- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi Hayriye birdal
-
Yeni Saclarda ccikar uuzamaninda isaretiArkadaşlar bu arada saç diplerim deli gibi kaşınıyor iyiki molayı başlatmışım.
Merhaba daxi bende surekli kullaniyorum ama icine karisin yaglari ekleyerek o yuzden 1 cay kasigi dax ekliyorum.arindirna yaparkende kafami one atıp suyla iyice arindiriyrum sonrada 2 sampuanla kolayca arınıyor.sampuaninda yag icerigi falan olmasin ben sulfatsiz şampuan kullanıyorum arındırma icin ggratisten himalaya aldim sonrasındada davines kullanıyorumIyi yapmışsın canım. Ben de sacimi arindiramadigimi farkettim. Saçlarım yağlı yağlı. Ama bu saatten sonra uğraşamam artık, yarın is güç var altıda kalkiyorum. Valla yağlı yağlı idare edicem artık napayım, yarın is dönüşü yıkarim tekrardan. Sence nasıl yikamaliyim, nasıl çıkarıcam sacimdan?
Canım çok sağol ilgilendiğin için. Bir tatlı kaşığı dolusu dax, içine de vitaminlerden koydum, hatta biraz da zeytinyağı ekledim. çok mu abartmışım canım yaMerhaba daxi bende surekli kullaniyorum ama icine karisin yaglari ekleyerek o yuzden 1 cay kasigi dax ekliyorum.arindirna yaparkende kafami one atıp suyla iyice arindiriyrum sonrada 2 sampuanla kolayca arınıyor.sampuaninda yag icerigi falan olmasin ben sulfatsiz şampuan kullanıyorum arındırma icin ggratisten himalaya aldim sonrasındada davines kullanıyorum
Sen bilirsin canım, bir sonraki adetini kaçırma sakın ama, sağlık ertelenmezyok gitmedim bana 2. gün demişlerdi ben geçirdim hiç riske de girmedim. Senden tek ricam saç uzatma işini bırakma . illa uzuycak ben öle düşünüyorum. ilk başladığımda ben istiyordum ki hemen uzasın . maalesef öyle hemen olmuyormuş. orda burda duyduğum dünya kadar malzemeyi topladım. mesela biotin de 4-5 ay kullandım. heryerde biyotin şöyle böyle diyorlar ama blog efsanelerinden başka hiç bi bilimsel kaynak yok nedense. işe yaradı mı dersen nçık:)) herbişi aynı iki ayda 1 cm filan. benim uzuyor ama çok yavaş. genetik sanırım.
Yok cok abartmamışsın birazcik daha daxi azaltabilirsin sadece zeytinyagi iyi olmuş hint badem yaglarida ekleyebilirsin ilk baslarda zor olur arinma zaten dert etmeCanım çok sağol ilgilendiğin için. Bir tatlı kaşığı dolusu dax, içine de vitaminlerden koydum, hatta biraz da zeytinyağı ekledim. çok mu abartmışım canım ya. Ben de sebamed günlük şampuan kullanıyorum, ama hiç arındıramadım yaa, napıcam ben poff . Bugün eve gidince biraz sıcak suyla yıkayım bari, etkisi de olmayacak yaptığım bakımın .
Bir sonraki yapisimda elim alışır inşallah. Yoksa bu böyle gitmez, cok fenaYok cok abartmamışsın birazcik daha daxi azaltabilirsin sadece zeytinyagi iyi olmuş hint badem yaglarida ekleyebilirsin ilk baslarda zor olur arinma zaten dert etme
Yokyok Merak etme deneye deneye ogreniyorsunBir sonraki yapisimda elim alışır inşallah. Yoksa bu böyle gitmez, cok fena
Az önce sacimi tekrar yıkadım. Bu sefer pantenin içine cam terebentin koyup denedim, arındı çok şükür.Yokyok Merak etme deneye deneye ogreniyorsun
Can'ım ben denemiştim saçımı çok kuruttu benim . Zaten saçım kuru . Bana faydası değil zararı olduAz önce sacimi tekrar yıkadım. Bu sefer pantenin içine cam terebentin koyup denedim, arındı çok şükür.
Çam terebentin kullanmış mıydın canım? Sampuani çok kıvamsız yapıyor, birkaç damlası bile şampuanı su gibi yapıyor. Saçlarımı kazık gibi yapıyor diye kullanmıyordum aslında, bu vesileyle tekrar kullanmış oldum.
Aynen canım, benim de saçım çok kuru, ama daxi çıkarmada başarılıCan'ım ben denemiştim saçımı çok kuruttu benim . Zaten saçım kuru . Bana faydası değil zararı oldu
Evet kullandim ama yagli saclarin kullanmadi gerek cunku,asiri kurutuyor kuri ve normal saclariAz önce sacimi tekrar yıkadım. Bu sefer pantenin içine cam terebentin koyup denedim, arındı çok şükür.
Çam terebentin kullanmış mıydın canım? Sampuani çok kıvamsız yapıyor, birkaç damlası bile şampuanı su gibi yapıyor. Saçlarımı kazık gibi yapıyor diye kullanmıyordum aslında, bu vesileyle tekrar kullanmış oldum.
Sabah saçlarım kuruyunca daha iyi farkettim ki, saçım hala tam olarak arınmamışEvet kullandim ama yagli saclarin kullanmadi gerek cunku,asiri kurutuyor kuri ve normal saclari
teşekkür ederimkuzum. ama benim yüzüm çok tontiş. resimde pek belli olmuyor ama. aslında azcık bende tontişim:))) kısa saçla top gibi oluyo yüzüm. resim i bekliyoz sabırsızlıkla.Banada biraz uzama var gibi geldi canım. Baya inmiş aşağı bundan sonrası kolay geçiyor merak etme benim de az daha uzun bundan ama artık ben çok takmıyorum valla sıkıldım zaten ömrüm boyunca hep bu b oylarda kullandığım içinde değişik gelmiyor belde olursa değişik gelecek :) e e o zamana da daha cook var. Bu arada benden resim istemişsin bir fonletebikirsem mutlaka atacağım. Bu arada fıstık gibi bir genç kızsın sana her saç yakışır önden fotoyu gördüm . Takma sende çok fazla
dimi dimi.. ilk ya senin ondan öle oldu etkiledi seniSabah saçlarım kuruyunca daha iyi farkettim ki, saçım hala tam olarak arınmamış. Bu dax ne menem birşeymiş yahuu
Cok ustune gitme nazlaniyor sonra bir sonraki bakimda dax kullanma o vakit.hani bir daxli bir sade bakim uygula boyle daha kolay,arinirSabah saçlarım kuruyunca daha iyi farkettim ki, saçım hala tam olarak arınmamış. Bu dax ne menem birşeymiş yahuu
Evet evet foto gerekBanada biraz uzama var gibi geldi canım. Baya inmiş aşağı bundan sonrası kolay geçiyor merak etme benim de az daha uzun bundan ama artık ben çok takmıyorum valla sıkıldım zaten ömrüm boyunca hep bu b oylarda kullandığım içinde değişik gelmiyor belde olursa değişik gelecek :) e e o zamana da daha cook var. Bu arada benden resim istemişsin bir fonletebikirsem mutlaka atacağım. Bu arada fıstık gibi bir genç kızsın sana her saç yakışır önden fotoyu gördüm . Takma sende çok fazla
Anladım canım sağol. Ama bir daha ne zaman yaparım meçhul. Bu ilk denemeden sonra biraz gözüm korktu açıkcası.Cok ustune gitme nazlaniyor sonra bir sonraki bakimda dax kullanma o vakit.hani bir daxli bir sade bakim uygula boyle daha kolay,arinir
dimi dimi.. ilk ya senin ondan öle oldu etkiledi seniaskerlik gibi düşün şimdi. 1 gün gitti yani bi uygulama :))))inanmıcaksın ama 3 ay devam edince yapmayınca bakımını psikolojik sıkıntı çekiyorsun . yavaş yavaş alışıyorsun:)) ne demişler alışmak sevmekten daha zor geliyor. :))
fıstığım o zaman şey yap sadece normal yağ sür. dax ı kullanma. ya da dax ı hafta sonları filan yapİlahi beni de güldürdün askerlik gibi
İnşallah bir sonrakini yapmaya şevkim olur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?