Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
valla ben zeytinyağlı sabun aldım aktardan kafam kapek içinde kaldı bilginiz olsun ama bıttımı bilemem.

Kızlar 6 haftadır priorin kullanıyorum, saçlarımı da uçlarından kestirdim biraz. daha canlı oldular ve küçük küçük saçlarımı görmeye başladım artık. priorini tavsiye ederim herkese

bende 3.5 aydır priorin kullanıyorum küçük dolu saçım var onada şükür ama dökülmem azda olsa devam ediyor

kızlar ben de priorin kullanıyorum 2 haftam bitti,3. haftadayım,gayet memnunum,dökülmem çok azaldı ve eşim saçlarım gürleşiyor dedi,ben daha yolun başındayım,en az 3 ay kullanmam gerekiyor

offffffffffffff ya sac dökülme sorunu bendede var her taradigimda bir avuc dökülüyo ne yapmam gerek bilmiyorum herhalde sitrestende oluyo

bende priorin kullandım 1 ay bitti sac dökülmesi tamamen bitmedi ama azaldı.saçlarım canlandı ve küçük küçük yeni saçlarım çıkıyor. tavsiye ederim arkadaşlar...

priorin nedir kızlar. İlaç olduğunu anladım da. Reçete şart mı yada yan etkisi var mı.Bide fiyatını yazarsanız çok sevinirim.

priorin çino tabletidir.
reçetesiz satılıyor.
hiçbir yan etkisini görmedim şahsen4.ayımdayım memnunum
120 capsul 85 tl.

günde bir taneyse iyi 4 ayda 85 ytl diğer serumlarla karşılaştırıldığında

hayır günde 2 tane ama yoğun dökülme varsa 3 tane diyorlar.

merhaba benimde saçlarım dökülüyordu.nerdeyse ön trafta bişey kalmamıştı ama ben hint yağı,buğday yağı,çörekotu yağı ile masj yaptım hergün.birde yıkamadan önce sarımsak sürdüm.artık dökülmüyor üstelik kısa kısa çıkmaya başladı vede uzadı.

kızlar geçen tv de bitkiderman hülya leyla çabuk diye bi kadın vardı saç dökülmesi hakkında bayağı iddalı.üstelik tamamen kel olanların da çıkarıyomuş saçlakrını.saçkıran gibi bi çok hastalığa da şifaymış
bi kür hazırlıyo.bi çok programa çıkmış.bağdat caddesinde yeri varmış.bnim eşim de kl.bu hafta sonu gidicez bakalım.burda uzun sürer diye internette bi de siz araştırın isterseniz.orada bazı yorumlar da var.site adı vermek yasak olduğu için ben yazamıyorum.lütfen bi bakının size de mantıklı gelirse hafta sonu gidicez eşimle.yerinde de yapıyomuş uygulamayı ya da evde kendiniz yapıyosunuz.maltepede de üretim varmış iki şubesi varmış

ay canım çok rica ediyorum eğer giderseniz ve tedaviye başlarsanız sonuçlardan beni de haberdar eder misin ? gerçekten bu kadına gidip tedavi görenlerden tarafsız bir yoruma ihtiyacım vardı. çok sevindim senin yazdıklarını görünce. umarım güzel sonuçlar alırsınız :Saruboceq:

yazarım tabi canım
valla kafam karışık işte bi ortama bakıcam sarmazsa almm bişe yani:sm_confused:
ama kürü eşim yapıcak benim saçım da çok zayıfladı o faydasını görürse ben de başlarım zatena.s

benim saçlarımda çok dökülüyor her banyoya girişimde tutam tutam her taraf saç oluyor.bilgilerinizi burada paylaşırsanız mutlu olurum.a.s

Benimde stresten dolayi asiri derecede dökülüyodu saclarim...
Head & Shoulders kullandim, normalde kepek sampuani ama sac dökülmesinide engelliyor diye duymustum, ve gercekten ise yaramisti... simdi hic dökülmüyor...

benimde deli gibi saçlarım dükülüyodu kurutma makinesiyle kuruturken ortalık saçla doluyo o derece vahimdim tarak süremiyodum korkudan bu şampuanı denedim dökülme durdu bir iki yıkamada ciddiyim ya a.s

kızlar prıorin kullanıyorum demiştim 1 ay oldu hemen hemen,ufak ufak çok saçım var,işe yaradı gibi

herbal glo kullanmaya başladım kullananlar var mı aranızda?

arkadaşlar benim de saçım çok dökülüyo bioxsin kullandım şampuanını 1 aydan fazla hiç bir faydasını görmedim . . tabiki bireysel farklılık vardir bana yararı olmadı ama başkasına etki edebilir.bilmiyorum ne yapacağımı yorumları okudum da ne yapacağimi şaşırdım ALLAH yardımcımız olsun

ben organıcum kullanıyorum şuan için memnunum tamamen bitkisel bir şampuan yumuşacık yapıyor saçımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…