Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatmak için 2 tarif.....!!!denenmiştir...

olida 1978 bişi daha soracam bnyodan sonra glissi sürcezya hani..bi kaç saat sonra papatyalı olan karışımı sürsek saçlarımıza o gliss li olan kısımada nüfuz edermi

olida 1978 bişi daha soracam bnyodan sonra glissi sürcezya hani..bi kaç saat sonra papatyalı olan karışımı sürsek saçlarımıza o gliss li olan kısımada nüfuz edermi

beyaz kuru papatya olacak işte...aktarlar bunu veriyor zaten..canım sana tavsiyem önce karışımı sür beklet güzelce..en son gliss kalsın kafanda..çünkü gliss kremli ve o krem karışımı etkiler diye düşünüyorum..
yani ben önce papatya ve ısırganlı karışımı sürüyorum...1 2 gün kalsın kafanda..ve banyodan sonra da gliss i...
enim saçlarım uzun süre uzamadı çünkü röfle mahvetmişti..inanın şuan ki parlaklığı uzunluğu canlılığı ben bile inanamıyorum..herkes soruyo naptın saçına diye...saçlarım inanılmaz hızlı uzuyor...:)))
ha bu arada ben hacı şakir in ballı şampuanını kullanıyorum 1 aydır ve acayip güzelleşti saçlarım...

benim 4 cm uzadı rahatlıkla...ama saçlarım çok kötüydü sizin daha iyi olabilir diye düşünüyorum...uçları kırık yanık ve keçe gibiydi..kupkuruydu düşün artık o halde uzadı...

ben glissi aldım..kullandım bi kere çok hoş gerçekten..saçlarımı yıkadıktan sonra kullanıyorum..çok hoşuma gitti..ama ısırganla papatyayı almadım daha yaa..glissi almak kolay..heryerde war ama diğerleri için aktar gerek..oda bana uzak..ama en yakın zmanda onlarıda alacam..bayanssulusmile

merhaba canım su papatya ve ısırganı bı tarıf edebılırmısın lutfen bırkac safya okudum ama anlamadm kı (

ucuz şeyler zaten canım 5 er liralık alsan epey zaman gidiyor..kesinlikle tarifleri beraber yap..2 sini aynı zamanda yap..

merhaba canım su papatya ve ısırganı bı tarıf edebılırmısın lutfen bırkac safya okudum ama anlamadm kı (

canım aktardanb kuru papatya ve ısırgan alıyosun...5 er liralık epey gider..küçük demlik var ya onun içine 2 su bardağı kadar su koy 1 er avuç koy ikisinden de ve kaynat sonra demler gibi beklet kapat ağzını...ılıyınca saçına pamukla sür hepsi bu..haftada 2 3 kere yap...kafanda beklesin uzun süre..

olidacım tarifini demicem bende yarın ısırgan ve papatya alıcam...bende yağlar kullanıyodum bide bikaç tarif denedim ama bemiks ampulün kokusuna dayanamadım bide yaglı bakım yaptığımda saçımdan arındırıcam derken saçlarım daha beter kurudu...bu formülü begendim eklediğin için tşkler en kısa zamanda denicem :))

düzenli yapın olur mu:)memnun kalacaksınız inanın..:teytey:

uygulayan arkadaşlar sonuçlardan bizleride haberdar edermisiniz olumunekankayizsmile bende denemek istiyorum ama saçlarım çok zarar gördü sürekli boyamaktan korkuom saçıma bişeyler yapmaya

uygulayan arkadaşlar sonuçlardan bizleride haberdar edermisiniz olumunekankayizsmile bende denemek istiyorum ama saçlarım çok zarar gördü sürekli boyamaktan korkuom saçıma bişeyler yapmaya

canım zaten yıpranmış saçları düzeltmeye yönelik bu tarifler..korkmadan yapabilirsin tamamen bitkisel..

Merhaba arkadaşlar,saçlarımı yanlış işlem sonucu röfle yaparken yaktılar,kısacık kestirmek zorunda kaldım.Yılan yağı kullanmaya başladım...Ayda normalinden 2 kat daha fazla uzatıyor.Ama her yılan yağı işe yaramıyor,İşe yarayan gerçek yılan yağını temin etmek isteyenler bana ;xxxx adresinden ulaşabilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…