- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
- 123
- Konu Sahibi Hayriye birdal
-
Formun sessiiz olmasi bence herkesin biraz yorulmus olmasi en azindan benim icin oyle
Evet zor bir surec hem maddi manevi emek gerektiriyor ve adam akilli sonuc alamayinca insan sinirleniyor birakasi geliyor
Benim uzama hizimda sıkıntı yok fakat uclarindaki kiriklardan illallah ettim daha 2 hafta once kestirdim uclar yine kopuyor kirik kirik goruntu. Eylul gibi yine kestircem en basa donup duruyorum o yuzden ben de baya bosverdim bakimlari
Ne kadar duzlestirici kullanmicam boya surmicem desem de kararlarimda duramiyorum canim sacimi boyarken buluyorum sürekli saclarimda suc yok aslinda suc bendeCanım mucizevi serum var pantenin onu alsana .12 tl fiyatı .ben uçlar için ondan aldığım verimi 50 tl kil serumdan almadım. Senin saçların inanılmaz hızlı uzuyor. Uçlara aklına geldikçe sür. Sen kestirdin filan ben daha şu anki uzunluğuna ulaşamadım:) bu kadar kestirmeye göre kırılması çok garip
Ayni dert bende de var canim inatla yamuk kesiyolar guvendigim kuaföre gidicem eylül gibi o dümdüz kesiyorYaz hali kuzular, sıcak, iş-güç derken bakım olmuyor, bende dertliyim aslında saçımı yamuk kesmiş kuaför şimdi yine kestirsem iyice kısalıcak bilmiyorum napcam, tam bakım yapıcam bişi çıkıyor, gece dax sürdüm yardım iş döküşü oda eritmeden elimde ısıttım anca bakalım yıkayınca arınacak mı.. Saçımı düzleştiricem eğer çok yamuksa gidip kestiricem cuma gibi yine
Benim de uçlarım tiftik tiftik ana inatçıyım :))) kestirmicem . 6 ay sonra kırık aldırmaya gidecem .Ne kadar duzlestirici kullanmicam boya surmicem desem de kararlarimda duramiyorum canim sacimi boyarken buluyorum sürekli saclarimda suc yok aslinda suc bende
Mucizevi yagi kullanmistim bir ara ama bitmişti yeniden alayim o halde :)
Uzamasindan ziyade saglikli uzamasi cok onemli bence insallah seninkiler saglikli uzar o zaman cok daha guzel bir görüntü ortaya çıkıyor :)
Sutyen hizasina 3 4 ayda gelir diye düşünüyorum canimTek istediğim sütyen hizası uçlar çok yıprandı ama inatla kestir miyorum . Uçlar düz aynı boyda değil ben yaydım . 6 cm kaldı hedefime inşallah 6 ayda olur
Kuzum ne güzel işte maşallah ben uzamış gördümmEki Görüntüle 2033185 Eki Görüntüle 2033184
Canım hiç sanmıyorum keşke olsa. Diyorum ya çok yavaş bak 3.5 -4 ay önceki resimle koyayım .
Ayyy skandal dicem :))
kuzum uclar neden yipranik duruyor yaEki Görüntüle 2033180 Kızlar en son az önce düzleştirimsi bişiler yaptım . Fotoğraf ekliyorum .
uzama cok iyi ki canim eccam sen bakimlari hep aksattin ona ragmen bence guzel bir uzamaEki Görüntüle 2033185 Eki Görüntüle 2033184
Canım hiç sanmıyorum keşke olsa. Diyorum ya çok yavaş bak 3.5 -4 ay önceki resimle koyayım .
Ayyy skandal dicem :))
Ecca canım uzama gayet iyi görünüyor ama sen mecbur hafif bir kesim yapmalısın sanki . En azından kendin alsan ucundan
:)))) çünkü uçlar yıpranıkkuzum uclar neden yipranik duruyor ya
kuzucum sanırım soğan suyu işe yaradı. nerdeyse her duştan sonra tek yaptığım sogan suyu dökmek oldu.uzama cok iyi ki canim eccam sen bakimlari hep aksattin ona ragmen bence guzel bir uzama
iyi gelir tabiki kuzum hic olmazsa parlatip yumusatiyorkuzucum sanırım soğan suyu işe yaradı. nerdeyse her duştan sonra tek yaptığım sogan suyu dökmek oldu.
banada.iyi gelmedi direk.attim risk.alma.dicemde genede dene.istersenDün gece saçıma dip üç Hindistan cevizi yağı sürdüm. Saçımdan Bi çok kırığı temizledim orasını burasını karınca ayağı kadar kestim uçlardan Bi iki cm aldırmam lazım ama cesaretim yok. 5-6 ay sonra anca. Çünkü uçlar düzleştirince tiftik tiftik . Düzleştirme yaptığımda uçlara yağ sürüyorum kamufle ediyorum. Azönce de mutfak dolaplarını temizlerken Bi kenara atılmış sinameki buldum onu kaynattım zeytinyağı ile karıştırıp diplere sürdüm. Sinameki aslında saçlarıma iyi gelmiyor ama atmaya kıyamadım Bi türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?