Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatma

Sana kolaylıklar canım. Darısı başıma, inşallah şeytanın bacağını kırıp başlarım ben de

burnuma hep sığır iliği kokusu geliyo. her boş vaktimde saç uzatma konularına bakıyorum. psikolojim bozuldu sanki bu saç işinden
İlk uzatma islerine basladigimda bende deli gibi arastirma yapıyordum urunler hangi sitede daha uygun hangisinde pahalineyle neyi karistirmaliyim defter tutmustum hala daha bakarim sac uzatma ile ilgili seylere yine notlarimi alırım

İlk uzatma islerine basladigimda bende deli gibi arastirma yapıyordum urunler hangi sitede daha uygun hangisinde pahalineyle neyi karistirmaliyim defter tutmustum hala daha bakarim sac uzatma ile ilgili seylere yine notlarimi alırım
Ben de bir sürü tarif yazıyorum, malzemeleri alıyorum, sonra hiç yapmıyorum. Daha sonra başka tarifler, başka malzemeler ve yine tabi hiç birşey yapmıyorum

Al benden de o kadar . Defterim var kür tarih ve notlarını alıyorum . Bu şekilde çoğu malzemeyi eleyebiliyorum yoksa unutuyorum . Hatta buralarda bir yazı vardı kükürtle saç uzatma . Bio sülfür diye geçiyordu. Mesela onu yazan galiba tek kişi heryerden yazmış ve şans eseri (Allah'ın nasıl Bi hikmeti ise() bu bio sülfür de sadece doa kimyada var. Tutayım dilimi diyorum da zor oluyo. Onu bile ne umutla almıştım bir halta yaramıyor. Bence dolandırıcılık. Böyle böyle dünya kadar saçma sapan malzeme aldım . Umut fakirin ekmeği derler Ya. Valla şimdi gülüyorum ağlanacak halimize. En Bi topikte bit şampuanı ile saç uzatma yı görünce daha fazla araştırmayı kalbim kaldırmadı. temmuz 15 de tam 2 yıl olucak . Ben sıfırdan başladım sayılır o yüzden bu kadar uzunluğu . Keşke 15 cm filan Bi saçla başlasaydım bu kadar bezmezdim.

Bende bı,tarıf veya bı ürün bulduğumda kullanan varmı arastırırm ha uok kafama yattıysa tamamdır.bıo sulfuru bakıma başladığımda not,almıştım ama kullanmadım 10ml bırsry 10 tl daha bır,surude malzemesı...ama yah bakımaşrı falan en cok arastırdıgım buyukte fayda gordum mesela hande polat yagını kullananları falan ıyıce bakarak malzemeleri alıp kendım hazırladım cokta memnun kaldım .bır,ara sampuana sarımsak yagı,ekliyordum ıkıncı sampuanda mıdem kalktı resmen hep deneye deneye ne ıyı ne kötü anlıyorsun.
Bende sıfırdan başladım canım kökten yandıgı ıcın ama sabır kuzum başta,cılgınlar gıbıydım allahım nıye uzamıyo dıye ve karman,çorman aklıma ne,eserse onu yapıyordum ama sabıt ürünlerle duzene bındırınce herseyde yoluna gırıyor

Baksana bırı neede dıgerı nerde pacavraya benzıyor aynı ve kesım hıc yapmadan ısı aletlerı kullanmadan ve kopmasın dıye taramadan koparak bu hale geldı sımdı diyorum kokten yandı madem kazıtsaydım keske bu sekle gelecegıme ama ısye benım yandığında kalçamdaydı alışamam dıye kazıtmadım

Ayyy biz aynı imişiz:)) bende resmen tavuk gibi işim bak resmim bu. Kuaförde boyadıklqtında omuzlarımı geçkindi. Kuaförde krem peynir gibiydiler çekiyordum uzuyordu bu ne böyle dedim dediği düzelir BiraZdan ben Bi haber tabi oryel facialarından. Eve geldim aman allahım. Koyun tüyü Benim saçlarımın yanında kaşmir ayarında. Koştur koştur hemen Japon pazarından boya aldım siyah boyadım . Valla o saçlara düzgün Bi boya yazık olurdu napayım :)) elimle tuttuğumda çıtır çıtır kopuyordu:))birazısınız kuaföre birazını kendim kestim. Kalan kısımlar da hep koptu zaten.

Kardeşimle çekilmişiz 15 Temmuz'da bakamıyorum bile :)))vah vah bana. Bu resimde oryel den kalanlara siyah boya yapmıştım. Ama onlarda kola kopa döküldüler. İyi dayanmışız kız:))

Kardeşimle çekilmişiz 15 Temmuz'da bakamıyorum bile :)))vah vah bana. Bu resimde oryel den kalanlara siyah boya yapmıştım. Ama onlarda kola kopa döküldüler. İyi dayanmışız kız:))
Aynen valla :) ne zaman olsu bu,olay bırde guncel resmın varmı canım

Arka kısım Bi iç çamaşırı hizasına gelse. İyice düzleştirip aşağı doğru ekimle çektiğinde sadece tek Bi tutam değiyo :)

Çok kararsızım 4 hafta ilik kürü yaptım Bi on gün ara versem mi yada 5 hafta yapıp 15 gün mü ara versem... çok kararsız kaldım . diplerim çok da kaşınıyo acaba üstüne gidip yağlamaya devam mı yada Bi müddet kendi haline bırakıp uzayın bebeklerim mi demek lazım . Off off. Kızlar lütfen Bi el atıverin işime

Kızlar bu arada bu akşam bakım yapmadım ve 9-10 günlük molamı başlattım . Bu hafta hep hastanelerde işim var doktorları bayıltmayayım dedim . Bu şekilde 6 ay devam etmeyi planlıyorum

Kızlar bu arada bu akşam bakım yapmadım ve 9-10 günlük molamı başlattım . Bu hafta hep hastanelerde işim var doktorları bayıltmayayım dedim . Bu şekilde 6 ay devam etmeyi planlıyorum
6 ayda inşallah belinden aşağı gelir kuzum, sonrası ne yapmayı planlıyorsun ? Benim saçlarımın boyu kısaldı bakalım benim nasıl uzayacak :)) sabır sabır sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…