Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatmak için 2 tarif.....!!!denenmiştir...

olida1978

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
232
1
0
İstanbul
arkadaşlar daha önce de verdim bu tarifi ama başlık açmayı uygun buldum...konulara yazdığım msjları herkes görememiş olabilir..benim kendi yöntemim;

1 avuç ısırgan otuna 1 avuç papatya(kuru) katıp çaydanlığın demlik kısmına su doldurup kaynatın..ve sonra hafif ılıyana kadar ağzına bir kapak kapatın (demler gibi)
bu karışımı haftada 3 kere yapın...sonuç,

inanılmaz yumuşak ve parlak saçlar
daha 1 haftada hissedeceğiniz uzama,(çok hızlı şekilde)
saç dökülmesinin durması...(herkesin sorduğu bir tariftir bu saçlarım o kadar dikkat çeker ki bunu yaptığımda herkese anlatırım)

diğer yöntem benim tesadüfen keşfettiğim bir yöntem....avukat bir arkadaşımla beraber kullandığımız bir yöntem....benim saçlarım çok dökülüyor ve renk açılmasından dolayı (oriel röfle vs...)çok zor açılıyordu...hani tiftik tiftik deriz ya öyle....bende saçım kolay açılsın diye bu ürünü kullanmaya başladım....hepiniz biliyorsunuz gerçi...GLıSS in şu saç spreyi var ya işte ondan bahsediyorum..

Ben her banyOdan çıktığımda saçlarımı kurutmadan önce onu sıkıyorum saçlarıma ve sonra kurutuyorum fön makinasiyla....ve taaki bir sonraki banyo yada saç yıkamama kadar...yani kafanızda kalıyor uzun süre..
inanılmaz ama hem kırılmayı önlüyor hemde aşırı uzatıyor.......!!!
kesinlikle tavsiye ediyorum...çok pahalı bir ürün değil ve nerdeyse 8 9 ay gidiyor 1 şişesi..(.çok sık kullandığım halde..)a.s

Son düzenleme:
rica ederim...ikisi de çok başarılıdır güven bana...ama papatya suyu ile olan 1 2 ton renk açıyor uzun süre kullanınca...

Gliss'in ürünleri saç uzatmaz, saçı kırılmalara ve yıpranmalara karşı korur. 19 bileşenli serisini kullanıyorum Gliss'in (şampuan, saç kremi, maske ve durulanmayan sıvı bakım spreyi)... Saçlar artık kırılmadığı için, yani bir nevi artık ucundan yavaş yavaş ve siz farketmeden kısalmadığı için size sanki saçınız uzuyormuş gibi geliyor - evet uzuyor - ama kendi hâliyle, gliss sadece artık onun uçlarından koparak kısalmasını önlüyor.

Bu forumda bir konuda Gliss'in ürünleri ile ilgili bir mesajım vardı, onu da aynen buraya kopyalıyorum:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gliss'in ürünlerini ben de kullanıyorum. Saçlarıma o kadar işlem yaptığım söylenemez; devamlı boyamak, rengini açtırmak, fön çekmek gibi. Boyadım ama 1-2 sene boyunca ve kendi haline bıraktım sonrasında. Saçımı uzatıyorum bir yandan, şuanda belimdeler, bu saçı korumak da var.

Bu yüzden Gliss'in ürünlerinden asla vazgeçmem. Başka şampuanlar ve kremler de denedim ama Gliss'inki gibi bir sonuç alamadım.

Sana tavsiyem, sen de Gliss'in komple serisini kullan. Ben öyle yapıyorum ve aldığım sonuçlar o kadar mükemmel ki. Saçlarımın uçlarından yılda 1-2 kere kendim almama rağmen yıpranma o kadar az ki..

Kullandıklarım da bunlar (kesinlikle tavsiyem):

Bunlar da linkleri:
Gliss: Total Repair 19 Şampuan
Gliss: Total Repair 19 Saç Kremi
Gliss: Total Repair 19 Onarıcı Sıvı Saç Kremi
Gliss: Total Repair 19 Onarıcı Bakım Maskesi

sonuç itibariyle saçlarınız kırılmadığı için uzuyor....yani gliss doğru seçim...normalde saçlarım kırıldığı için uçları gidiordu..şimdi noluyor kırılma olmuyor ve sağlıklı uzuyor yine benim dediğime geldik:)

şu sıvı saç kremini almayı düşünüyorum ama saçtaki kabarıklığı almasından korkuyorum..

yaaa benimde saçlarım çok zor taranıyor. Mecburen saç kemi kullanyorum ama saç kremide kullanmak istemiyorum açıkcası. acaba bu onarıcı sıvı saç kremini alsam ve sadece uçlarına sürsem saç açılmasında etkili olurmu?

kesinlikleeeee..benim saçlarım yanmıştı ve keçe gibiydi..mümkün değil açılmıyordu....1 2 kere sıkınca saçınıza anında krem gibi açıyor...ve vallahi uzatıyor:)inanamıyorum ama uzuyor..çünkü saçlarınızın kırılıp kısalmasını önlüyor..arkadaşımızın da dediği gibi...
çok memnun kalacaksınız....mutlaka alın..ucuz ve uzun süre de gidiyor

Saç spreyi nasıl bişey ?resim eklersen daha iyi olur..
Şu olabilir mi?

Son düzenleme:
yukarda arkadaşımızın koyduğu resimlerden 4 numara olan arkadaşım....onarıcı sıvı saç kremi yazıyor..sıvı olan sprey şeklinde olan

Son düzenleme:

arkadasimiza aynen katiliyorum..
ilk 3 ürünü ben de yaklasik 7 aydir kullaniyorum ve cok memnunum..yalniz belirtmek istedigim su ki, 3. ürün kesinlikle sac uzatici özellige sahip degildir..buna dikkat edin..ama sac bakimi konusunda kesinlikle tavsiye ederim..

arkadaşım saçı kırmadığı için saçınız uzuyor..normalde benim saçlarım aşırı kırılıyordu ve noluyordu uzayan saçlar kopuyordu..ve uzamıyordu doğal olarak..ben abartmıyorum 1 ayda aşırı uzadığını tespit ettim...avukat bir arkadaşım da aynısını söylemişti inanmamıştım ama gerçekten besleyici özelliği var..deneyin görün derim ben...her banyodan sonra düzenli olarak ıslak saça uygula bir sonraki banyoya kadar kafanda kaldığı için anormal düzelme ve uzama oldu bende...ısrarla uzatıyor diyorum..keşke saçlarımın fotosunu koyabilsem farkı anlardınız...iddia ediyorum saçlarınızı kırmadığı için ve saçlarınız da kopmadığı için uzatıyor....sağlıklı şekilde uzamış oluyor

Son düzenleme:

Kesinlikle katılıyorum. Hep belirttiğim gibi saçı uzatmak değil sadece, uzunluğunu ve sağlığını korumak da önemli.

Ayrıca bu başlığı okuyacaklara da şunu belirtmek istiyorum, aman ha bu ürünleri saçı dipten uzatıyor sanıp da diplere uygulamayın. Bir yanlış anlaşılma olmasın. Bunlar sadece sağlamlığını ve sağlığını korumak amaçlı.

olidacım papatya ve ısırgan otuyla alakalı bi tarifin war senin.bunu demliyip beklicez peki bu su beklese 1-2 hafta bi sorun olur bayatlarmı acaba

olidacım papatya ve ısırgan otuyla alakalı bi tarifin war senin.bunu demliyip beklicez peki bu su beklese 1-2 hafta bi sorun olur bayatlarmı acaba

canım gliss le alakalı bilgi verirken bu ilk tarifi unuttuk...
ısırgan otu ve papatyayı kuru şekilde al...çok fazla yapma...elinde 1 su bardağı kadar su kalsın saçlarının kökünden uçlara kadar pamukla sür...fazla yapma çünkü bayatlıyor...mantarlaşıyor...o yüzden günlük yapman daha uygun olacak..ılıkken sür saçına...miktarları 1 er avuç koy kuru papatya ve ısırganı 1 su bardağından azcık fazla olsun...çünkü kaynatıp demlenince 1 su bardağı kadar kalıyor...
bak gör saçların nasıl parlayacak ve uzayacak...haftada 2 kere yap..durulama öyle kafanda kalsın birkaç gün....:lepi:

benim sacimdada uzama oldu canim ama ben ayni zamanda demir eksikligine karsi demir takviyesi de aldigim icin onun da etkisi oldu diye düsünüyordum..ama dedigin de olabilir elbette cünkü bende de gözle görülür bir farkla uzama oldu..herseyden önemlisi saci canli ve parlak gösteriyor..

keşke saçlarımın fotosunu çekseydim 1 ay önceki ve sonraki hallerini kıyaslamak açısından...bene siz de öyle yapın..deneyin bakalım ne kadar fark olacak..a.s

Pekı, dedıgınız ot karısımını surduk.. o karısım sacta kalacak mı? sacı yıkayacak mıyız? bunu da yazarsanız sevınırım.

canım kalacak kafanda birkaç gün yıkama......sonuçta ot birşey olmaz korkma...kafanda kalsın....ayrıca saçınızın rengi 1 2 ton açılacak bunu da söyleyeyim......açıyor sanırım papatyadan dolayı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…