E
ela
Ziyaretçi
- Konu Sahibi cimcimebenim
-
kızlar geçen tv de bitkiderman hülya leyla çabuk diye bi kadın vardı saç dökülmesi hakkında bayağı iddalı.üstelik tamamen kel olanların da çıkarıyomuş saçlakrını.saçkıran gibi bi çok hastalığa da şifaymış
bi kür hazırlıyo.bi çok programa çıkmış.bağdat caddesinde yeri varmış.bnim eşim de kl.bu hafta sonu gidicez bakalım.burda uzun sürer diye internette bi de siz araştırın isterseniz.orada bazı yorumlar da var.site adı vermek yasak olduğu için ben yazamıyorum.lütfen bi bakının size de mantıklı gelirse hafta sonu gidicez eşimle.yerinde de yapıyomuş uygulamayı ya da evde kendiniz yapıyosunuz.maltepede de üretim varmış iki şubesi varmış
ay canım çok rica ediyorum eğer giderseniz ve tedaviye başlarsanız sonuçlardan beni de haberdar eder misin ? gerçekten bu kadına gidip tedavi görenlerden tarafsız bir yoruma ihtiyacım vardı. çok sevindim senin yazdıklarını görünce. umarım güzel sonuçlar alırsınız :Saruboceq:
Benimde stresten dolayi asiri derecede dökülüyodu saclarim...
Head & Shoulders kullandim, normalde kepek sampuani ama sac dökülmesinide engelliyor diye duymustum, ve gercekten ise yaramisti... simdi hic dökülmüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?