- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
- 123
- Konu Sahibi Hayriye birdal
-
Sabır kuzucum . Bu meretlerin dibe doğru gidecek halleri Yok ya elbet uzayacaklarSüpersin
Ahahahahahh ne güzel dedin moral oldu bu :)) benim saçlarımda uzama var birazcıkSabır kuzucum . Bu meretlerin dibe doğru gidecek halleri Yok ya elbet uzayacaklar
Sinameki kürüne başlasan süper olacak:))Maalesef ben aynı şeyi diyemeyeceğim . İlik kürü şu bu bende hiç Bi işe yaramadı sanırım genetik denen şey . Bundan sonraki bakımlarımı değiştiriyorum .kür den ziyade kırılmaları önleyecek ve saçların kurumasına çözüm niteliğinde ki bakımlar olucak bunlar .
Şifa olsun eccam bende pazartesi yapıyorumKendimi zorlaya zorlaya sinameki yaptım. Ne zor geldi. Sardım sarmaladım biraz emsin saçım sonra uyurken de kurutup yatıcam . Sabaha yıkarım
İnşallah uzar saçlarımız bellerimize kadarValla benim günlerim hep kaçıyo maalesef
Uzaması için değilde bakım olarak düşünebilirsin belki o zaman severek yaparsın :) ben artık o gözle bakıyorum uzatıyomu uzatmıyomu diye kafayı yemeyi bıraktım ve inan saçıma bi hafta bişey sürmesem boşluğunu hissediyorum :)beni buna zorlayan şey ne yaparsam yapayımm saçlarımın uzaması oldu. iki ay ilik kürü yaptım şu bu. demekki benim saçıma dışardan hiçbirşey yaramıyor oluru bu. tek yapacağım kırılmasını önlemek
Son hali ne durumda canimDip uç zeytin yağı yarın sabah yıkayacağım . Artık ölçmüyorum.
Benim de zor uzadığını düşünüyorum canım. Ya da çok kafaya taktığım için uzamiyomus gibi geliyo. Zor uzadığı gibi çabuk da kırılıyorCanım aynı :)) Benim saç yapım çok zor uzayan cinsten. Bende kırılmasını önlüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?