Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatma

Bende bu akşam başlıycammm özlemişim lavantayı özellikle cilde verdiği duruluğu seviyorum uzun vadede

Bende görürüm etkisini inş. Ben yaklaşık bir buçuk yıl önce sigarayı bıraktım . O günden beri bitmek bilmeyen sivilcelerim var. Ergenler yanımda sıfır kalır. Belkim bana da etki eder.

Bende bu akşam başlıycammm özlemişim lavantayı özellikle cilde verdiği duruluğu seviyorum uzun vadede

Bende görürüm etkisini inş. Ben yaklaşık bir buçuk yıl önce sigarayı bıraktım . O günden beri bitmek bilmeyen sivilcelerim var. Ergenler yanımda sıfır kalır. Belkim bana da etki eder.
Eder eder hatta bardağına hepsini koyma 1 çaykaşığı kadarı ayırıp pamukla tonikle yüzünü hem içten hem dıştan etki etsn

Bu gün 3. Haftanın 2.sığır iliği kürünü yapıcam . 9. Gün lavantasını içicem bu da burda dursun

Kafama sığır iliğini sürdüm. Evde bemiks kalmamış evin ve bepanten koydum. Jojoba . Defne yağı da kattım .iyice sürdüm paketledim streçledim . Saatimi beş buçuk a kurdum . 1 kat yıkayıp kurutucam .sonra 6:30 a kadar azcık uyuyorum :) ıslak saçla dışarı çıkamıyorum

15 gün boyunca her gün içiliyor ve duş alınan günlerrde saça yıkadıktan sonra dökülüyor. yarım saat sonrasında durulayabiliyorsun ama ben durulamıyorum.
Cevabın için teşekkür ederim canım. İnşallah ben de uygulayabilirim. Şu an saçla ilgili herşeye hevesliyim ama bakalım devamını getirebilecek miyim ??

Meraba 3.haftanın 3. Sığır iliği maskesini yapıcam BiraZdan. 11.gün lavantasını içicem ayrıca .

Bu gün saat 11 gibi saçımı yıkadım . Evde lavanta kalmadığı için durulama suyu yapamadım . Bu gün açık aktar bulursam alacağım .

Bu gün 12. Gün lavantasını içicem . Lavantadan inanılmaz memnun kaldım . Uzatıp uzatmadığını maalesef ben anlayamıyorum . O kadar çok takıntı yapıyorum ki .. Bi bakıyorum uzuyo Bi bakıyorum aynı . Lavanta saçı sakinleştiriyor . Eskiden sık sık bakım yaptığımda pıtır pıtır saçlarım dökülürdü. Ama ne dökülme . Zaten dax tan da bu nedenle soğudum . Saç diplerimi tıkadı . İnanılmaz Bi dökülme yaşadım .sığur iliği kürü daha ağır olmasına rağmen lavanta saç diplerimi rahatlatıyor . Saç diplerim acımıyor sık bakım yapınca

4.haftanın 1. Sığır iliği kürünü yaptım . Bu defa içine bir buçuk çay kaşığı zeytin yağı da kattım . Bundan sonra mutlaka katıcam. İliğin saçıma sürer sürmez donmasını engelledi . Bu şekilde saç derisi tarafından daha fazla emileceğini düşünüyorum. 6 martta resim ekleyeceğim ondan sonra resim eklemeye düzenli düzenli devam edicem. Buraya yazmak benim istikrarlı bir şekilde devam etmemi sağlıyor.

Eccam benim yerimde olsan napardın

Ben o aşamalarda oldum bebeğim. Stres yapma artık lütfen. Öyle Bi anda ne yaparsan yap uzamıyor.rapunzel olmak kolay diil emek ve sabır gerekiyor maalesef bebeğim . Biz napıcaz peki ?:)bakımlara usul usul devam edicez sabırla . . Eskiden bende hep okurdum ayda 4 cm 5 cm diye . Düzenli 1. Cm i bile görmedim valla:))sağlık olsun diyorum zor ama ne yapalım .Şu an sadece Hindistan cevizi yağı sür hep nemli kalsın ki başka kırılmasın. Bir müddet düzleştirici yapma sadece özel zamanlarda . Keşke bende çok kısa iken düzleştirmesw idim şu an daha uzun olurdu. Saçımın gür gibi durduğuna bakma dalgalı olduğu için öyle. Eskiden saç tokası zorlardı. Şimdi başparmağımdan azcık kalın. Oryal resmen saçı öldürüyor.

Ben o muskti bulamamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…