Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatma

Azıcık tembelliğe ara verdim saçıma soğan suyu yaptım . Yazın her şey zor kışın daha bi zor . Bu işi anlamadım gitti

Azıcık tembelliğe ara verdim saçıma soğan suyu yaptım . Yazın her şey zor kışın daha bi zor . Bu işi anlamadım gitti
Bana da yazın daha kolay geliyor kisin yıkanmak bir dert kurutmak falan filan bir de basım ağrıyor soğukta tutunca. Yazı severim herseyi yle severim.

SEVDACIM fön çektircem hafta sonu atıcam o zaman. ama uzama hızım hep diyorum ya sizinle kıyasladığımda çok düşük . 4 ayda 2 parmak atıyor çok enteresan. genetik sanırım canım ya. bakımı fazla yaptığımda da patır patır dökülüyor.

Artık bi foto bekliyoruzzz

Dip uç Hindistan cevizi yağı sürdüm . Bu arada Hindistan cevizi yağım bitti. N11 den alıyorum. Sırf kargo da sürünmemek için almıyorum valla . Erteleyip dürüyorum. Bu defa lifeco almıcam .en ucuz hangisi ise onu alacağım Almam gereken bi sürü mekana ürün var aslında ama bir üşengeçlik öle böle değil. Saç bakım yağlarında hazır olanlardan en çok hc care i beğendim . 50 küsür tl olmasa birde. Benim saçım gür 3-5 kullanımda bitiyor. Barcelino yi çok merak ediyorum ucuz hem illa ki denemek lazım . Bu iletiyi okuyup ta dax kullananlara sesleneyim birde dax kullanmayın. Full vazelin . Çok merak ediyorum bu dax eskiden mi iyiydi acep. Saç düşmanı. Acayip döküyor. Evigen bepanten bwmiks üçlüsünü de uzun zamandır ihmal ettim bitti almadı idim onları sonbaharda alıcam.ayy bu saç uzatma ne sancılı bi süreçmiş. Resmen bu da bi iş . Bırakayım diyorum içime sinmiyor. Son 6 ay ha gayret diyorum. Bitçek sonra. O kadar uğraştım vazgeçmeyi yakıştırmıyorum kendime :)) hoş ne alakaysa:)) forum bu aralae çok sessiz herkesi öpüyorum

Formun sessiiz olmasi bence herkesin biraz yorulmus olmasi en azindan benim icin oyle
Evet zor bir surec hem maddi manevi emek gerektiriyor ve adam akilli sonuc alamayinca insan sinirleniyor birakasi geliyor
Benim uzama hizimda sıkıntı yok fakat uclarindaki kiriklardan illallah ettim daha 2 hafta once kestirdim uclar yine kopuyor kirik kirik goruntu. Eylul gibi yine kestircem en basa donup duruyorum o yuzden ben de baya bosverdim bakimlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…