Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatmak için 2 tarif.....!!!denenmiştir...

Tesekkur ederım ilginize.. deneyip yazacagım buraya muhakkak.

tamam canım.....memnun kalacaksın düzenli olarak yap bak gör:)saçında kalsın birkaç gün...

Bır kac arkadasıma daha soyledım.. esımle bırlıkte yapacagım.. zahmetsız de bır sey.. yıkamaya falan da gerek olmadıgına gore.. Su Glıss ten de aldım dun.. hadı bakalım.. gerısı samda kayısı,umarım uzar :)

Gliss in OIL NUTRITIVE yani sarı renkli olan şampuan ve sıvı saç spreyini kullanıyorum 2 aydır. Çok çok memnunum. Özellikle de saç spreyinden. Saçım çok karışırdı tarayamazdım. tararken kopardı kırılırdı. ama özellikle uçlarına sıkıyorum anında açılıyor.

ay bunu yapıcam galiba :) ama şimdi sinamekili kürü uyguluyorum. 3 hafta sonra ona ara vericem. o zaman bu tarifi deniycem. durulanmaması çok güzelmiş

evet canım durulama...hem ilk tarif hemde 2.ci tarifi durulama...ama ilk tarifte papatya olduğu için kokabilir..evdeyken yapmanı tavsiye ederim..mesela cumadan yapıp pazar güne kadar tut kafanda....ama gliss için sorun yok....durulaman gerekmiyor

sorun değil canım ya şu anda da papatyalı zeytiyağ sabunu ile yıkıyorum saçımı o kokuya alışkınım yerimseniben
zaten saçımın rengi de açılsın istiyordum

olida1978 galiba ben senin tarifini burda bi yerde okudum ve aktardan aldım ısırganla papatyayı ama öyle duruyor denemedim daha ama ben hergün saçımı yıkamadan duramyorum malum çalışan biri için dışardaki kirli hava kötü kokular üzerine tüm gün sindiği için rahat edemem yani akşamdan yapsam bi dahaki akşama kadr yani tam 1 gün gene etkisi olurmu sence ben sinameki tarifine başladım bide bunu yapıcam

ya banada yardım edin. ben zeytinyagı yapıorum. elma sırkelı bı formül var onu kullanıyorum artı onarım bakm şampuanları kullanıyorum. ama hıc uzamıyo ya şöyle kesin çözüm yok mu hem uzamıyo hem dökülüyo:S ince telli oldu iice ya kellikten yada uzamamasından ölcem saçımda boyada yok hiç ama tık yok ağlicam ya:S

sinamekili tarifi dene canım. bi de içinde silikon olan şampuan kullanma, saç kremini saçının dibine sürme..

canım benim verdiğim tarifleri uygula memnun kalacaksın...saçına da yağ sürme tam tersi saç derisini gözenekleri tıkıyor...yağ ve türevlerini sürmeyin benim saçlarımı çok donuklaştırdı çeşitli yağlar..

sana diğer tavsiyem hacı şakirin ballı şampuanını kullan...süperrr..bende ince telli saçlara sahibim ve müthiş...

olida bende dün gliss i aldım sabırsızlıkla yapmayı bekliyorum.bugün süreceğim.
yalnız birşey sorucam benim saçlarımın dipleri çok yağlı hergün yıkamadan duramıyorum,tam tersine de uçlar çok kuru ve kırık .sen diplerine kadar sürün demişsin acaba yağlanma yapıyor mu yada dökülme ?

canım gliss i diplerine sürmene gerek yok..benim de yağlıdır saçım..bak ben banyodan çıkıyorum önce uçlarına sıkıyorum gliss i sonra tarakla tarıyorum....zaten dipleri de almış oluyor...ama ısırgan otunu papatyayı yaparsan yani diğer tarifi yaparsan diplerden sürmeye başla...

ben de aldım ısırgan otu ve papatyayı.
ama SARI papatya verdi bana adam ((
beyaz mı olması gerekiyodu ki...

bugün denedim. içine birzcık da sinameki koydum. 1 su bardağı çok geldi bana.

eyvah o zamn ben kulanamam saclarım cok yıprandı cok iyi bir tarifti bu ama sacım zaten platin rengi daha fazla acılsın istemiyorum mafoldumben

papatyanın rengi önemli değil dove..düzenli kullan bak süpre sonuç alacaksın..ben bunu yapıp birkaç gün kafamda tutuyordum...ala yapıyorum...
asli_ saçının rengi daha da oturur güzel olur merak etme arkadaşım..

bende yapıcammmmm:lepi: hem ilk tarifi hemde ikincisini..yağ falan içime sinmiodu hiç ama ot olması hoşuma gittiyerimseniben bnde kahkül kestrdim 2 hfta önce çok kısalttı kuaför normalde uzar saçlarım ama sanki bu defa inat yaptı uzamıyo resmen aynı yerinde duruyorlar deniyim bakalım inşallah bndede işe yarar..olida1978 teşekkürler paylaşımın içinyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…