- 8 Ekim 2011
- 1.109
- 476
- 323
- Konu Sahibi Hayriye birdal
-
Aynen ben de zaten bundan sonra hafta sonu yaparım sadece diye düşünüyorum. Yapması zor değil de çıkarması mesele.fıstığım o zaman şey yap sadece normal yağ sür. dax ı kullanma. ya da dax ı hafta sonları filan yap
Valla benimde yüzüm çok zayıftır bende yuvarlak yüzlülerı çok beğenirim. Benim beğeni duyguma hitap etti yüzün canım . belki çok kısada değişik duruyordur ki o zaten her kadına gitmiyor ciddi güzellik ister erkek sac kısalığı, bence her kadın saçıyla daha güzel . Geçen çocuklarla moana diye bir çizgi film izlemeye gittik sinemaya kızın saçlarını kıskandım yavv deli miyim dedim çizgifilmdr kini bile kıskandım yaniii. Atacam söz foto ama çok bir değişiklik beklemeyin . En azından kendim düzelteceğim fönle biraz .teşekkür ederimkuzum. ama benim yüzüm çok tontiş. resimde pek belli olmuyor ama. aslında azcık bende tontişim:))) kısa saçla top gibi oluyo yüzüm. resim i bekliyoz sabırsızlıkla.
Kız sen 34 yaşında Mısın maşallah ya. Bende 31 yaşındayım . Hep otuz motız diyom da bariz 31 olmuş.bende işte bu vakitten sonra upuzun saçlı olmak istiyorum. Moana çizgi filmindeki saçı kıskanman beni benden aldı çok güldüm. Ben hep diyorum Ya cümleten sıyırdık. valla saçları çok güzel. Maşallah ya sarıyı kullanabiliyorsun . Sarı çok zooorrrFonleyinceye kadar idare edin.
40 dan sonra forumlarda tırım tırım gezeriz evde mezolifting nasıl yapılır diye:))) evet otuz yaş depresyonu diye bişi gerçekten var.30 uma girdiğim de depresyona girecektim. Allahım 30 ne ya otuuuuzzz diyodum 40 olunca yavaştan tırlatirim
Aşırı gaza gelip düğün zamanında 27 kilo verdim anam şimdi o motivasyon yok hala genede dikkat ediyorum yediğime ictigime ama ben cokkkk zor kadar kilo verenlerdenim ama gene başlicam daha sıkı olacak şekilde Allah'tan bende sarkma neyin yok sıkı baya vucudumKızlar ya bu sabah tartıya çıktım. Tabii mutlu olmAdım kaç gündür diyetteyim ama hala tontişim . Tam unutmaya çalışıyordum kadınlar kulübüne girdim bu kazen denen yönetici nın cuma günü zayıflama yarışması bildirimini gördüm . Göçtüm resmen Ya . Allah Bi şekilde mesajı yolluyor valla onun bunun vasıtası ilr. Allah'ın sopası var kesin bilgisevdabuzer bide zayıflama topiği mi açsak ya .
Sanırım kocasından şiddet görenler için ama kaldırılması gerekOha biri yöneticiye(Mune )desin ne iğrenç Bi smile. Kadını döven smile istemiyoz çok korkunç . Iykkk . İlk defa gördüm
Haydi bakam olacak olacakan itibarı ile diyete de başlamış bulunmaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?