

Kına yaktım saçıma kokusu çok rahatsız ediyor ve uygulaması zor. Ama geri dönüş de çok zor. Of çıkmazdayım anlıyacaan

Bi sprey al nemlendirici elseve in kırık karşıtı var bi tane koyu sarı o çok güzel onu hep sık yumuşak olursa uçları kırılmaz ama bildiğim kadarıyla zaten yumuşak tutmak için her şeyi yapıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…