- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
- 123
- Konu Sahibi Hayriye birdal
-
Bende bu akşam başlıycammm özlemişim lavantayı özellikle cilde verdiği duruluğu seviyorum uzun vadede
Eder eder hatta bardağına hepsini koyma 1 çaykaşığı kadarı ayırıp pamukla tonikle yüzünü hem içten hem dıştan etki etsnBende görürüm etkisini inş. Ben yaklaşık bir buçuk yıl önce sigarayı bıraktım . O günden beri bitmek bilmeyen sivilcelerim var. Ergenler yanımda sıfır kalır. Belkim bana da etki eder.
Peki canım çok saol Önerin için :)Eder eder hatta bardağına hepsini koyma 1 çaykaşığı kadarı ayırıp pamukla tonikle yüzünü hem içten hem dıştan etki etsn
Kızlar bu lavanta kürü ne kadar süreyle yapılıyor?Bu gün 3. Haftanın 2.sığır iliği kürünü yapıcam . 9. Gün lavantasını içicem bu da burda dursun
15 gün boyunca her gün içiliyor ve duş alınan günlerrde saça yıkadıktan sonra dökülüyor. yarım saat sonrasında durulayabiliyorsun ama ben durulamıyorum.Kızlar bu lavanta kürü ne kadar süreyle yapılıyor?
daha sonra 10 gün ara verip tekrar yapılıyor.Kızlar bu lavanta kürü ne kadar süreyle yapılıyor?
Cevabın için teşekkür ederim canım. İnşallah ben de uygulayabilirim. Şu an saçla ilgili herşeye hevesliyim ama bakalım devamını getirebilecek miyim15 gün boyunca her gün içiliyor ve duş alınan günlerrde saça yıkadıktan sonra dökülüyor. yarım saat sonrasında durulayabiliyorsun ama ben durulamıyorum.
Eccam benim yerimde olsan napardın4.haftanın 1. Sığır iliği kürünü yaptım . Bu defa içine bir buçuk çay kaşığı zeytin yağı da kattım . Bundan sonra mutlaka katıcam. İliğin saçıma sürer sürmez donmasını engelledi . Bu şekilde saç derisi tarafından daha fazla emileceğini düşünüyorum. 6 martta resim ekleyeceğim ondan sonra resim eklemeye düzenli düzenli devam edicem. Buraya yazmak benim istikrarlı bir şekilde devam etmemi sağlıyor.
Ben o muskti bulamamistimBir forumda görmüştüm yine 5 adet muskat cevizi aldım rendeledim Bi kavanoz zeytinyağının içine attım. 15-20. Tanede karanfil attım . Bu karışımı dolabın Bi gözüne koydum . Sığır iliği kürü bitince 5 hafta sonra kullanmayı planlıyorum. Bu şekilde saçını uzatanlar olmuş. Ayrıca sığır iliği sonrasında Bi paket doğum kontrol hapı alıp ezip suya karıştırıp saçıma fısfıs yöntemi ile diplere sıkmayı planlıyorum. Eskiden inanmazdım eczacı bayan arkadaşım kendinin de kullandığını söyledi. Bi nevi gübre gibi düşün dedi . Tabiki bu sözcükler beni etkiledi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?