Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatma

Canım lavanta kürünü içmekte zorlanmana şaşırdım ben hergün iciyordum çay niyetine bir ara ama şimdi bitti bir aklıma gelirse yine alıcam. Hatta epey de bir sakinleştirici etkisi var. Mayistiruyor insanı ben kendisini çok severim de ☺☺

Saçların dalgalı bu fotoda o yüzden ben farkı anlayamadım hepsini aynı düzen atsan anlamak daha mı kolay olur diye düşünüyorum .

Saçların dalgalı bu fotoda o yüzden ben farkı anlayamadım hepsini aynı düzen atsan anlamak daha mı kolay olur diye düşünüyorum .

sen ciddi misin ? belki de ilk defa içiyorum diye öyledir. evet lavanta çayını içince pıt diye uyuyorum cidden mayıştırıyor. Bu vakitten sonra dediğin gibi yapıcam fotoğrafları düzenli düzenli atarım. belkim çizgili bişi de bulurum. benim hiç çizhili bi şeyim yok sanki ....benim uzuyo ama çok yavaş dediğim gibi sığır iliği kürüne çok umut bağladım inş olur .

KULLANDIĞIM YAĞLAR ve ÜRÜNLER
Bu güne kadar kullandığım yağlar ve ürünler :
Önce saç şampuan ve kremlerini anlatayım
1: DERMADERM Herbals şampuan
Bu ürünü bitkisel olmasına kanarak aldım . Dax kullandığım dönemde deli gibi saçım dökülmüştü. İçindekiler kısmını o kadar küçük yazmışlar ki görene kadar Can'ım çıktı. Saçımı dökmesini durdurmadı. Üzerinde paraben ve sülfat içermez diye Bi ibare göremedim . 20 tl gibi Bi fiyatı var. Saç dökülmesini önleyici ürünler Bi müddet dökülmeyi sürdürüyor. Ama ileri vadede dökülmeyi daha da arttırıyor. Kullanmayı bırakınca sanki o dökülmeyen bütün saçlar pıtır pıtır dökülüyor. Niye ise bu ürün içime sinmedi . içindekini döktüm ve vücut yağı koydum sürmesi kolay oluyor:)

2:HİMALAYA Herbals şampuan
Sığır ikisini arındırma konusunda çok başarılı. Kendisi arındırma şampuanım .Bİtkisel bi şampuan için inanılmaz köpürüyor. Bi sıkıntım yok

3.OTACI meyveli şampuan
Buna bayıldım . Çok güzel kokuyor . Saçımı yumuşacık yapıyor 13.95 tl fiyatı var.Sles sls paraben silikon parfüm Alerjen ve hayvansal maddeler içermez yazıyor. İnş içermiyordur artık neye insnacağımızı şaşırdık . Dökülme yapmıyor, bu fiyata çok iyi

4:HC hair CAre şampuan
Bu şampuanı seviyorum bir toz zerresi kadar kimyasal içermediği konusunda çok iddialılar . Saç dökülmesi konusunda bayağı başarılı. Saçlar pırıl pırıl oluyor. Fiyatı 35 tl . 300 ml. Ams 750 ml alınırsa 75 tl . Şampuana o kadar para vermediğim için sık sık almam. Vücudumda bakmam gereken tek yer saçlarım değil maalesef. Ama çok beğeniyorum. 3-4 ayda Bi değişiklik istersem alırım. Ama Sezar'ın hakkı Sezar a

5/ HASk keratin protein saç kremi
Öle aman aman Harika Bi krem değil . Ama sülfat ve paraben ve alkol içermemesi ile gönlüme taht kurdu. Saçın pH dengesini korumak için krem kullanmakta fayda varmış. Bundan iyisi Şam'da kayısı derler ya o hesap. İyi kötü kendini kurtarıyor. Almaya devam ederim 24.90 gratiste .

Eklentiler

• image.webp
    15 KB · Görüntüleme: 80
  • image.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 67
  • image.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 66
Evet canım çok ciddiyim. Hatta bana kayın validem kendi bahçesinden topladıklarindan vermişti. Çok işime yarıyor hatta adet dönemlerinin deliliğinede iyi geliyor bende hatta annem bizde kalıyor ben delirdiğim zaman kızım çayını yapta bir iç diyor bana :))) lavanta tanıtımcisi gibi oldum ama cilde de iyi geliyor bak kendisine böyle yaklaş daha rahat içersin.

Evet saçlarını belirli bir düzende atarsan anlamak daha kolay olur ya fönlü ya ıslak ya dalgalı hep aynı açıdan çekmeye çalış ben öyle yapıyorum. Daha iyi anlaşılıyor. Benim saçlarımda dalgalı seninki gibi ama ilk kisayken fönlü atıyordum ya şimdi de aynı mantıkla devam etmeye çalışıyorum. Yavaş uzasa da sen omuz hizasıni atlamışsın bu saatten sonra daha rahat oluyor insan en azından toplayabiliyorsun . Bu bile bir rahatlık insan şöyle bir hemen uzasın istiyor ama olmuyor işte yapı meselesi benim bir arkadaşımın saçları sırma gibi maşallah yazın onunki ler de benim ki gibiydi şimdi benimkinden 5 6 cm daha uzun ama onun hep öyleydi kimisinin çabuk uzuyor. Yapacak bişey yok yediği içtiği mi yarıyor dedim bir zaman ama öyle herşeyi ayırır yemez ki ben ondan daha sağlıklı besleniyorum.bu sadece genetik mucize bize de böylesi düşmüş be yapalim

Evet Can'ım omuz hizası pis bir şey . Sanki o kışıma kadar uzamıyor. Omuz hizasından sonra hissetmiyorsun bile akıp gidiyor. Ben çok çektim hep diyorum ya. 2015 Temmuz'dan beri erkek çocuğu gibiydim olanlar koptu gitti nerdeyse sıfırdan uzatıyorum sayılır eski kısımdan 2 cm var bazı yerlerde. Hoş onlar da ölü Ama inatla kestirmiyorum . Kuaföre bir cm diyoruz 4-5 cm gidiyor. Büyük konuşmayayım ama zor giderim Bi daha kuaföre kesim için. Allah sağlık versin gerisi gelir .

Evet benim bir türlü tutturamadigim kuaför düzeninden dolayı aynı süreçlerden ben de geçtim. Saçlarım kopması ama odunsu bir yapıya döndü açıcı işlemlerinden sonra bir de kısaltmayi abarttı böyle senelerdir sürünüyoruz sac uzatacagiz diye. Şimdi ki kuaförün den memnunum ama adamın makas atışlarını izliyorum resmen bakın şu kadar aldım diye defalarca göstermek zorunda kalıyor. sac kesme merakı da yok şükür böylesini bulabildim seneler sonra.

Eccam hask hoşuma gitti onu alsam mı

Benimde omuzları bir türlü geçemedi :'(

bu akşam saçıma 2. hafta 3. sır iliği kürünü yaptım. çok inatçı saçlarım olduğu için ilk uygulamamda 3er kür yapıcam. aradan sonra sanırım ikiye düşürürüm. haftalık 3. uygulama beni çok zorluyor saçımdan hiç gitmeyen bi et kokusu var . iki gündür gelen misafir şu bu olayındam dolayı bi türlü lavantamı kaynatıp içemedim. bu akşam 5. lavantamı içicem. 2 gün atlamış olsamda neyseki hiç moralimizi bozmuyoruz rutini uygulamaya devam ediyoruz. bu gün sığır iliği maskemi yıkadığım temiz saçıma yaptım . uçlara hindistan cevizi yağı sürdüm. 1-2 dakika fön tutup 1-2 dakika masaj yapıp streçledim paketledim. Sabah uyandığımda yıkıcam.

Kızlar organicum aldım maskesi ve de şampuanı içerikleri tam istediğim gibi

fiyatı ne kadar.
İndirimden 32 tl şampun 50 maske napalım sağlıklı saçlar için aldım maskeyi arada sürücem, dipten uca kadarmış kremi de öyle ama ben artık krem kullanmamaya karar verdim bu maske bitene kadar saçlarım toparlanmış olur inşallah şadece şampuan kullanıcam

Saçımı hem sabah hem akşam yıkadım sabah sığır iliği Maskesini akıttım akşam duş aldım güzelce. Akşam yıkamadan sonra lavanta suyu döktüm. Yatmadan da 6. Lavantamı içicem :) işe yaramasa bile mışıl mışıl uyutuyor işe uykumu almış gidiyorum:)

3. Haftanın 1. Kürünü yaptım streçledim sarmaladım sabah uyandığımda yıkarım artık .yatmadan da 7. Lavantamı içicem

Bir forumda görmüştüm yine 5 adet muskat cevizi aldım rendeledim Bi kavanoz zeytinyağının içine attım. 15-20. Tanede karanfil attım . Bu karışımı dolabın Bi gözüne koydum . Sığır iliği kürü bitince 5 hafta sonra kullanmayı planlıyorum. Bu şekilde saçını uzatanlar olmuş. Ayrıca sığır iliği sonrasında Bi paket doğum kontrol hapı alıp ezip suya karıştırıp saçıma fısfıs yöntemi ile diplere sıkmayı planlıyorum. Eskiden inanmazdım eczacı bayan arkadaşım kendinin de kullandığını söyledi. Bi nevi gübre gibi düşün dedi . Tabiki bu sözcükler beni etkiledi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…