- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
- 123
- Konu Sahibi Hayriye birdal
-
Haklısın canım . Çakışmak zor ya valla herşeyi zar zor emekle alıyoruz . ARADa Bi tutumluluk modum tutuyo:))oda yanlış şeylerde ve yanlış zamanlarda oluyo sanırım :))banada.iyi gelmedi direk.attim risk.alma.dicemde genede dene.istersen
Kızlar erken Bi cvp yazıcam sakın yapmayın. Kokudan tansiyonum düştü . Canım anam cinnet geçirdi . Bende yıkadımyarım saat içinde ailecek kaosa düştük. Herkes tribe girdi evi havalandırıyoz şu anda soğan suyu soğanda durduğu gibi durmuyo:))
Aynen kuzu aynen . Töbe Bi daaaen iyisini yapıyorsun denemekten zarar gelmez ama sen genede soğanın suyunu sürme haşla dok kafaya sifir koku
haşlayınca koku oluyor mu canım?
canım ben çiğ sogan suyu yaptımda faciaya dönüşmüştü. haşlanmış soğan suyunu arada bi yapıyorum. benim saçlarım aşırı inatçı uzaması çok yavaş o yüzden çok çok faydalı diyemiyorum hiç birşey için. ama geçen bi yerde okudum victoria secret mankenleri saçlarının uzaması için sülfür içeren bi sprey kullanıyorlarmış. sülfür de en çok soğanda. demekki çok faydalı . onlardan çok bilecek halimiz yok ya:)))H Hayriye birdal merhaba, soğan suyunun yararını gördün mü? dökülmeye mi, uzamaya mı etkili. şimdi kafamda ve kokusuna dayanamıyorum da.
acaba biotin mi kullansan benimde mevsim geçişlerinde aşırı dökülme oluyor ben 1 ay kadar düzenli kullanıyorum dökülme neredeyse 0 a yakın çok çok az miktarda dökülme oluyorSaçlarım o kadar çok dökülüyor ki maya maskesi yapıcam. Yıkadıktan sonra da soğan suyu döküp durulamadan bırakacağım.
canım dökülme konusunda biotin bire bir. bende dökülmöe arttığında bi müddet düzenli yutuyorum . geçen bir döküldü öle böle diil. şu an biraz azaldı. banyoda gider iki kere tıkanıyordu resmen çok korkunçtu. bende biotinimi düzenli içmeye başlaadım. birde calsiyuma baktır. benim bir dönem saçım kopuyordu tırnaklarım kat kat soyuluyordu . kalsiyum oranım düşük çıktı.acaba biotin mi kullansan benimde mevsim geçişlerinde aşırı dökülme oluyor ben 1 ay kadar düzenli kullanıyorum dökülme neredeyse 0 a yakın çok çok az miktarda dökülme oluyor
aslında yakın zamanda kan tahilili yaptırmak istiyorum hem oğlum için hem kendim için bu aralar kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorumcanım dökülme konusunda biotin bire bir. bende dökülmöe arttığında bi müddet düzenli yutuyorum . geçen bir döküldü öle böle diil. şu an biraz azaldı. banyoda gider iki kere tıkanıyordu resmen çok korkunçtu. bende biotinimi düzenli içmeye başlaadım. birde calsiyuma baktır. benim bir dönem saçım kopuyordu tırnaklarım kat kat soyuluyordu . kalsiyum oranım düşük çıktı.
kesinlikle yaptır canım .aslında yakın zamanda kan tahilili yaptırmak istiyorum hem oğlum için hem kendim için bu aralar kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?