- 2 Şubat 2011
- 1.583
- 955
- 123
- Konu Sahibi Hayriye birdal
-
Ecca'm konuma bak saç uçlarımı kestirdim ve bakım yaptırdım yağ bakımlarına 2 hafta falan ara veriyorum :)Diplere dax. Ve karışık bakım yağı uçlara Hindistan cevizi yağı . Sülfatsız şampuanlara geçtim eskiden arada Bi restoreks kullanırdım komple attım saç diplerim acayip kaşınıyo
saçlarının resmi var mıben de soğana başladım, bugün ilk kürü yaptım. bakalım.
saçlarının resmi var mı
Can'ım bekliyorum :))yok paylaşmadım ama durumu yazacağım mutlaka:))
Ya saç uçlarım dökülüyor ölüler, diplerden hiç dökülme Yok kızçemDur kız dursun elinde. Saçın neden döklüyo .direkt dax tan demeden önce emin olmak gerekir . Ara da da döküldü mü
ay canım o bozulur tazeliğini kaybeder bence böyle yapma. biz sinameki yaparken her hafta taze taze hazırlıyorduk. Birde sen bulduysan karıştırmışsın. Yarardan çok zararı olmasın böyle ?Bu gün en sonunda turp kaynattım . Burnum tıkandı koku almıyom be güzel :) içine soğan bilem attım sonra gaza geldim sinameki de attım . Bi baktım evde zencefil var gaza gelip onu da attığım kocaman Bi tencerede kaynatıyom . Artık Allah ne verdiyse bakımı oldu , büyük Bi kavanoza doldurup iki hafta bhnu kullanmayı planlıyorum . Her gün hazırlamaya valla can dayanmaz
Zararsız şampuan ve ürünleri arıyorum eccam bulabilir misin sülfatsız parabensixBu gün saçıma ilik maskesi yaptım . Birinci hafta nın 3. Kürü. Aslında haftada 2 yapacaktım ama saçım çok inatcı, evigen bepantol Bemix üçlüsünü de içine kattım . Azcık Hindistan cevizi yağı kattım . Evde yılang çiçeği yağı vardı öyle duruyordu onu da attım Bi kaç damla . Çöl güzel kokuyor ancak asiti mi fazla bilmiyorum ana saç diplerimde sivilce gibi birşeyler yapıyor fazla kullanınca . Bu arada biotin hapı da alıyorum ben . Eskiden solgar kullanırdım çok pahalı geliyordu 50 adet 50 tl . Hp biotin aldım içinde 100 adet var 43 tl. Derseniz ki faydası var mı . Bence Yok gibi belki sağlamlaştırıyor ama uZatmıyor. Yada benim saçım kısa olduğu için uzadığını Anlayamıyorum bu da olabilir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?