Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatma

Boy aynı. Kahkülümü ölçüyom köpek saç bi scm uzamamış 16 cm den 17 cm olmamış :))) metre ile ölçüyom da:))ama kapıyoruz stres yapmıyoruz :)))bi ayı bayağı geçti aslında . Ama doğru düzgün de bakım yapamadım işten dolayı

Stres yapma kuzum ama bana gür geldi

Saçıma dip üç Hindistan cevizi yağı sürdüm dün gece hala hımbıllıktsb yıkwysmadım :))

SaçıMa dip üç Hindistan cevizi yağı sürdüm . Bu gün duş aldığımda diplere soğan suyu yapmıştım sabahtan . Bayram bi geçsin lavanta suyunu arada bi yıkadıktan sonra saçıma dökmeyi planlıyorum . Faydası hakkında ne desem yalan olur ama saçı inanılmaz sakinleştiriyor kabarmıyor. Ben bitki şuyu dökünce durulamıyorum öyle kalıyor

Canım konum yine nerelerde kalmış. Sahibi hayırsız hımbıl olunca. Az önce dip uç Hindistan cevizi yağı bakımı yaptım . Soğan suyu hazırladım . Yarın sabah işe gitmeden saçımı yıkayıp soğan suyumu dökeceğim kafama . Ayy bi 5 cm daha
Not: dün gece yazmıştım bunu yayınlamamışım taslaklarda kalmış

Canjm kendine haksızlık etme, soğan suyunu ne zamandır yapıyorsun işe yarıyor mu ?

bebeğim benim saçım genetik az uzuyor. uZASA bile farkedemiyorum . ama her yerde soğan suyunun iyi geldiği yazıyor. sevda buzer yapmıştı ve çok memnun kalmıştı. bende arada bi yapıyorum. lavanta suyunu deneyen biri olarak pek verim almadım . soğan suyu daha mantıklı. evde hem bol bol var malzeme sıkıntısı çekmeyiz:))inş düzenli yapıp yorum yazabilirim

Sogan suyunun ne faydalarini gordun canim
Canım şu an için hiç bi faydası yok:)ben görmedim henüz. İlk sen bakımlara başladığımızda senle aynı boyda idik sen beni ikiye katladın . Benim uzama hızım yavaş . Ams sevda büzerim düzenli yapıp faydasını gördüğü bakımlardan bende yapıyorum inş bişeye yarar

Insallah kuzum ama ben yag bakimlarini daha faydalı buldum sanirim

Canım galiba genetik uzana hızı etkili. Yağ bakımları da sanırım kırılmasını önlediği için Arada kuaför derdi çıkmıyor ve saç kısalmıyor. Ben de sadece yağ bakımlarımın faydasını gördüm uzatmıyor sma kırılmıyor. Eğer bakım yapmasa idim elli kere kestirmem gerekirdi . Ben kahküşlerimin bile iki ayda bi kahkül kestirirkrn kırıldığını görürdüm . Benim çarem zaman maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…