Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatma

Tamam Can'ım yârin akşam başlayalım elinde hazır lavanta var mı yarın akşam onu da içelim .aktarları zengin ettik vesselam :)

Tamam Can'ım yârin akşam başlayalım elinde hazır lavanta var mı yarın akşam onu da içelim .aktarları zengin ettik vesselam :)
Tamam aşkom yarın hem lavanta hem Sinameki başlıyoruz ampülleri unutma

haha :)) bendede yoktu kardeşimden caldim :) gorev icin yapilan hersey kutsaldır

sonuçta onun kendi sacin olmadigini biliyorsun ama yok yok hic düşünme bas agrisi yapar ya

Saol canım yarın sinamekine başlıyorum zateb . Ama bemiks koymak istemiyorum içine yine olur mu ki
bemikssiz olmaz sen koy genede evin ampulde ekleyin hatta ben redoks ampulde ekledim ama bemiks kokusu yuzunden cik sarmadi beni

H Hayriye birdal mm nerelerdesin kuzumm ben Sinameki kürünü yaptım bayadır saçımda lavanta çayımı da içicem bugün başlıyoruz demiştik nerdesin

Kuzu spordaydım şimdi girdim eve. Açlıktan duvarları yiycem:)) BiraZdan bende yapıcam gece kalkar yıkarım artık

Kuzu spordaydım şimdi girdim eve. Açlıktan duvarları yiycem:)) BiraZdan bende yapıcam gece kalkar yıkarım artık
Tamam kuzum yap mutlaka 2 saat sonra lavanta var unutma :)

Kızlar nasıl Yorgun'um bakımlardan filan ruhum yoruldu sanırım. Bu hafta resmen bakım yapmaya enerjim Yok. Birde uzama hızım düşük olunca bu daha da zor geliyo maalesef. Bu gün yaklaşık Bi senedir görmediğim arkadaşımı gördüm -- aa saçını yine mi kestirdin Dedi. Yıkıldım resmen .

Yaaa bırakalım şu fesat saçma sağan insanları bana da öyle diyolar. Gayet güzel ve uzun saçların takma onları kafana. Ve benim saç uzatmada yoldaşımsın o yüzden hemen enerjini toplayıp gelmelisin bak ben ne yapayım benim kısa saçlarıma bak senin saçların gayet güzel onlar kendi saçına baksın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…