sewgili arkadaşlar saçları çok dökülen biri olarak çözümü buldum sanırım amaaaa biraz sabıır :).şimdi size denenmiş formülümü veriyorum kesinlikle kesiyor.öyle kozmetik ürünleri falan hepsi bahane.öncelikle saçlarımızı yıkıyoruz tertemiz oluyor sonra badem yağı bir yumurta çam terebentin bal(bir çorba kaşığı) zeytinyağı kullanılarak bi maske yapıyorsunuz bunu baayaa bekletiyorsunuz 5 6 saat kadar yani bekletebildiğiniz kadar bekletin.sonra yıkıyorsunuz tekrar.fakat daha önce ısırgan otu alıp bunu normal siyah çay gibi demliyorsunuz bu da bi yarım saat falan bekliyor.saçlarınızı yıkadıktan sonra enson durulama suyu olarak bu ısırgan otunun suyunu kullanıyorsunuz ama asla üzerine tekrar su dökmeyin kafanız kokar falanda sanmayın :) kokmuyor hiç farkedilmiyor.2.kez bunu yaptıktan sonra çok bariz bir şekilde saçlarınızın dökülmediğini görüyorsunuz.ben haftada bir kez yaptım 2 haftada sonuç aldım.
acaba diyorum bazı hanımlar kadınlık hormonu salgılamakta yeterli gelemiyormuyuz?
hani östrojen düşer saçlar seyrekleşir mi acaba??
hormonlarla bir ilgisi olabilir sanırım bende biraz demir eksikliği de çıktı ilk zamanlar prozinc kullanıyordum en fazla 1,5 ay oldu dökülme durdu ama yeniden başladı e bir de çok kaşınıyor ya dipleri böyle tatlı bir kaşıntı ama koparasım geliyor nerdeyse bu yüzden çok daha fazla dökülme de oldu.acaba sabuna mı geçsem napıcam yaa kel mi kalıcam beniz zaten saçlarım seyrek ve ince telliydi e ben en iyisi gidip kestiriyim diyorum eşim de hoşlanmıyor bundan:sm_confused: :bbo:
canım sarışınsan her saçını yıkadıktan sonra durlama suyuna limon suyu karıştır.Bu başlığı sürekli takipe eden biri bana özetleyebilirmi? Benim saçım çok dökülüyor üstelik uçları kupkuru ve kırık görünüyor. İnanın çok vahim bi durumdayım senağlama Saçı parlayanlara hayret ediyorum. Nasıl parlatıyorlar? üstelik çam terebentinde kullanıyom. İşe yaramıyor :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?