canım kalacak kafanda birkaç gün yıkama......sonuçta ot birşey olmaz korkma...kafanda kalsın....ayrıca saçınızın rengi 1 2 ton açılacak bunu da söyleyeyim......açıyor sanırım papatyadan dolayı....
tamam canım.....memnun kalacaksın düzenli olarak yap bak gör:)saçında kalsın birkaç gün...
evet canım durulama...hem ilk tarif hemde 2.ci tarifi durulama...ama ilk tarifte papatya olduğu için kokabilir..evdeyken yapmanı tavsiye ederim..mesela cumadan yapıp pazar güne kadar tut kafanda....ama gliss için sorun yok....durulaman gerekmiyor
ya banada yardım edin. ben zeytinyagı yapıorum. elma sırkelı bı formül var onu kullanıyorum artı onarım bakm şampuanları kullanıyorum. ama hıc uzamıyo ya şöyle kesin çözüm yok mu hem uzamıyo hem dökülüyo:S ince telli oldu iice ya kellikten yada uzamamasından ölcem saçımda boyada yok hiç ama tık yok ağlicam ya:S
ya banada yardım edin. ben zeytinyagı yapıorum. elma sırkelı bı formül var onu kullanıyorum artı onarım bakm şampuanları kullanıyorum. ama hıc uzamıyo ya şöyle kesin çözüm yok mu hem uzamıyo hem dökülüyo:S ince telli oldu iice ya kellikten yada uzamamasından ölcem saçımda boyada yok hiç ama tık yok ağlicam ya:S
olida bende dün gliss i aldım sabırsızlıkla yapmayı bekliyorum.bugün süreceğim.
yalnız birşey sorucam benim saçlarımın dipleri çok yağlı hergün yıkamadan duramıyorum,tam tersine de uçlar çok kuru ve kırık .sen diplerine kadar sürün demişsin acaba yağlanma yapıyor mu yada dökülme ?
canım kalacak kafanda birkaç gün yıkama......sonuçta ot birşey olmaz korkma...kafanda kalsın....ayrıca saçınızın rengi 1 2 ton açılacak bunu da söyleyeyim......açıyor sanırım papatyadan dolayı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?