Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatma

Maalesef ben aynı şeyi diyemeyeceğim . İlik kürü şu bu bende hiç Bi işe yaramadı sanırım genetik denen şey . Bundan sonraki bakımlarımı değiştiriyorum .kür den ziyade kırılmaları önleyecek ve saçların kurumasına çözüm niteliğinde ki bakımlar olucak bunlar .

Sinameki kürüne başlasan süper olacak:))

Kendimi zorlaya zorlaya sinameki yaptım. Ne zor geldi. Sardım sarmaladım biraz emsin saçım sonra uyurken de kurutup yatıcam . Sabaha yıkarım
Şifa olsun eccam bende pazartesi yapıyorum

saçıma hiç birşey yapmama modum devam ediyor. bariz ruhum yoruldu bu işlerden . o yüzden bi müddet oluruna bıraktım. gecen sene hazirandanberi uğraşıyorum insaf

beni buna zorlayan şey ne yaparsam yapayımm saçlarımın uzaması oldu. iki ay ilik kürü yaptım şu bu. demekki benim saçıma dışardan hiçbirşey yaramıyor oluru bu. tek yapacağım kırılmasını önlemek

Uzaması için değilde bakım olarak düşünebilirsin belki o zaman severek yaparsın :) ben artık o gözle bakıyorum uzatıyomu uzatmıyomu diye kafayı yemeyi bıraktım ve inan saçıma bi hafta bişey sürmesem boşluğunu hissediyorum :)

Canım aynı :)) Benim saç yapım çok zor uzayan cinsten. Bende kırılmasını önlüyorum
Benim de zor uzadığını düşünüyorum canım. Ya da çok kafaya taktığım için uzamiyomus gibi geliyo. Zor uzadığı gibi çabuk da kırılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…