Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatma

Diplere dax. Ve karışık bakım yağı uçlara Hindistan cevizi yağı . Sülfatsız şampuanlara geçtim eskiden arada Bi restoreks kullanırdım komple attım saç diplerim acayip kaşınıyo
Ecca'm konuma bak saç uçlarımı kestirdim ve bakım yaptırdım yağ bakımlarına 2 hafta falan ara veriyorum :)

Diplere dax uçlara Hindistan cevizi yağı. İnatla haziran a kadar devam edeceğim. Meğer ne Zormuş saç uzatma . kızlar kestirmeyin çok zor oluyo çok

Kızlar dax benim saçlarımı döküyor tutam tutam bu yüzden 1 hiç kullanılmamış yarımda kutu var isteyene verebilirim yoksa çöpe atacağım faydası olursa yakınsak verebilirim size

Dur kız dursun elinde. Saçın neden döklüyo .direkt dax tan demeden önce emin olmak gerekir . Ara da da döküldü mü

Dur kız dursun elinde. Saçın neden döklüyo .direkt dax tan demeden önce emin olmak gerekir . Ara da da döküldü mü
Ya saç uçlarım dökülüyor ölüler, diplerden hiç dökülme Yok kızçem

Bu gün en sonunda turp kaynattım . Burnum tıkandı koku almıyom be güzel :) içine soğan bilem attım sonra gaza geldim sinameki de attım . Bi baktım evde zencefil var gaza gelip onu da attığım kocaman Bi tencerede kaynatıyom . Artık Allah ne verdiyse bakımı oldu , büyük Bi kavanoza doldurup iki hafta bhnu kullanmayı planlıyorum . Her gün hazırlamaya valla can dayanmaz

ay canım o bozulur tazeliğini kaybeder bence böyle yapma. biz sinameki yaparken her hafta taze taze hazırlıyorduk. Birde sen bulduysan karıştırmışsın. Yarardan çok zararı olmasın böyle ?

dün gece sığır iliği kürü 1. hafta 2. uygulama yaptım. bu hafta 3 yapıp önümüzdeki hafta 2 ye düşürcem

Bu gün saçıma ilik maskesi yaptım . Birinci hafta nın 3. Kürü. Aslında haftada 2 yapacaktım ama saçım çok inatcı, evigen bepantol Bemix üçlüsünü de içine kattım . Azcık Hindistan cevizi yağı kattım . Evde yılang çiçeği yağı vardı öyle duruyordu onu da attım Bi kaç damla . Çöl güzel kokuyor ancak asiti mi fazla bilmiyorum ana saç diplerimde sivilce gibi birşeyler yapıyor fazla kullanınca . Bu arada biotin hapı da alıyorum ben . Eskiden solgar kullanırdım çok pahalı geliyordu 50 adet 50 tl . Hp biotin aldım içinde 100 adet var 43 tl. Derseniz ki faydası var mı . Bence Yok gibi belki sağlamlaştırıyor ama uZatmıyor. Yada benim saçım kısa olduğu için uzadığını Anlayamıyorum bu da olabilir .

Zararsız şampuan ve ürünleri arıyorum eccam bulabilir misin sülfatsız parabensix

Bebeğim Himalaya var 9.90 gratis de . Ayrıca ben en çok ortacının meyveli şampuanı var hiç Bi kimyasal Yok aloe veralı ve şeftali öZlü çok güzel bişi fiyat 13.95. Öle aman aman para verme şampuana . Ben zamanın da tony guy bile alıyordum Bi halta yaramadı. Sadece kimyasal olmasın yeter bu iki şampuan sülfatsız ve parabensiz . Saç kremi de Hask diye Bi marka var yine gratis de paraben ve sülfat içermiyor 24.90 bunu alıyorum . Eskiden 17 tl filandı zam gelmiş. Hatta bu gün aldım. Öle aman aman Harika Bi etkisi Yok ama iş görüyo. Maske hiç kullanmıyorum ben. Zaten Bi ton yağ sürüyoruz tepemize . Maske konusunda Bi fikrin Yok açıkçası

Sığır iliğini kafamda 4 saat beklettim yıkadım erinmezsem lavanta yı demleyip durulamayı onunla yapmayı planlıyorum . Hiç Bi işe yaramasa bile kokuyu azaltır barim . Birde yatmadan çayını içicem midem hassas biraz o yüzden korkuyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…