- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
- 123
- Konu Sahibi Hayriye birdal
-
bundqn bende alacagim :)) bu,arada kuzum sogan suyu saclar kuruyunca kokmazdi bende gram koku kalmazdi acaba bemiks falan kokmasin
Valla benim ki aşure gibi olmuştu :) yumurta Pakmaya bal bemiks. Çokkk normal kokması :)bundqn bende alacagim :)) bu,arada kuzum sogan suyu saclar kuruyunca kokmazdi bende gram koku kalmazdi acaba bemiks falan kokmasin
Canım ben bu ürünü saç jöleli niyetine kullanıyorum . Hayatımı kurtarıyor. Valla düzleştirici derdim kabarma derdim bitti cidden çok iyi . Sadece saç parlak duruyo . Ama yumuşak ve güzel kokuyor . Bunu sürp üzerine dön veya düzleştirme olmuyor ama . Çünkü acayip ağırlaşıyor fönü yiyince . Fiyatı uygun . Gecen şey öğrendim gerçek Argan yağı çok pis kokarmış . Bizimkiler güzel kokuyor ise bunlar sahte. Fas a giden bi tanıdığım söyledibundqn bende alacagim :)) bu,arada kuzum sogan suyu saclar kuruyunca kokmazdi bende gram koku kalmazdi acaba bemiks falan kokmasin
maya zaten basli basina koku lideri :))))Valla benim ki aşure gibi olmuştu :) yumurta Pakmaya bal bemiks. Çokkk normal kokması :)
sinameki mahfetmişti saçımı aşırı kuruttu maalesef, aslında sadece diplere sinameki sürüp uçları hindistan cevizi yağı ile koruyabilirsinkızlar meraba sinameki maceram yine tek seans ile sona erdi. inanılmaz kurutma yapıyor. uçlarım zaten yıpranık sanırım kırılma riskini göze alamayacağım . hindistancevizi yağına devam
Ooo iyi yapmışsın şifa olsun eccam foopraf bekliyorum sendenDün gece saçlarıma dip üç Hindistan cevizi yağı sürdüm yattım az önce duş aldım duştan sonra da soğan suyu döktüm
Yaaa öyle deme kuzum ya belki mola verince birden uZar eccammHiç bi değişim Yok aybusumbir cm uzamıştır ya uzamamıştır iki şudur belli bile diil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?