Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatma Günlüğüm

Bence iyi

Yormuyorum ki bayadır bişey yapmıyorum nerdeyse
En iyisi canım bende kırıklar çoğaldığı zaman kesmekten başka bişey yapmıyorum ve çabuk ta uzuyor öyle yapınca. Bakımlar bir yana kesimde onemli

En iyisi canım bende kırıklar çoğaldığı zaman kesmekten başka bişey yapmıyorum ve çabuk ta uzuyor öyle yapınca. Bakımlar bir yana kesimde onemli

Aynen ben son 10 11 aydır kendim kesiyorum kırık falan.
Ve en az 10cm kesmişimdir kırıldı diye.
Ona rağmen çabuk uzadığını düşünüyorum :)

Evet ben geldim :) saçların ince telli tepe dolgun durmaz söner ama avantajında düzlestirdigin zaman nemden vs bozulmaz baya uzatmissin ve sende ben gibi takıksın çok belli

Evet ben geldim :) saçların ince telli tepe dolgun durmaz söner ama avantajında düzlestirdigin zaman nemden vs bozulmaz baya uzatmissin ve sende ben gibi takıksın çok belli

Nerden belli

Ama bozuluyor ya yüzüm yuvarlak ve saçlarım nemden falan bozuluyor yani sadece tepe kısmı dahada basılıyor o kadar

1.67 yım bende 49kiloyum bana fotodan belin falan ince geldi incesin güzel gorunuyo

Basenmi var bende de o yok belim ince olmasa dümdüz olcam

Bende basende var üst tarafta var
Sanki gençken dümdüz olmak daha iyi ilerde zaten kilo alıcaz yaş etkeni doğum etkeni falan derken e bunun menapozuda var oyyy anam oyyy

Bebe şampuanı saç kremi hariç hiç bişey yapmıyorum ya
Yapasım gelmiyor

Saçlarının uzaması gayet iyi canım. Kesmissin birde sürekli. Föne maşaya ara verip.kırılmasını minimuma indirmek gerekiyor. Gerçi ben hiç kullanmamıştır neredeyse ama çok kabuk kırılır . Su son 1 senede 3-4 kere fon cektirmemisimdir en fazla 10 kere maşa yaptim 1 kere de duzlestirdim sadece ve kırıklar fena.. Yapısı böyle benimkinin..
Bebe şampuanı saç kremi hariç hiç bişey yapmıyorum ya
Yapasım gelmiyor

Ceylin abla ya benimde saclarim seninki gibi Acaba vitamin eksikligi mi var sacimizda onun icin eczanede ampuller satiliyormus sen hic denedin mi yoksa sacimizin yapisimi boyle ona gore kestirecegim cunku suan sacim cok kirik ilk defa uzun olmust kiyamiyorumda kesmeye

Canım hiç kullanmadim vallahi. Kuaför saçın yapısı öyle degismez dedi. Sen kırıklarını al sampuanina çam terebentin ve Badem yağı ekle uzamasını hızlandırır .. Benim saçlar yumuşadı . Baj topikte açtım gelişimleri görürsün .
Saçına da çok üzülme sağlıklı uzaması her seyden önemli canım :)

Saclarimi 2 yildir hic kestirmedim arada kendim kiriklarini kesiyorum makasla a,a kuafore gidip omzumda kestireyim diyorum cunku cok bakimsiz gorunuyor Alayim o zaman topikte de takipteyim :)

Kendin kes kuzum en güzeli. Kuaforlere güven olmuyor vallahi. Rezillik ..
Omzunda da kesme ya o kadar da değil :) Yok mu fotosu ozelden atsana kuzum
Saclarimi 2 yildir hic kestirmedim arada kendim kiriklarini kesiyorum makasla a,a kuafore gidip omzumda kestireyim diyorum cunku cok bakimsiz gorunuyor Alayim o zaman topikte de takipteyim :)

5hafta sonra kuzenimin düğünü var saclarimida boyamayi düşünüyorum ama daha çok yipranmasindan korkuyorum.

Bende de vitamin demir eksikliği var üstelik tiroid

Saçımın son hali

Eklentiler

• IMG_20150809_222730.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 188
Kızlar geçen gün bebe sampuaninin içine cam terebentin ve bakim yagi karisimi bi yağ vardı ondan ekledim 1 gün falan oldu bugün yikadim hacimli oldu

Bence saçların gayet hoş ama benim saçımın ilk hali gibi uçları, nemsiz duruyor. Hangi saç kremini kullanıyorsun?Ve uçlara serum uyguluyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…