Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatma

Valla bende en son Nisanda boyatmıştım topu topu 10-12 cm uzamıştır benimde ayda o kadarrrr şeylere rağmen 1 cm falan uzamıştır

Valla bende en son Nisanda boyatmıştım topu topu 10-12 cm uzamıştır benimde ayda o kadarrrr şeylere rağmen 1 cm falan uzamıştır
aynen kuzum. bakımlarla anca kırılmasını bi nebze engelliyorum. birde içim rahatlıyor bakım yaptıkça . 4 ay sonra 2 yıl olucak kestirmeyeli. keşke azcık da olsa kendi saçım olsaydı. sıfırdan başladım sayılır. sende gitme artık kuaföre bebeğim. yamuksa yamuk boşver. her kuaföre gitcende söyle bize biz caydırırız seni. bende 4 ay daha sıkı sıkı bakım yapıcam . sonra yazın uğraşamam zaten

Aynı şekilde bende sıkı bakım yapıyım ve de kestireceğim zaman yazıyım ama bana hemen cevap yazmalısınız :))) çok kısa olmasından sıkıldım cidden gitmiycem kuaföre eccam

tamam o zaman bakım günlerini ve yaptıklarımızı yazalım. ben her ay resim ekleyemem çünkü benim uzamam aylık olmuyor 3 ayda 1 filan resim koyabilirm. Bi kaç cm uzunluk öle belli oluyor. senin 11-12 cm kendi saçın mı var. ağustos ayına kadar çok sıkı bakım var o zaman :))

AYnen öyle kuzum :)) tamam ben yazıyorum şimdi Hindistan cevizi yağı sürdüm dipten uca, Ağustos'a kadar bakalım ne kadar uzayacak :))

2. Haftanın 1. Sığır iliği kürünü yapıcam işlerim olduğu için hafta içi erkene alıcam .

Sığır iliği kürü maalesef bende pek işe yaramadı ama inatla altı ay devam edeceğim . Acayip inat ettim. Hatta haftada 1 gün de sinameki mi yapsam diyorum . İçşne vitamin ampul koymucam ama . Zırt pırt ampul almaktan bezdim çünkü . Ayrıca onları zaten sığır iliği kürüne koyuyorum. Artık anladım Benim genetiğine kodlanmış ayda şanslı isem 1 cm. Hp biotin yutuyorum ıııhh. Bi kutu daha var . 2 kutu almıştım onları bitireyim 5-6 ay sürecek daha da almam. Saçım parıl parıl parlıyor bakımların faydası bu oldu. Neyseki moralimizi bozmuyoruz diyoruz ki hızlı uzatmasak da kırılmasını engelliyoruz . Şu anda da kırıklarım var ama göze çok batmıyor. Eskiden 3 ayda Mısır püskülüne dönerdi uçlarım . Saçları kalçasında bir arkadaşım var geçen hamama gittik çatır çatır tarıyor saçlarını . İçim gitti benimkiler bebek mübarek onun kilerin yanında .

2 kutu lifeco hindisatn cevizi aldım n11 den. 2 tane alınca kargo indirimliydi ve fiyatı da uygun geldi. arada bir kız kardeşim de kullandığı için maalesef çabuk bitiyor.

2 kutu lifeco hindisatn cevizi aldım n11 den. 2 tane alınca kargo indirimliydi ve fiyatı da uygun geldi. arada bir kız kardeşim de kullandığı için maalesef çabuk bitiyor.
hayırlı olsun canim iyi yapmışsın

Dün gece 2. Haftanın 1. Sığır iliği kürünü yaptım yazmayı unutmuşum
Eccam Bizim Şen'inle yaptıklarımız ve bizde işe yarayanlar aynı Dax bizde işe yaramadı, lavanta Şen'de saç uzatmış mıydı ona göre bende başlıyım ? Sinameki bende işe yaramıştı bu arada

kuzu bende tek işe yarayan yağ bakımları. sinameki de haklı olabilirsin bak gel beraber başlayalım. aslında lavanta bi işe yaramadı sadece psikolojik. bende sığır iliği bile işe yaramadı şaka gibi. hatta şampuan a duğum kontrol hapı kattımm hemde jasmin işe yaramıyor.

tamam lavantaya başlayalım. haftada 1 gün sinameki yapalım. geri kalan günler yağ bakımı. bende sulu bakımlar hiç işe yaramıyor ama. çoğu yerde 2-5 ay kesintisiz yani 10 kür yapın diyorlar.

Hindistan cevizi yağıda çok iyi geliyor bana ilk defa aman aman kırığım Yok. çünkü karışık yağ bakımları uçları kurutuyor . Diplere ne kadar iyi ise uçlara o kadar kötü

Hindistan cevizi yağıda çok iyi geliyor bana ilk defa aman aman kırığım Yok. çünkü karışık yağ bakımları uçları kurutuyor . Diplere ne kadar iyi ise uçlara o kadar kötü
Aynen öyle banada

Sinameki yi iki tür halinde yaptım ben ilk turda iyi geldi ama sac renginı çok acıyor ve kuruma olabiliyor uçlarda diplere fıs fis şeklinde uygulamanızı tavsiye ederim sac boyuna pek değdır memeye çalışın ya da Hindistan cevizi yağı kullanin uçlarda ben de aman aman bir uzama yapmamıştı. Ama inşallah sizde ise yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…