Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatma

Evet canım sanırım dax yoğun olduğu için diplerde tıkanma yapıyor olabilir ben şimdi çok sık yapmadığım için bakımları acımıyor saçlarımin dipleri çok acıyordu eskiden şu lavanta yi içtiğim kadar bir de saçıma uygulasam keşke

Sigir iligi nasıl memnun musun çok parlak yapıyor o saçları gerçekten ben de iki tane var buzlukta buz kalıbında biraz daha alsam da bir tür daha mı yapsam ki diye düşünüyorum yeniden

14.gün lavantası:) Can'ım evet pırıl pırıl yapıyo. Koyun kokusu da misssss:)) (yalan tabiki)) uzaması için birşey diyemeyeceğim . Benim 1 cm var yada yok. Bi yerde daha görmüştüm bir kadın 6 ay yapıyordu 6 ay sonunda inanılmaz derecede yeni saçları çıkmıştı. Benim tepe bölgemde açıklık var birde. Saçımı yana atıyorum yana attığım kısım Fırat nehri gibi saçım kalın olduğu için gür görünüyo. Bı hafta sonu birde hormon tahlili yaptırıcam. Ama genetik olduğunu düşünüyorum annemin tepesinde saç yok:) ama o halinden hiiiç şikayetçi değil:) ilik bulmak zor oluyo ben kız kardeşime yalvarıyorum resmen garibim büyün kasapları geziyo nerdeyse 4-5 kemik alıyo onları çıkartıyorum. Kuzu burda kemik be kıymetli:) lokantalar kemik suyu çorba için alıyorlarmış . Kemik başı 4 tl :) eğer kemikleri dilim dilim keserse 5 tl . Bu ilikleri temizleyip Bi kaba koyuyorum yarım çay bardağı su ve bir çay kaşığı Hindistan cevizi yağı koyup eritiyorum. Evde yılang çiçeği yağı var azcık ondan katıyorum . O yağ saçımda sivilce yapmıştı ama çok güzel kokuyor kokuyu bastırsın diye atıyorum . Bunları eritip buz kalıplarına koyuyorum. Her yapmada 4 buz kalıbı kadar kullanıyorum(kafam azcık büyük de:)azcık defne tohumu yağı azcık jojoba yağı ve zeytin yağı koyup saç diplerine sürüyorum tabi kutsal üçlü bemiks evigen ve bepanten var. Paketleyip kafamı yatıyorum sabah 1 defa yıkıyorum toplayıp işe gidiyorum. Düzgünce duşu akşam alıyorum
Sigir iligi nasıl memnun musun çok parlak yapıyor o saçları gerçekten ben de iki tane var buzlukta buz kalıbında biraz daha alsam da bir tür daha mı yapsam ki diye düşünüyorum yeniden

4. Haftanın 2. Sığır iliği maskesini yaptım şu an. Sardım paketledim yarın sabah erkenden yıkıcam . 15. Gün lavantasını içicem ayrıca . Lavanta ya 10 gün ara vericem . Bu kürü 3 tur daha yapmayı planlıyorum çünkü sivilcelerime iyi geldi sanki.

Darısı başıma antibiyotik kullandığım halde yüzüm fena, geçen mayıstan beri hayatımda çıkmayan sivilceyi çıkardım v_v benim daha 7 olacak sanırım ilk kürün sonunda anca farkediyor

Darısı başıma antibiyotik kullandığım halde yüzüm fena, geçen mayıstan beri hayatımda çıkmayan sivilceyi çıkardım v_v benim daha 7 olacak sanırım ilk kürün sonunda anca farkediyor
. Benim de öyle alnım biraz söndü gibi ama . Krem de kullanıyorum hangisi daha fazla etki etti bilemiyorum. Can'ım sigara kullanmıyorsun dimi. Benim sigara bırakma olaylarından sonra başladı şimdi de gitmiyor . Ne yapsam nafile

yok hiç kullanmadım, benimkide stres kaynaklı herhalde tahlillerim normal çıkıyor bakalım 2 haftalık daha antibiyotiğim var sonra kontrole gidicem ne dicek doktorum

Ah bu stres . Benim de stresten saçım dökülüyor. Tepe bölgem hep sıkıntılı. İnş bu sığır iliği iyi gelicek. Spor a da gidiyorsun sanırım. Ben stresi sadece düzenli spor yaptığımda yenebiliyorum. O yüzden spora tekrardan yazıldım Bi kaç gün önce

Nikotinin etkileri geçene kadar sürer biraz sabır canım, benimkiler epey söndü, sivilcesi olmayan bölgeler aydınlandı, benim biraz tuhaf sadece bi yanağımda 1 tllik bölgede çıkıp duruyorlar
Kuzum Bi yerde okumuştum sivilcelerin çıktığı bölgelere göre olası hastalık durumları vardı. Mesela çene bölgesi yumurtalıklar alın bölgesi stres filandı sanırım tam hatırlamıyorum yalan söylemiş olmayayım. Benim de öle Bi iki bölgem var buralarda hep çıkıyor. Bazen korkuyorum cildimde acaba enfeksiyon mu oldu aynı bölgede tekrarlıyor diye. İlk çıktığı zaman cilt bakımı yaptırmıştım binlerce töbe Bi daha . Sıkılan Şiyah noktalarım daha da büyüdü kıdurdular . Nerdeyse altı ay uğraştım siyah noktalardan kurtulmak için . Hala var ama o kadar değil. Bu arada lavanta çok tatlı uyutuyo dimi :))

burnuma hep sığır iliği kokusu geliyo. her boş vaktimde saç uzatma konularına bakıyorum. psikolojim bozuldu sanki bu saç işinden
Ben de her boş vaktimde saç uzatma ve saç dökülmesi konularına bakıyorum. Ama ben de henüz icraat yok, herşeye heveslenip, hiç birşey yapmayanlardanım malesef

Ben de her boş vaktimde saç uzatma ve saç dökülmesi konularına bakıyorum. Ama ben de henüz icraat yok, herşeye heveslenip, hiç birşey yapmayanlardanım malesef
Bende her şeyi yapıp sonuç alamayanlardanjm artık kendi haline bıraktım sadece Hindistan cevizi yağı

saç kürümde 5. haftaya gireceğim. bu hafta yaptıktan sonra iki hafta ara verip 6 martta tekrar başlayacağım. salı günü doktor randevum var bu akşam sığır iliği maskesi yapıp pazartesiyi boş geçirmeyi planlıyordum salı günü doktor kokudan bayılmasın diye düşünmüştüm ama. fakat karnım ağrıdığı için bu akşamı boş geçeceğim. bu arada saç diplerimde inanılmaz bi kaşıntı var :) kimbilir belki uzuyorlardır:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…