Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatma

arkadaşlar meraba ıvy roche de bi ürün buldum saçı dalgalı olan ve kabaran herkese tavsiye ediyorum. duştan çıkınca ve kuruyunca sürüyorum uçlara jöleli gibi yumuşak ve palak duruyor.

adı --ıvy roche
Yıpranmış Saçlar için Onarıcı Saç Yağı

içeriği

BİTKİSEL SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ

Yıpranmış Saçlar için Onarıcı Saç Yağı
Yıpranmış saçlara son!

Yıpranmış saçlar derinlemesine bakıma ihtiyaç duyar. Onarıcı özelliğe sahip Saç Yağı bu bakımın önemli bir parçasıdır.

Saçlarınız farklı sebeplerle yıpranabilir; taranırken, fön-maşa gibi ısı yardımıyla saça şekil verilirken, güneş, rüzgâr ve hava kirliliği gibi dış etkenler karşısında saçlarınız kırılabilir, cansız ve mat görünebilir.

Yves Rocher Yıpranmış Saçlar için Onarıcı Saç Yağı %99 oranında doğal bir içeriğe sahiptir. Organik Jojoba Yağı ile saçlarınızı derinlemesine beslerken dış etkenlere karşı korur. Formülünde bulunan Organik Babassu ve Güney Amerika Fındığı Yağı saçlarınızı yağlandırmadan onarır. Formülünde silikon bulunmayan ürün, saçlarınızı ağırlaştırmadan bakım yapar. Ürün saçlarınıza yapışmaz. Paraben ve renklendirici içermez.

Dermatolojik kontrol altında test edilmiştir.

Yıpranmış saçlar Onarıcı Saç Yağı ile saçlarınız sağlığını geri kazanır, canlanır ve ışıldar.

bundqn bende alacagim :)) bu,arada kuzum sogan suyu saclar kuruyunca kokmazdi bende gram koku kalmazdi acaba bemiks falan kokmasin
Canım ben bu ürünü saç jöleli niyetine kullanıyorum . Hayatımı kurtarıyor. Valla düzleştirici derdim kabarma derdim bitti cidden çok iyi . Sadece saç parlak duruyo . Ama yumuşak ve güzel kokuyor . Bunu sürp üzerine dön veya düzleştirme olmuyor ama . Çünkü acayip ağırlaşıyor fönü yiyince . Fiyatı uygun . Gecen şey öğrendim gerçek Argan yağı çok pis kokarmış . Bizimkiler güzel kokuyor ise bunlar sahte. Fas a giden bi tanıdığım söyledi

öyle bir karışım yapmışsın ki kokmaması mucize olurdu :) Bende de Organix argan yağı var, kokusu da çok güzel, banyo sonrası sürüyorum, kabarmayı önlüyor

Dip uç Hindistan cevizi yağı sürdüm . Sinameki ni yarın yapacağım . Misafirin yanında şıp şıp akarken uğraşamam sinameki ile:))

kızlar meraba sinameki maceram yine tek seans ile sona erdi. inanılmaz kurutma yapıyor. uçlarım zaten yıpranık sanırım kırılma riskini göze alamayacağım . hindistancevizi yağına devam

kızlar meraba sinameki maceram yine tek seans ile sona erdi. inanılmaz kurutma yapıyor. uçlarım zaten yıpranık sanırım kırılma riskini göze alamayacağım . hindistancevizi yağına devam
sinameki mahfetmişti saçımı aşırı kuruttu maalesef, aslında sadece diplere sinameki sürüp uçları hindistan cevizi yağı ile koruyabilirsin

canım konum nerelere düşmüş bu ara işyeriçok yoğun saçıma hiç bişi yapamıyorum. duştan sonra ıvy roche yağını sürüyom sadece

Dün gece saçlarıma dip üç Hindistan cevizi yağı sürdüm yattım az önce duş aldım duştan sonra da soğan suyu döktüm

Dün gece saçlarıma dip üç Hindistan cevizi yağı sürdüm yattım az önce duş aldım duştan sonra da soğan suyu döktüm
Ooo iyi yapmışsın şifa olsun eccam foopraf bekliyorum senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…