- Konu Sahibi Hayriye birdal
-
Alintilamayi unutmuşumEki Görüntüle 1938155 Saçlarım buna şükür ne diyeyim :)
Canım lavanta kürünü içmekte zorlanmana şaşırdım ben hergün iciyordum çay niyetine bir ara ama şimdi bitti bir aklıma gelirse yine alıcam. Hatta epey de bir sakinleştirici etkisi var. Mayistiruyor insanı ben kendisini çok severim de ☺☺
Saçların dalgalı bu fotoda o yüzden ben farkı anlayamadım hepsini aynı düzen atsan anlamak daha mı kolay olur diye düşünüyorum .
Evet canım çok ciddiyim. Hatta bana kayın validem kendi bahçesinden topladıklarindan vermişti. Çok işime yarıyor hatta adet dönemlerinin deliliğinede iyi geliyor bende hatta annem bizde kalıyor ben delirdiğim zaman kızım çayını yapta bir iç diyor bana :))) lavanta tanıtımcisi gibi oldum ama cilde de iyi geliyor bak kendisine böyle yaklaş daha rahat içersin.sen ciddi misin ? belki de ilk defa içiyorum diye öyledir. evet lavanta çayını içince pıt diye uyuyorum cidden mayıştırıyor. Bu vakitten sonra dediğin gibi yapıcam fotoğrafları düzenli düzenli atarım. belkim çizgili bişi de bulurum. benim hiç çizhili bi şeyim yok sanki ....benim uzuyo ama çok yavaş dediğim gibi sığır iliği kürüne çok umut bağladım inş olur .
Evet Can'ım omuz hizası pis bir şey . Sanki o kışıma kadar uzamıyor. Omuz hizasından sonra hissetmiyorsun bile akıp gidiyor. Ben çok çektim hep diyorum ya. 2015 Temmuz'dan beri erkek çocuğu gibiydim olanlar koptu gitti nerdeyse sıfırdan uzatıyorum sayılır eski kısımdan 2 cm var bazı yerlerde. Hoş onlar da ölü Ama inatla kestirmiyorum . Kuaföre bir cm diyoruz 4-5 cm gidiyor. Büyük konuşmayayım ama zor giderim Bi daha kuaföre kesim için. Allah sağlık versin gerisi gelir .Evet saçlarını belirli bir düzende atarsan anlamak daha kolay olur ya fönlü ya ıslak ya dalgalı hep aynı açıdan çekmeye çalış ben öyle yapıyorum. Daha iyi anlaşılıyor. Benim saçlarımda dalgalı seninki gibi ama ilk kisayken fönlü atıyordum ya şimdi de aynı mantıkla devam etmeye çalışıyorum. Yavaş uzasa da sen omuz hizasıni atlamışsın bu saatten sonra daha rahat oluyor insan en azından toplayabiliyorsun . Bu bile bir rahatlık insan şöyle bir hemen uzasın istiyor ama olmuyor işte yapı meselesi benim bir arkadaşımın saçları sırma gibi maşallah yazın onunki ler de benim ki gibiydi şimdi benimkinden 5 6 cm daha uzun ama onun hep öyleydi kimisinin çabuk uzuyor. Yapacak bişey yok yediği içtiği mi yarıyor dedim bir zaman ama öyle herşeyi ayırır yemez ki ben ondan daha sağlıklı besleniyorum.bu sadece genetik mucize bize de böylesi düşmüş be yapalim
Evet benim bir türlü tutturamadigim kuaför düzeninden dolayı aynı süreçlerden ben de geçtim. Saçlarım kopması ama odunsu bir yapıya döndü açıcı işlemlerinden sonra bir de kısaltmayi abarttı böyle senelerdir sürünüyoruz sac uzatacagiz diye. Şimdi ki kuaförün den memnunum ama adamın makas atışlarını izliyorum resmen bakın şu kadar aldım diye defalarca göstermek zorunda kalıyor. sac kesme merakı da yok şükür böylesini bulabildim seneler sonra.Evet Can'ım omuz hizası pis bir şey . Sanki o kışıma kadar uzamıyor. Omuz hizasından sonra hissetmiyorsun bile akıp gidiyor. Ben çok çektim hep diyorum ya. 2015 Temmuz'dan beri erkek çocuğu gibiydim olanlar koptu gitti nerdeyse sıfırdan uzatıyorum sayılır eski kısımdan 2 cm var bazı yerlerde. Hoş onlar da ölü Ama inatla kestirmiyorum . Kuaföre bir cm diyoruz 4-5 cm gidiyor. Büyük konuşmayayım ama zor giderim Bi daha kuaföre kesim için. Allah sağlık versin gerisi gelir .
Eccam hask hoşuma gitti onu alsam mıEvet Can'ım omuz hizası pis bir şey . Sanki o kışıma kadar uzamıyor. Omuz hizasından sonra hissetmiyorsun bile akıp gidiyor. Ben çok çektim hep diyorum ya. 2015 Temmuz'dan beri erkek çocuğu gibiydim olanlar koptu gitti nerdeyse sıfırdan uzatıyorum sayılır eski kısımdan 2 cm var bazı yerlerde. Hoş onlar da ölü Ama inatla kestirmiyorum . Kuaföre bir cm diyoruz 4-5 cm gidiyor. Büyük konuşmayayım ama zor giderim Bi daha kuaföre kesim için. Allah sağlık versin gerisi gelir .
Benimde omuzları bir türlü geçemedi :'(Evet benim bir türlü tutturamadigim kuaför düzeninden dolayı aynı süreçlerden ben de geçtim. Saçlarım kopması ama odunsu bir yapıya döndü açıcı işlemlerinden sonra bir de kısaltmayi abarttı böyle senelerdir sürünüyoruz sac uzatacagiz diye. Şimdi ki kuaförün den memnunum ama adamın makas atışlarını izliyorum resmen bakın şu kadar aldım diye defalarca göstermek zorunda kalıyor. sac kesme merakı da yok şükür böylesini bulabildim seneler sonra.
Ben memnunum Can'ım . Al vallaEccam hask hoşuma gitti onu alsam mı
İndirimden 32 tl şampun 50 maske napalım sağlıklı saçlar için aldım maskeyi arada sürücem, dipten uca kadarmış kremi de öyle ama ben artık krem kullanmamaya karar verdim bu maske bitene kadar saçlarım toparlanmış olur inşallah şadece şampuan kullanıcamfiyatı ne kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?