- 2 Şubat 2011
- 1.583
- 955
- 123
- Konu Sahibi Hayriye birdal
-
Ecca'm farklı şampuan ve krem almak istemiyorum mesela hask diyorsun onun hem kremini hem şampuamını hemde yağını almak istiyorum acaba yağında sülfat falan varı mıdırBebeğim Himalaya var 9.90 gratis de . Ayrıca ben en çok ortacının meyveli şampuanı var hiç Bi kimyasal Yok aloe veralı ve şeftali öZlü çok güzel bişi fiyat 13.95. Öle aman aman para verme şampuana . Ben zamanın da tony guy bile alıyordum Bi halta yaramadı. Sadece kimyasal olmasın yeter bu iki şampuan sülfatsız ve parabensiz . Saç kremi de Hask diye Bi marka var yine gratis de paraben ve sülfat içermiyor 24.90 bunu alıyorum . Eskiden 17 tl filandı zam gelmiş. Hatta bu gün aldım. Öle aman aman Harika Bi etkisi Yok ama iş görüyo. Maske hiç kullanmıyorum ben. Zaten Bi ton yağ sürüyoruz tepemize . Maske konusunda Bi fikrin Yok açıkçası
Meyve özlünün saç kremi Yok canım araştırdım aslında güzel içerik olarak ama kremi Yok, yağı da Yok :/ hask marka da kreminde sülfat falan varmışBebeğim Himalaya var 9.90 gratis de . Ayrıca ben en çok ortacının meyveli şampuanı var hiç Bi kimyasal Yok aloe veralı ve şeftali öZlü çok güzel bişi fiyat 13.95. Öle aman aman para verme şampuana . Ben zamanın da tony guy bile alıyordum Bi halta yaramadı. Sadece kimyasal olmasın yeter bu iki şampuan sülfatsız ve parabensiz . Saç kremi de Hask diye Bi marka var yine gratis de paraben ve sülfat içermiyor 24.90 bunu alıyorum . Eskiden 17 tl filandı zam gelmiş. Hatta bu gün aldım. Öle aman aman Harika Bi etkisi Yok ama iş görüyo. Maske hiç kullanmıyorum ben. Zaten Bi ton yağ sürüyoruz tepemize . Maske konusunda Bi fikrin Yok açıkçası
Sampuaninda sulfat yok kremini hoc kullanmadim ama iceriginede bakmadim
Kreminde mi diyor eccam , eğer öyleyse bu seriyi alıcam yağı falanda varAlkol . Sls sülfat paraben ve gluten içermez diyo ben memnunum Can'ım
Teşekkür ederim. Ancak dax ile problemimiz var :) kullanmıyorumElimde 1 kere kullanılmış büyük boy dax supergro satıyorum sadece 20 lira, düşünen özelden mesaj atsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?