Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatma

Saçıma dip yç Hindistan cevizi yağı sürdüm. Bu günlerde avuç avuç dökülmem var maya maskesine niyetlenmiştim. Gözümde büyüdü bende Hindistan cevizi yağını yaptım . Yarın sabah yıkarım . Yarın unutmazsam karanfil alacağım . Sanırım karanfil de dökülmeye iyi geliyo

Yazmayı unuttum diplere ayrıca Bi soğanı rendeledim suyunu sıktım diplere masaj yolu ile sürdüm. Bunu sadece meraktan yaptım:)) ne kadar kokacak acep diye. Bele olmanın faydaları:)))yorumları yazarım sonracığıma:)

Kızlar erken Bi cvp yazıcam sakın yapmayın. Kokudan tansiyonum düştü . Canım anam cinnet geçirdi . Bende yıkadım yarım saat içinde ailecek kaosa düştük. Herkes tribe girdi evi havalandırıyoz şu anda soğan suyu soğanda durduğu gibi durmuyo:))

en iyisini yapıyorsun denemekten zarar gelmez ama sen genede soğanın suyunu sürme haşla dok kafaya sifir koku

Canım haşlayınca kuruyuncaya kadar kokuyor saç kuruyunca kokmuyor . Tabi öle misler gibi de kokulmuyor ama belirgin Bi koku yok. Fazla çelişkili yazdım sanki:))) ben birde lavanta dan çok memnun kalmıştım saçı ağırlaştırıyor ama . Diplerim tatlı tatlı kaşınıyorsu. Bu gün yine lavanta aldım. Ama çiğ soğan suyu evlerden Irak :))
haşlayınca koku oluyor mu canım?

Dip uç Hindistan cevizi yağı sürdüm.yatın sabah işe gitmeden yıkayacağım etken kalkıp ta . Bu gün denize gittim saçlarım güneşte kıtır kıtır olmuşlardıf diye yap sürdüm . kıyamadım yine

H Hayriye birdal merhaba, soğan suyunun yararını gördün mü? dökülmeye mi, uzamaya mı etkili. şimdi kafamda ve kokusuna dayanamıyorum da.
canım ben çiğ sogan suyu yaptımda faciaya dönüşmüştü. haşlanmış soğan suyunu arada bi yapıyorum. benim saçlarım aşırı inatçı uzaması çok yavaş o yüzden çok çok faydalı diyemiyorum hiç birşey için. ama geçen bi yerde okudum victoria secret mankenleri saçlarının uzaması için sülfür içeren bi sprey kullanıyorlarmış. sülfür de en çok soğanda. demekki çok faydalı . onlardan çok bilecek halimiz yok ya:)))

Saçlarım o kadar çok dökülüyor ki maya maskesi yapıcam. Yıkadıktan sonra da soğan suyu döküp durulamadan bırakacağım.
acaba biotin mi kullansan benimde mevsim geçişlerinde aşırı dökülme oluyor ben 1 ay kadar düzenli kullanıyorum dökülme neredeyse 0 a yakın çok çok az miktarda dökülme oluyor

acaba biotin mi kullansan benimde mevsim geçişlerinde aşırı dökülme oluyor ben 1 ay kadar düzenli kullanıyorum dökülme neredeyse 0 a yakın çok çok az miktarda dökülme oluyor
canım dökülme konusunda biotin bire bir. bende dökülmöe arttığında bi müddet düzenli yutuyorum . geçen bir döküldü öle böle diil. şu an biraz azaldı. banyoda gider iki kere tıkanıyordu resmen çok korkunçtu. bende biotinimi düzenli içmeye başlaadım. birde calsiyuma baktır. benim bir dönem saçım kopuyordu tırnaklarım kat kat soyuluyordu . kalsiyum oranım düşük çıktı.

aslında yakın zamanda kan tahilili yaptırmak istiyorum hem oğlum için hem kendim için bu aralar kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…