Gliss'in ürünleri saç uzatmaz, saçı kırılmalara ve yıpranmalara karşı korur. 19 bileşenli serisini kullanıyorum Gliss'in (şampuan, saç kremi, maske ve durulanmayan sıvı bakım spreyi)... Saçlar artık kırılmadığı için, yani bir nevi artık ucundan yavaş yavaş ve siz farketmeden kısalmadığı için size sanki saçınız uzuyormuş gibi geliyor - evet uzuyor - ama kendi hâliyle, gliss sadece artık onun uçlarından koparak kısalmasını önlüyor.
Bu forumda bir konuda Gliss'in ürünleri ile ilgili bir mesajım vardı, onu da aynen buraya kopyalıyorum:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gliss'in ürünlerini ben de kullanıyorum. Saçlarıma o kadar işlem yaptığım söylenemez; devamlı boyamak, rengini açtırmak, fön çekmek gibi. Boyadım ama 1-2 sene boyunca ve kendi haline bıraktım sonrasında. Saçımı uzatıyorum bir yandan, şuanda belimdeler, bu saçı korumak da var.
Bu yüzden Gliss'in ürünlerinden asla vazgeçmem. Başka şampuanlar ve kremler de denedim ama Gliss'inki gibi bir sonuç alamadım.
Sana tavsiyem, sen de Gliss'in komple serisini kullan. Ben öyle yapıyorum ve aldığım sonuçlar o kadar mükemmel ki. Saçlarımın uçlarından yılda 1-2 kere kendim almama rağmen yıpranma o kadar az ki..
Kullandıklarım da bunlar (kesinlikle tavsiyem):
Bunlar da linkleri:
Gliss: Total Repair 19 Şampuan
Gliss: Total Repair 19 Saç Kremi
Gliss: Total Repair 19 Onarıcı Sıvı Saç Kremi
Gliss: Total Repair 19 Onarıcı Bakım Maskesi
arkadaşım saçı kırmadığı için saçınız uzuyor..normalde benim saçlarım aşırı kırılıyordu ve noluyordu uzayan saçlar kopuyordu..ve uzamıyordu doğal olarak..ben abartmıyorum 1 ayda aşırı uzadığını tespit ettim...avukat bir arkadaşım da aynısını söylemişti inanmamıştım ama gerçekten besleyici özelliği var..deneyin görün derim ben...her banyodan sonra düzenli olarak ıslak saça uygula bir sonraki banyoya kadar kafanda kaldığı için anormal düzelme ve uzama oldu bende...ısrarla uzatıyor diyorum..keşke saçlarımın fotosunu koyabilsem farkı anlardınız...iddia ediyorum saçlarınızı kırmadığı için ve saçlarınız da kopmadığı için uzatıyor....sağlıklı şekilde uzamış oluyor
olidacım papatya ve ısırgan otuyla alakalı bi tarifin war senin.bunu demliyip beklicez peki bu su beklese 1-2 hafta bi sorun olur bayatlarmı acaba
arkadaşım saçı kırmadığı için saçınız uzuyor..normalde benim saçlarım aşırı kırılıyordu ve noluyordu uzayan saçlar kopuyordu..ve uzamıyordu doğal olarak..ben abartmıyorum 1 ayda aşırı uzadığını tespit ettim...avukat bir arkadaşım da aynısını söylemişti inanmamıştım ama gerçekten besleyici özelliği var..deneyin görün derim ben...her banyodan sonra düzenli olarak ıslak saça uygula bir sonraki banyoya kadar kafanda kaldığı için anormal düzelme ve uzama oldu bende...ısrarla uzatıyor diyorum..keşke saçlarımın fotosunu koyabilsem farkı anlardınız...iddia ediyorum saçlarınızı kırmadığı için ve saçlarınız da kopmadığı için uzatıyor....sağlıklı şekilde uzamış oluyor
benim sacimdada uzama oldu canim ama ben ayni zamanda demir eksikligine karsi demir takviyesi de aldigim icin onun da etkisi oldu diye düsünüyordum..ama dedigin de olabilir elbette cünkü bende de gözle görülür bir farkla uzama oldu..herseyden önemlisi saci canli ve parlak gösteriyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?