- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
- 123
- Konu Sahibi Hayriye birdal
-
Tamam aşkom yarın hem lavanta hem Sinameki başlıyoruz ampülleri unutmaTamam Can'ım yârin akşam başlayalım elinde hazır lavanta var mı yarın akşam onu da içelim .aktarları zengin ettik vesselam :)
haha :)) bendede yoktu kardeşimden caldim :) gorev icin yapilan hersey kutsaldırKuzu çizgili şişman gösteriyo diye hiç almadım :)))) öyle Bi gözüm korktu ki sana bile eşitleytirme diyorum :) taa seneye yaptır:) yada öbür öbür seneye:) kısa s travma su olduğu için bende . Sadece kendi saçımı değil herkesin saçını korumayı üstüme vazife edindim :)
sonuçta onun kendi sacin olmadigini biliyorsun ama yok yok hic düşünme bas agrisi yapar yaKuzu Bi arkadaşım kaynak yaptırmış ayy me güzel olmuş:)) ben kaynağı Bi ara düşünmüştüm kaynak ile saçı aynı renk yapmak için boya mecburi gibi . Bende o yüzden hiç bulaşmıyorum . Sabır diyorum 10 ay sonra filan rahatlarım . Yıpranma kırılma da cabası . Birde ben huyluyum dayanamam o kadar acıya sıkıntıya birde pahalı 500-600 diyorlar her iki ayda bir taktır çıkart 200 tl. Saça mı çalışAcam:)) g
bemikssiz olmaz sen koy genede evin ampulde ekleyin hatta ben redoks ampulde ekledim ama bemiks kokusu yuzunden cik sarmadi beniSaol canım yarın sinamekine başlıyorum zateb . Ama bemiks koymak istemiyorum içine yine olur mu ki
:))))haha :)) bendede yoktu kardeşimden caldim :) gorev icin yapilan hersey kutsaldır
sifq olsun canim birde fotografini cek saclarinin 1 ay sonraya karsilastirma yaparsin
Sağolasın inşallah, dün çekip koymuştum dediğin gibi ıslak şekilde konumasifq olsun canim birde fotografini cek saclarinin 1 ay sonraya karsilastirma yaparsin
Tamam kuzum yap mutlaka 2 saat sonra lavanta var unutma :)Kuzu spordaydım şimdi girdim eve. Açlıktan duvarları yiycem:)) BiraZdan bende yapıcam gece kalkar yıkarım artık
Sinameki ni iş yerinde umutmuşum yarına kaldıTamam kuzum yap mutlaka 2 saat sonra lavanta var unutma :)
Tamam, bu arada priorini artık günde 1 içeyim daha uzun süre gitsin bariSinameki ni iş yerinde umutmuşum yarına kaldılavantayo yapim barim
Yaaa bırakalım şu fesat saçma sağan insanları bana da öyle diyolar. Gayet güzel ve uzun saçların takma onları kafana. Ve benim saç uzatmada yoldaşımsın o yüzden hemen enerjini toplayıp gelmelisin bak ben ne yapayım benim kısa saçlarıma bakKızlar nasıl Yorgun'um bakımlardan filan ruhum yoruldu sanırım. Bu hafta resmen bakım yapmaya enerjim Yok. Birde uzama hızım düşük olunca bu daha da zor geliyo maalesef. Bu gün yaklaşık Bi senedir görmediğim arkadaşımı gördüm -- aa saçını yine mi kestirdin Dedi. Yıkıldım resmen .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?