- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi Hayriye birdal
-
olue olur o aciyi banada ogretayy çok güldüm açıdan oldu heralde . bende baktım mis gibi çıkmışım. face profil fotosu bilem olu :))))uzuyo evet kuzucum
yok yok kestirme bol bol hindistan cevizi sürsevdabuzer sorm acanım uçlar kupkuru ve ipince yine de kesmicem dursunlar daha . kendimi daha hazır hissetmiyorum:))
Ay bu mesajı görmemişim canım nerde . Kesinlikle normal kullanamıyorum . Hep topluyorum saçım dalgalı . Toplayınca çok kötü oluyo . Düzleştirince de kıyamıyorum . İki arada bi derede misali. Henüz örecek kadar da olmadılarÇok sağlıklı duruyor maşallahşanslısın canım en azından normal kullanabiliyosun ben kattan sonra nasıl kullanıcağımı şaşırdım düz kesimde daha rahat kullanıyordum
Örülür canımmm nasıl örülmesinnn omuzumun üstendeyken boyu bu şekilde örüyordum uçlarını birleştirip içeride tel tokayla tutturuyordum sende örüp mesela alt boyunu ensede topuz olarak kullanabilirsin youtubeda çok güzel saç videoları var tavsiye ederim :)mydreams93 görmedim diil de dikkatli okumamışım yalan olmasın affet
kokmadı mı soğan suyu? bende merak ediyorumGece saat. 2 gibi yıkadım saat 10 da sürmüştüm . Yıkadıktan sonra soğan suyunu saçıma döktüm
hindistan cevizi yağını öle bol sürüyorum ki illa ondan koku kalıyor. Birde ben 1 defa yıkılabiliyorum saçım çok kuru. Extra yıkamak yoruyo saçımı ve kurutuyor . Müzmin bir Bekar olduğum için pek sorun olmuyor :))) toplayıp çıkıyorum . Yarın temiz saça tekrar dökücem mutlaka yazarım ama sonucukokmadı mı soğan suyu? bende merak ediyorum
Devam eccam devam :))Dün gece bakımla uyudum az önce bakımın üstüne birde yumurta sarısı bal zeytinyağı Pakmaya kombin yapıp sürdüm azıcık da öle saçmaladım .soğan suyumu da kaynattım yıkayınca dökücem . Maalesef kokuya bişi diyemicem bu pis kokuyo soğan suyu kokusu yorumum maalesef bu günde sonuçsuz kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?