Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatma

Diplerimde inanılmaz bi kaşıntı var elime bi iki sivilcemsi bişi geldi minik minik. Bu saç olayı çok garip 1-2 ay unutmuştum yine sardım

Çok sağlıklı duruyor maşallah şanslısın canım en azından normal kullanabiliyosun ben kattan sonra nasıl kullanıcağımı şaşırdım düz kesimde daha rahat kullanıyordum
Ay bu mesajı görmemişim canım nerde . Kesinlikle normal kullanamıyorum . Hep topluyorum saçım dalgalı . Toplayınca çok kötü oluyo . Düzleştirince de kıyamıyorum . İki arada bi derede misali. Henüz örecek kadar da olmadılar

mydreams93 görmedim diil de dikkatli okumamışım yalan olmasın affet
Örülür canımmm nasıl örülmesinnn omuzumun üstendeyken boyu bu şekilde örüyordum uçlarını birleştirip içeride tel tokayla tutturuyordum sende örüp mesela alt boyunu ensede topuz olarak kullanabilirsin youtubeda çok güzel saç videoları var tavsiye ederim :)

Eklentiler

• IMG_6445.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 68
bu gün eski yazdıklarımı okudum acayip duygulandım valla ne yalan diyeyim. ne uğraşmışım. şu andakendimden utandım çabasızlığımı görünce . akşam eve gidince diplere sinameki uçlara hindistancevizi sürücem.

EN Sonunda sinamekini yaptım . Uçlara filan Hindistan cevizi yağı sürdüm . Ama tırsıyorum kurumasın filan diye. Bi tencere de de soğan suyunu kaynatıyorum .bi kavanoza koyup ağzını kapatıp sabah duş aldığımda dökeceğim . Sabah işe gitmeden yıkayacağım saçımı

Gece saat. 2 gibi yıkadım saat 10 da sürmüştüm . Yıkadıktan sonra soğan suyunu saçıma döktüm

Valla saçım öle pis gibi kokuyo ki soğan suyu kokusunu almadım canım.
kokmadı mı soğan suyu? bende merak ediyorum
hindistan cevizi yağını öle bol sürüyorum ki illa ondan koku kalıyor. Birde ben 1 defa yıkılabiliyorum saçım çok kuru. Extra yıkamak yoruyo saçımı ve kurutuyor . Müzmin bir Bekar olduğum için pek sorun olmuyor :))) toplayıp çıkıyorum . Yarın temiz saça tekrar dökücem mutlaka yazarım ama sonucu

Dün gece bakımla uyudum az önce bakımın üstüne birde yumurta sarısı bal zeytinyağı Pakmaya kombin yapıp sürdüm azıcık da öle saçmaladım .soğan suyumu da kaynattım yıkayınca dökücem . Maalesef kokuya bişi diyemicem bu pis kokuyo soğan suyu kokusu yorumum maalesef bu günde sonuçsuz kaldı

Devam eccam devam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…