Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatma

Ecca'm farklı şampuan ve krem almak istemiyorum mesela hask diyorsun onun hem kremini hem şampuamını hemde yağını almak istiyorum acaba yağında sülfat falan varı mıdır

Meyve özlünün saç kremi Yok canım araştırdım aslında güzel içerik olarak ama kremi Yok, yağı da Yok :/ hask marka da kreminde sülfat falan varmış

Bebeğim Yok ya bak resmini atıyorum . Sevda buzer e Bi göster istersen Yok yazıyor

Eklentiler

• image.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 102
Kreminde diyor Can'ım ben açıkçası hiç bir zaman seri halinde almadım hepsi ayrı Ayrı. Bunun kremi Otacı nın şampuanı nı alıyorum . Ha birde hc care almıştım o biraz pahalı diye yağ bakımlarında kıyamıyorum . Ama eskiden restorex kullanırdım parabensiz diye . Ben öle Bi sürü şampuan almıyorum bitene kadar kullanıyorum beğenirsem devam beğenmezsem atıyorum . Mesela dermokil şampuan almıştım dökülme karşıtı diye 3-4 kere kullandım hiç işe yaramadı attım gitti . Sende bir sürü ürün alma . Saç uçları için eskiden panten bakım yağı alırdım. O iyi geliyordu uçlara. Bu siteden öğrendiğim en güzel şey Hindistan cevizi yağı oldu. Karışık yağ bakımları uçlara sürünce kurutuyo nedense . Onu tavsiye ederim

Eskiden okurdum şu faydalı koştur koştur alıyordum . Dünya kadar yağ şunu bunu almışım. Artık o kadar gaza gelmemeye çalışıyorum .

BU Gün duş aldım sonrasından saçıma lavanta suyu döktüm . Şimdi de canımı dişime takmış vaziyette içiyorum . 2. Gün

Bu gün kasaptan kemik aldım . Allam ne zor kemik bulmak . Adamlar lokantalara satıyorlarmış kemikleri . Et suyu çorba için . Ganimet bulmuş gibi devindim. Ey saç nelere kadirsin . İlikleri temizledim yarım çay bardağı su koydum ve şu an kaynatıyorum . Bu da resmî

Eklentiler

• IMG_4237.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 78
Bide böyle bişey yaptım. Buz dolabı poşetine doldurdum kalanları . Çok az su koymama rağmen çok fazla yağ çıktı . Aslında yağ da koymadım bu defa.diplerde tortu var ben süzmüyorum . Hepsini eritip sonrasında rondo da çekiyorum . Ne bileyim belki vitaminli birşey vardır atmayayım diyorum

Eklentiler

• image.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 85
2.haftanın 1. Kürünü yaptım . Bu gün kemiklerin ayıklanması olayı sür filan yoruldum cidden. Bemiks ve evigen ampulü unutmuşum küre katmayı saçıma sürdükten sonra aklıma geldi . Bende kahve fincanı altlığında ikisini karıştırıp parmak uçlarımla kafama yedirdim . Çok büyük umut bağladım bu küre. İşallah olur .işlem sonrasında saçıma fön tutup Bi iki dak masaj yaptım en son streçle sarıp beremi taktım.sabah erkenden kalkıp yıkıcam . Şimdi de lavanta mı içicem bu gün 3. Gün lavantada . Bi bakıyorum uzamış bi bakıyorum uzamamış. Enterasan ni ruh hali. Her uzun saçlı gördüğüm de Bi yutkunuyorum. Zor iş be:)

saçımı sabah yıkadım. ben maskelerden sonra 3-4 kere köpürtmüyorum. hiç evden çıkmadığım için iş dışında ( işim de şehir dışında daha önce yazmıştım gün içinde bi kaç kişiyi anca görüyorum ) yağlı kalması pek problem olmuyor. maskeden sonra bi kere yıkıyorum köpürte köpürte . yıkama arındırma işleminde ,Sabahtan yapıyorum . yıkama yaparken arındırma konusunda gözdem himalaya şampuan acayip köpürüyor. saçım çok kuru olduğu için 3- 4 kere köpüklesem telef olur.akşama da doğru düzgün duş alıyorum hiç birşey kalmıyor. gün içinde topluyorum. yeni birşey daha öğrendim ben düzenli olarak saç kremi kullanmazdım ya unutur yada ne gerek var derdim. meğerse saç sağlığı için uçlara krem sürmek gerekiyormuş. saçımı yıkadıktan sonra akşamdan kaynatıp bi kavanoza koyduğum lavanta suyunu kafama döktüm. durulamadım. bitki suyunu durulamıyorum. belkim bişeye i gelir

Az önce duş adım . saçıma yıkadıktan sonra demlediğim lavantanın suyunu döktüm . Kaşınıyormuş uyuşuyormuş gibi Bi his var saç diplerimde . Anlamadım gitti

Yazayım da burda dursun 4.gün lavanta çayını içicem şimdi . Akşam yemeğinden 2 saat sonra için demişler ama ben yatmadan önce içiyorum . Yemek olayına dikkat edemiyorum pek . Sanırım mideyi alt üst ettiği için kusmamak için demiş olabilirler .

Elimde 1 kere kullanılmış büyük boy dax supergro satıyorum sadece 20 lira, düşünen özelden mesaj atsın

İşten bu gün erken çıktım . Erken dediğim 19 :)) bari yürüyüş yapayım dedim diyetimi düzenlemem gerek zaten . Maalesef aktara girdim . Aslında kendimi tutuyordun bişi almıyordum . Jojoba yağı ve yılan yağı aldın indirim varmış ikisi 15 tl. Dax almıycam inat ettim .Dax in üzerinde yazan saça faydalı mineraller yazısına sinir oluyorum. Bİ yazın da görelim neymiş o minareler. Tırstım resmen. Onun yerine yağ karışımı filan yaparım barim .

2. Haftanın 2. Kürünü yaptım . İliği fazla ısıttım ilk sürdüğünde Bi CIs etti. Önce iğnesi çıkartılmış şırınga ile saçımın diplerine sıktın bu defa elimle yedirmek çok zor oluyor. Yalnız ilik hemen donduğu için arada bir fön ile ısıtmak durumunda kaldım. Diplere masaj yapabilmek için. İlik kürüme jojoba yağı menekşe yağı,tatlı badem yağı ve Bi kaç damla havuç yağı koydum. Yazın güneş kremi yapmak için almıştım işe yarasın dedim. Bemiks , evigen ve bepanten ekledim. Unutmadan yazayım. Uyumadan lavanta çayımı da içip uyuycam . 5. Gün çayı olacak.Ayrıca belirteyim tadı inanılmaz kötü midem cidden hassas. İçilebilir kılmak için Bi kaç damla limon katıyorum. C vitamini sonuçta diyorum ama . Ama işte. Bu gece yine bu müthiş,leziz (!) karışımla uyuycam. Ah saç nelere kadirsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…