Arkadaşlar saç dökülmesi ile ilgili tavsiye edebileceğiniz iyi bir doktor var mı? Forumların bir kısmını okudum bazıları doktorundan memnun kalmış, bazılarının ise hiç işine yaramamış. Bu konuda en iyi doktorun kim olduğu konusunda bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar benimde çok dökülüyordu. Sebebim stres. Sonunda Bitki Derman diye bir yer buldum. Şimdi sabununu ve şampuanını kullanıyorum. İşe yaramaya başladı. Hem dökülmeyi azaltıyor hem de yeni saç çıkmasını sağlıyor. İnternetten telefonunu bulabilirsiniz. Kargo ile gönderiyorlar. Ama biraz pahalı. Eğer tüm seti alıp yapabilirseniz çok çok daha etkili. Ama seti alamam diyorsanız sadece sabun ve şampuanını birlikte kullanınca işe yarıyor. Sabun çok kötü kokuyor ve saçı çok sertleştiriyor. Şampuanı saçı yumuşatıyor.a.s
kızlar benimde cok cok cok dökülüyodu saclarım. denemediğim şey kalmadı.
gecen gun doktora gittim yumurtalıklarımda 5cmlik bi kist çıktı ve sac dökülmem sivilcelerim falan buna da bağladılar.
sizde bana kalırsa binbir türlü yağ entele bitki kaynatıp kafanıza sürmektense bide bi doktora görünün derim. sonucta vücutta herşey birbiriyle bağlantılı..
bende priorin kullanıyorum 4 aylık paket aldım 3.ayımdayım tırnaklarım o kadar sertleşti ve hafatada bir manikür yapmaktan sıkıldım kilo falan aldırmadı sadece 1 kavonoz pekmez içtim birde şu aralar kaçırdım galiba garanti 2 kilo almısımdır.saçlarımda dökülme %50 azaldı ,hehangi bir tüylenme yapmadı ufak saçlarım çıkıyor memnunum yani.
çok sağol canım ya en büyük korkum kilo aldırmasıydı,içim rahatadı,ben daha yeni başladım,4. günümdeyim daha yolum çoook uzun....
bende be pantene ve evigen ampullarıni alıp badem yağıyla karıştırıp yapmayı düşünüyorum bu söylediğiniz e ce b ampul olarak mı eczanelerde satışa sunuluyor yeni duydum da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?