- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
- 123
- Konu Sahibi Hayriye birdal
-
Kuzu 6 ayda hayatta belime gelmez . Azcık şansım varsa iç çamaşırı çizgisine dökülürler. Bilme gelmesi 1.5 yıl sürer bebeğim . İç çamaşırı çizgisinden 4 cm aşağı insin çıldırırım gibime geliyo mutluluktan:))6 ayda inşallah belinden aşağı gelir kuzum, sonrası ne yapmayı planlıyorsun ? Benim saçlarımın boyu kısaldı bakalım benim nasıl uzayacak :)) sabır sabır sabır
Sonunda kırdım şeytanın bacağını. Ilk bakımı sürdüm saçıma, bekliyorum. Ama daha sürerken nasıl yikayacagimi düşünüyordum.
Ben içine vitaminler de koydum, dökülme için. B vitamini çok pis kokuyorOleyyyy...
Iyi olur insallahdeme öyle mis missss:))) güzel düşün:)))allah sonumuzu cümleten hayr etsin
Evet canım dax sürdüm, içine de vitaminlerden ekledim. Şimdi çıktım banyodan. Gerçekten de zor ariniyormus. Bir kere sacimi ıslatmadan bir avuç dolusu şampuan sürerek ovaladim. Sonrasında üç kere normal sampuanladim. Yine de çok kopurmedi. Herhalde tam arindiramadim.Olur kuzu yıkarken çok zorlama arınmazsa yarın tekrar yıkarsın . Dax mı sürdüm . Herkes onu sevse de ben sevmiyorum . Bu arada sen biyolog muydun ona göre Bi iki bişi sorucam da:)
Canim ben saglik sektorunde değilim, o yüzden tıbbi konularda bilgim çok iyi değil malesef. Ama benim bildiğim kadarıyla ikinci gün olmazsa eğer en fazla üçüncü gün olabilir (üçüncü gün yapılan tahlili kabul ediyorlar diye biliyorum, ama dördüncü gün hiç duymadım). Hormon miktarları baya değişiyor çünkü. Dördüncü gün yapılan bir tahlilin değerlendirilmesi hatalı olabilir bence. En iyisi sen bir sağlık kuruluşuna bir danış kan vermeden önce. Hani eğer olmuyorsa bosyere kan verme.Ya ben dax tan nefret ediyorum :) neyse konuma döneyim ben bu androjen proglatin ( tam yazamadım ama ) testleri yaptıracaktım regl döneminin ikinci günü olması gerekiyormuş sanırım yarın benim 4. Gün olur mu ki
Iyi yapmışsın canım. Ben de sacimi arindiramadigimi farkettim. Saçlarım yağlı yağlı. Ama bu saatten sonra uğraşamam artık, yarın is güç var altıda kalkiyorumArkadaşlar bu arada saç diplerim deli gibi kaşınıyor iyiki molayı başlatmışım.
Kuzum ben daxı sevmemiştim arındırma problemi oluyordu . Ayrıca saçlarımı dökmüştü . Uzat ve kesIyi yapmışsın canım. Ben de sacimi arindiramadigimi farkettim. Saçlarım yağlı yağlı. Ama bu saatten sonra uğraşamam artık, yarın is güç var altıda kalkiyorum. Valla yağlı yağlı idare edicem artık napayım, yarın is dönüşü yıkarim tekrardan. Sence nasıl yikamaliyim, nasıl çıkarıcam sacimdan?
Rica ederim canım. Naptın, gittin mi tahlil için?Can'ım benim bu kadar cvp vermen yeter. Nezaketin için teşekkür ederim
O zaman diğer konulara bir bakayım. Sağol yine de.Kuzum ben daxı sevmemiştim arındırma problemi oluyordu . Ayrıca saçlarımı dökmüştü . Uzat ve kessevdabuzer in konusu. O diğer yağlarla karıştırıpta kullanıyor. O çok mantıklı gelmişti mesela. O daha tecrübeli ben o kadar yardımcı olamam. Ben sadece 1 kere köpürtüyordum olduğu kadar diyordum temizlendiyse ne ala temizlenmediyse tepemde sımsıkı toplayıp süslü Bi bandana ile kamufle ediyorum
yok gitmedim bana 2. gün demişlerdi ben geçirdim hiç riske de girmedim. Senden tek ricam saç uzatma işini bırakma . illa uzuycak ben öle düşünüyorum. ilk başladığımda ben istiyordum ki hemen uzasın . maalesef öyle hemen olmuyormuş. orda burda duyduğum dünya kadar malzemeyi topladım. mesela biotin de 4-5 ay kullandım. heryerde biyotin şöyle böyle diyorlar ama blog efsanelerinden başka hiç bi bilimsel kaynak yok nedense. işe yaradı mı dersen nçık:)) herbişi aynı iki ayda 1 cm filan. benim uzuyor ama çok yavaş. genetik sanırım.Rica ederim canım. Naptın, gittin mi tahlil için?
Hay masallah guzellige :))Eki Görüntüle 1953476 Önden görünüşü bu ben resim özürlüyüm kusura bakma:))
Gayet iyi boyu canim uzamistaEki Görüntüle 1953479 Arka kısım Bi iç çamaşırı hizasına gelse. İyice düzleştirip aşağı doğru ekimle çektiğinde sadece tek Bi tutam değiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?