S
siris
Ziyaretçi
- Konu Sahibi cimcimebenim
-
evet ampul olarak ben her defasında 3 ml badem yağı birer ampul onlardan karıştırıp sürüyorum.
sıkı bağlayınca çekme yapıyorya o yüzden canım.kızlar bugün dermatolojiye gitmiştim, bunu da sorayım dedim. günde 100 tel dökülmeye kadar normalmiş. saçlarını bağlama, salık bırak dedi. bana da toplanan saçın daha çok dökülmesi enteresan geldifisfisfis
ne sıklıkta yapıyosun ve ne kadar işe yarıyo acaba
bende doktora gittim kan testi istedi değerlerim normal çıktı bana bepantel ampul önerdi ve placenta şampuan önerdi ikisinide kullandım ama henuz bi işe yaramıyo senağlama
hatta şampuanın yarısını bi kavanoza ayırdım içine birkaç damla çamterebentin esansı koydum 4 kere ıkadım daha çok dökülüyo sanki şimdi badem yağınıda karıştırdım eğer b ve e vitamini işe yarıyosa onlardanda alıyım senağlama
arkadaşlar benim merak ettiğim kansızlıktan demir eksikliğinden saçları dökülüp tedaviden sonra tekrar eski sağlıklı yoğun saçlarına kavuşan arkadaşlar hiç olmadı mı hep seyrek mi kaldı saçları bilgi istyorum lütfen aydınlatın.
ipek bendede asiri derece kansizlik ve demir eksikligi var hatta kanim tek 12% kalmis oyüzden demir hapi fln kullaniorum bi ara cinko demir iceren hap kullandim sacim icin ama fayda etmedi suan tek demir hapini kullaniom doktorun yazdigini dökülmem eskisi gibi deil durdu gibi ama saclar cikmio cikmazda sanirsam ha bide bende guatir vardi halende var ama bayagi bi azaldi hap kullandim ondanda kaynaklaniomus dökülme yilan yagida kullandimda bi ara faydasi oldu gibi geldi sonra dvm edemedim isten gücten zaman bulamadim ben bukadar diyebilirim saclarima kavusamadim acikcasi =)
slm. Öncelikle geçmiş olsun. Benim saçım iki sene önce fazlasıyla dökülmeye başladı. Bölgesel olarak kelleşmeler başladı. Saçımın yüzde yetmiş kadarı dökülünce usturaya vurdum. Tabi bu arada cildiyeye gittim. Tahlillerim yapıldı. Saçımın strese bağlı olarak döküldüğü söylendi. Dr. revigen hap ve şampuan verdi. Bu hap gıda takviyesi. Bunları kullanmaya bağladığım zaman saçımdaki dökülme azaldı. 2 kutu kuallandım. Bırakınca tekrar başladı. 2.5 senedir neler çektiğimi bir ben birde allah biliyor. Saçım için yapmadığım şey kalmadı. Suna Dumankaya nın sığır iliği tarifini yaptım. Sanırım o tarif iyi geldi. Şimdi saçım çıktı. Hala çok dökülüyor. Yanlız bu sever hızlı çıktığı için kelleşmeler olmuyor. Şu anda siirt yöresine has bir sabun olan bıttim sabununu kullanıyorum arkadaşım. Tavsiye ediyorum. Saçların dökülmesini önlüyor ve çıkmasını sağlıyor. Geçmiş olsun diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?