Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatmak için 2 tarif.....!!!denenmiştir...

olidacım bişey sorucam ya, şimdi ben 3. uygulamamı yaptım az önce, banyodan sonra nemli saçıma uygulayıp fön makinesiyle kurutuyorum bilmiyorumkismile acaba yanlış mı uyguluyorum eyvahedigeldismile

selam arkadaşlar ben yeni üye oldum ..herkese sevgilerimi yolluyorum..arkadaşlar benim saçlarım son işlemden sonra resmen yandı bunu evde farkettim..kestirmeyi düşünmediğim için çareler aradım.. aktara gittim entele otu ile bakım yap dedi ..hakkında hiç bir bilgim yoktu internetten baktım entele otu saçları haftada 1 cm uzatıyormuş tabiki ilk duyduğumda inanmadım.. ve denedim bu ikinci hafta ve gerçekten saçlarım uzuyor ayrıca dökülen ve seyrekleşen yerlerden saç çıkmaya başladı..tavsiye ederim

kozmetiklerden çok doğal metodların daha faydalı olacağını düşünüyorum..ayrıca şampuan içine sarmısak rendeliyorum gerçekten sonuç mucize ..entele otu hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlara tarifini veririm

bu 2 bardak su bana bıraz fazla gelir peki bunu demleyip 3 gün sonrada kullanabilirmiyiz yoksa hep yeni mi hazırlamak gerekiyor bu karışımı canım?

entele otu gerçekden saçları uzatıyomu? benm saçlarm aşırı yıprandı kestrmekdende bktm çok kuru yank napcam bılmıyom..

Son düzenleme:
mng1435 ben 5 yıl önce 6 ay kullandım ve sonuç omzumdaki saçlar belimdeydi fakat çıplak elle elleyen 3 bayan hastaneye kaldırldı once tanı koyulamadı sonrasında entele otu kullandıkları ortaya cıktı cıplak elle ve sirke kullanmadn.... Entele otu bir anda etki yapmıyor tehlikesi de burda zaten 5 yıl sonra bile etkisi cıkabılıyor o yuzden dıkkatlı kullanmak gerekıyor bende cok stres olunca hazır saclarımda ıstedıgım uzunluktaydı yapmayı bıraktım. Ama su sıralar sarıya boyattım begenmedım koyu renge gerı dondum derken saclarım ck yandı ve kısaldı o yuzden kulllanmak ıstıorum emınım cunku uzatacagına.. Sorun su ki Entele otu yasaklandı aktarlarda satılmıyor nerden bulabılırım bilen biri yardımcı olabılır mı ?

H heu canım hem internette entele otu al yazınca cıkan sitelerden temin edebiliyorsun hem de büyük aktarlarda var. ama 10 gramı daha bugün sordum eskişehir/espark avm içindeki bi aktara 45 tl dedi :)

teşekkürler, bende deneyeceğim ama saçımda boya var rengi değişir mi diye korktum şimdi

jullyet rengini değiştireceğini sanmıyorum benim bir arkadasım devamlı kullanıyor onun önerisi bana da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…