- 2 Şubat 2011
- 1.583
- 955
- 123
- Konu Sahibi Hayriye birdal
-
Bende diplere sürüyorum uçlara Hindistan cevizi yağı saç uçlarından dökülme yapıyo ama yapmasam da bu kürü dökülüyor en güzel uzatan kürdü Sinameki kürü, fıs fıs la uyguluyorum bende, H Hayriye birdal o zaman sinamekiye ne zaman başlayalım ben ampullerimi aldım. Hindistan cevizi yağı da arada sürerim ayrı olarak lifecodan aldımSinameki yi iki tür halinde yaptım ben ilk turda iyi geldi ama sac renginı çok acıyor ve kuruma olabiliyor uçlarda diplere fıs fis şeklinde uygulamanızı tavsiye ederim sac boyuna pek değdır memeye çalışın ya da Hindistan cevizi yağı kullanin uçlarda ben de aman aman bir uzama yapmamıştı. Ama inşallah sizde ise yarar
Cabımcım şu andan itibaren ikimiz birlikte aynı şeyleri yapıyoruz saçlarımızın beğendiği uzadığı şeyler aynı seninleCan'ım benim uçlarında kurutuyor . Bu akşam yağ sürücem Hindistan cevizi . Pazartesi başlayalım fısfıslı şişe ile diplere püskürtelim . Birde lavanta ya başlayalım
katlarimiz ayni canim cok yogun seninkide ben istedigim boya getirince her ay kestirerek eşitletcemBurda katlar daha belirgin. Eki Görüntüle 1962603
keske cizgil8 birseyle çekeydin daha iyi anlardin uzamasiniEki Görüntüle 1962599 Saçımın ıslak hali
keske cizgil8 birseyle çekeydin daha iyi anlardin uzamasini
Kuzu Bi arkadaşım kaynak yaptırmış ayy me güzel olmuş:)) ben kaynağı Bi ara düşünmüştüm kaynak ile saçı aynı renk yapmak için boya mecburi gibi . Bende o yüzden hiç bulaşmıyorum . Sabır diyorum 10 ay sonra filan rahatlarım . Yıpranma kırılma da cabası . Birde ben huyluyum dayanamam o kadar acıya sıkıntıya birde pahalı 500-600 diyorlar her iki ayda bir taktır çıkart 200 tl. Saça mı çalışAcam:)) gkatlarimiz ayni canim cok yogun seninkide ben istedigim boya getirince her ay kestirerek eşitletcem
Kısa saç travması yazacaktım :) ya bende odaklanamama problemi var. anlayışına sığınıyorum Can'ımKuzu çizgili şişman gösteriyo diye hiç almadım :)))) öyle Bi gözüm korktu ki sana bile eşitleytirme diyorum :) taa seneye yaptır:) yada öbür öbür seneye:) kısa s travma su olduğu için bende . Sadece kendi saçımı değil herkesin saçını korumayı üstüme vazife edindim :)
Saol canım yarın sinamekine başlıyorum zateb . Ama bemiks koymak istemiyorum içine yine olur mu kiKızlar ben size formülü söyliyim restorex saç uzatma şampuanı 1.5 senedir hiç degimsedimm sampuanimi suan belimde saçlarım bide sinameki kürü yapın oda çok etkili ben saçlarım uzayinca bıraktım onu 3 ay falan kullanmistim ama
Hayır canım bemiks koymalisin içinde bi sürü vitamin var bi bemiks ampul al eczaneden 5 tl olması gerek sana 1 ay giderSaol canım yarın sinamekine başlıyorum zateb . Ama bemiks koymak istemiyorum içine yine olur mu ki
Ohaaa eccam en son attığından ne kadar uzamış inanmıyorum baya uzun kategorisinde saçların maşallah bi de kafaya takıyorsun ben napıyım ya bu kısa saçlarla :'(Eki Görüntüle 1962599 Saçımın ıslak hali
Hhahahah bende çizgili şişman gösterip diye almadım ahahahah aynıyız yaKuzu çizgili şişman gösteriyo diye hiç almadım :)))) öyle Bi gözüm korktu ki sana bile eşitleytirme diyorum :) taa seneye yaptır:) yada öbür öbür seneye:) kısa s travma su olduğu için bende . Sadece kendi saçımı değil herkesin saçını korumayı üstüme vazife edindim :)
Yarın birlikte başlıyoruz aşkım her pazartesi , bemiks bepanthene ve evin ampul de Laz'ım aşkımSaol canım yarın sinamekine başlıyorum zateb . Ama bemiks koymak istemiyorum içine yine olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?