- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
Kullandığın saç fırçası veya taraktan ötürü mü yoksa normal yapısı böyle mi?Çok tüleriyor ama
Kullandığın saç fırçası veya taraktan ötürü mü yoksa normal yapısı böyle mi?
O minik saçlar, dökülüp yerine çıkan bebek saçlar canım, şu sıra onlardan bende de çok var, saçlarımı kurutuyorum bir bakıyorum diken diken hahaYapısal sanırım..
Küçük küçük saçlar çıkıyor kenarlarından
O minik saçlar, dökülüp yerine çıkan bebek saçlar canım, şu sıra onlardan bende de çok var, saçlarımı kurutuyorum bir bakıyorum diken diken haha
Aynen işte çok rahatsızlık veriyor
Aloe vera jeli ile yatışıyor minikler, aklında olsun. Ben whatsonsdan aldığım aloe vera jelini kullanıyorum bazı durumlarda.
Fiyatı ne kadar ?
Çok iyi hatırlamıyorum ama 4 lira falandı. Kahverengi tüp ambalaj içerisinde.
İyi o zaman ya :)
sizin saçlarınız nasıl ?
İnce telli, yağlı, uzun ve sağlıklı.
ince telli tamam
Yağlı tamam
Uzun nooo
Sağlıklı noooo
Vallahi canım, 3 ayda bir uçlardan bir miktar aldır, böylece hem boydan kısalmaz hem daha sağlıklı uzar. Benim saçlarım şu an istediğim boyda yani göğüs altımda ama katlardan kurtulmak için 2 ayda bir kesiyorum. Bir daha düz saça kat attırmak mı aynen nooooo nooooo
E tamam yolu yarılamışsın zaten, bundan sonrası kolay.Benimde göğsümde
kuzu kattan nefret ederim bendeVallahi canım, 3 ayda bir uçlardan bir miktar aldır, böylece hem boydan kısalmaz hem daha sağlıklı uzar. Benim saçlarım şu an istediğim boyda yani göğüs altımda ama katlardan kurtulmak için 2 ayda bir kesiyorum. Bir daha düz saça kat attırmak mı aynen nooooo nooooo
Yaptık bir kere, şimdi düzeltme zamanı hahahahaah Yok hayır saçımı aynı boya getirmeye uğraşmaktan uzatmaya fırsat bulamadımkuzu kattan nefret ederim bendeasla asla asla
bende her yaptığımda pişman oldum yaklaşık 4 yıldır yapmıyorumYaptık bir kere, şimdi düzeltme zamanı hahahahaah Yok hayır saçımı aynı boya getirmeye uğraşmaktan uzatmaya fırsat bulamadımDaha da 7 cm var iki kat arasında...
E tamam yolu yarılamışsın zaten, bundan sonrası kolay.
Nasil gidiyo guzelm?
Ben derdimden iyice unuttum sac uzatma topigimi..
dut sabununu ilk defa duydum
aldığın sonuç ne olmuştu neden bıraktın?Çok kırılıyor ama
Kırılmasa bundan bi 5cm hatta daha fazla uzun olurdu
Bayadır yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?