Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatma

Bende diplere sürüyorum uçlara Hindistan cevizi yağı saç uçlarından dökülme yapıyo ama yapmasam da bu kürü dökülüyor en güzel uzatan kürdü Sinameki kürü, fıs fıs la uyguluyorum bende, H Hayriye birdal o zaman sinamekiye ne zaman başlayalım ben ampullerimi aldım. Hindistan cevizi yağı da arada sürerim ayrı olarak lifecodan aldım

Can'ım benim uçlarında kurutuyor . Bu akşam yağ sürücem Hindistan cevizi . Pazartesi başlayalım fısfıslı şişe ile diplere püskürtelim . Birde lavanta ya başlayalım

Can'ım benim uçlarında kurutuyor . Bu akşam yağ sürücem Hindistan cevizi . Pazartesi başlayalım fısfıslı şişe ile diplere püskürtelim . Birde lavanta ya başlayalım
Cabımcım şu andan itibaren ikimiz birlikte aynı şeyleri yapıyoruz saçlarımızın beğendiği uzadığı şeyler aynı seninle şimdi saçımda Hindistan cevizi yağı sürdüm, pazartesi sinamekiye kesin başlıyoruz o zaman yarın saçımızın ıslak ve kurumuş hallerini çekelim before after yapmak için hadi bismillah eccam

Evet uçlara sürmek Yok sinamekiyi diplere püskürtücez, bu arada ampulleri koymazsan işe yaramaz kür boşuna olur kuzum bak bütün bloglarda öyle yazıyor eccam

Kuzu çizgili şişman gösteriyo diye hiç almadım :)))) öyle Bi gözüm korktu ki sana bile eşitleytirme diyorum :) taa seneye yaptır:) yada öbür öbür seneye:) kısa s travma su olduğu için bende . Sadece kendi saçımı değil herkesin saçını korumayı üstüme vazife edindim :)

katlarimiz ayni canim cok yogun seninkide ben istedigim boya getirince her ay kestirerek eşitletcem
Kuzu Bi arkadaşım kaynak yaptırmış ayy me güzel olmuş:)) ben kaynağı Bi ara düşünmüştüm kaynak ile saçı aynı renk yapmak için boya mecburi gibi . Bende o yüzden hiç bulaşmıyorum . Sabır diyorum 10 ay sonra filan rahatlarım . Yıpranma kırılma da cabası . Birde ben huyluyum dayanamam o kadar acıya sıkıntıya birde pahalı 500-600 diyorlar her iki ayda bir taktır çıkart 200 tl. Saça mı çalışAcam:)) g

Kızlar ben size formülü söyliyim restorex saç uzatma şampuanı 1.5 senedir hiç degimsedimm sampuanimi suan belimde saçlarım bide sinameki kürü yapın oda çok etkili ben saçlarım uzayinca bıraktım onu 3 ay falan kullanmistim ama

Kısa saç travması yazacaktım :) ya bende odaklanamama problemi var. anlayışına sığınıyorum Can'ım

Saol canım yarın sinamekine başlıyorum zateb . Ama bemiks koymak istemiyorum içine yine olur mu ki

Hhahahah bende çizgili şişman gösterip diye almadım ahahahah aynıyız ya

Saol canım yarın sinamekine başlıyorum zateb . Ama bemiks koymak istemiyorum içine yine olur mu ki
Yarın birlikte başlıyoruz aşkım her pazartesi , bemiks bepanthene ve evin ampul de Laz'ım aşkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…