- Konu Sahibi Hayriye birdal
-
Sigir iligi nasıl memnun musun çok parlak yapıyor o saçları gerçekten ben de iki tane var buzlukta buz kalıbında biraz daha alsam da bir tür daha mı yapsam ki diye düşünüyorum yeniden
Sigir iligi nasıl memnun musun çok parlak yapıyor o saçları gerçekten ben de iki tane var buzlukta buz kalıbında biraz daha alsam da bir tür daha mı yapsam ki diye düşünüyorum yeniden
Darısı başıma antibiyotik kullandığım halde yüzüm fena, geçen mayıstan beri hayatımda çıkmayan sivilceyi çıkardım v_v benim daha 7 olacak sanırım ilk kürün sonunda anca farkediyor4. Haftanın 2. Sığır iliği maskesini yaptım şu an. Sardım paketledim yarın sabah erkenden yıkıcam . 15. Gün lavantasını içicem ayrıca . Lavanta ya 10 gün ara vericem . Bu kürü 3 tur daha yapmayı planlıyorum çünkü sivilcelerime iyi geldi sanki.
. Benim de öyle alnım biraz söndü gibi ama . Krem de kullanıyorum hangisi daha fazla etki etti bilemiyorum. Can'ım sigara kullanmıyorsun dimi. Benim sigara bırakma olaylarından sonra başladı şimdi de gitmiyor . Ne yapsam nafileDarısı başıma antibiyotik kullandığım halde yüzüm fena, geçen mayıstan beri hayatımda çıkmayan sivilceyi çıkardım v_v benim daha 7 olacak sanırım ilk kürün sonunda anca farkediyor
yok hiç kullanmadım, benimkide stres kaynaklı herhalde tahlillerim normal çıkıyor bakalım 2 haftalık daha antibiyotiğim var sonra kontrole gidicem ne dicek doktorum. Benim de öyle alnım biraz söndü gibi ama . Krem de kullanıyorum hangisi daha fazla etki etti bilemiyorum. Can'ım sigara kullanmıyorsun dimi. Benim sigara bırakma olaylarından sonra başladı şimdi de gitmiyor . Ne yapsam nafile
Nikotinin etkileri geçene kadar sürer biraz sabır canım, benimkiler epey söndü, sivilcesi olmayan bölgeler aydınlandı, benim biraz tuhaf sadece bi yanağımda 1 tllik bölgede çıkıp duruyorlarnot: sivilceler geçmedi
Eccam konuma bakmalısın:)Yorgunluktan gözler im kapanıyor 4. Haftanın 3. Sığır iliği kürünü yaptım
Kuzum Bi yerde okumuştum sivilcelerin çıktığı bölgelere göre olası hastalık durumları vardı. Mesela çene bölgesi yumurtalıklar alın bölgesi stres filandı sanırım tam hatırlamıyorum yalan söylemiş olmayayım. Benim de öle Bi iki bölgem var buralarda hep çıkıyor. Bazen korkuyorum cildimde acaba enfeksiyon mu oldu aynı bölgede tekrarlıyor diye. İlk çıktığı zaman cilt bakımı yaptırmıştım binlerce töbe Bi daha . Sıkılan Şiyah noktalarım daha da büyüdü kıdurdular . Nerdeyse altı ay uğraştım siyah noktalardan kurtulmak için . Hala var ama o kadar değil. Bu arada lavanta çok tatlı uyutuyo dimi :))Nikotinin etkileri geçene kadar sürer biraz sabır canım, benimkiler epey söndü, sivilcesi olmayan bölgeler aydınlandı, benim biraz tuhaf sadece bi yanağımda 1 tllik bölgede çıkıp duruyorlar
Sen eşittir ben eccam aynı bende öyleyim :/burnuma hep sığır iliği kokusu geliyo. her boş vaktimde saç uzatma konularına bakıyorum. psikolojim bozuldu sanki bu saç işinden
Ben de her boş vaktimde saç uzatma ve saç dökülmesi konularına bakıyorum. Ama ben de henüz icraat yok, herşeye heveslenip, hiç birşey yapmayanlardanım malesefburnuma hep sığır iliği kokusu geliyo. her boş vaktimde saç uzatma konularına bakıyorum. psikolojim bozuldu sanki bu saç işinden
Bende her şeyi yapıp sonuç alamayanlardanjmBen de her boş vaktimde saç uzatma ve saç dökülmesi konularına bakıyorum. Ama ben de henüz icraat yok, herşeye heveslenip, hiç birşey yapmayanlardanım malesef
Bende her şeyi yapıp sonuç alamayanlardanjmartık kendi haline bıraktım sadece Hindistan cevizi yağı
cümleten delirdik :))Ben de her boş vaktimde saç uzatma ve saç dökülmesi konularına bakıyorum. Ama ben de henüz icraat yok, herşeye heveslenip, hiç birşey yapmayanlardanım malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?