Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Arkadaşlar benimde çok dökülüyordu. Sebebim stres. Sonunda Bitki Derman diye bir yer buldum. Şimdi sabununu ve şampuanını kullanıyorum. İşe yaramaya başladı. Hem dökülmeyi azaltıyor hem de yeni saç çıkmasını sağlıyor. İnternetten telefonunu bulabilirsiniz. Kargo ile gönderiyorlar. Ama biraz pahalı. Eğer tüm seti alıp yapabilirseniz çok çok daha etkili. Ama seti alamam diyorsanız sadece sabun ve şampuanını birlikte kullanınca işe yarıyor. Sabun çok kötü kokuyor ve saçı çok sertleştiriyor. Şampuanı saçı yumuşatıyor.a.s

Hımmm televizyonda bu bitki dermanın sahibi kadının konuşmalarını izlemiştim.burundaki siyah noktalara kadar iyi geldigini falan da söylemişti.imi absurt ya ondan tutmadı bence.oysaki gercekten faydalı bir ürünmüş.enteresan olanı da hem saç çıkaran hemde tüylenmeyi engelleyen bir ürün.

Arkadaşlar saç dökülmesi ile ilgili tavsiye edebileceğiniz iyi bir doktor var mı? Forumların bir kısmını okudum bazıları doktorundan memnun kalmış, bazılarının ise hiç işine yaramamış. Bu konuda en iyi doktorun kim olduğu konusunda bilgisi olan var mı?

ben medipol hastanesine gittim uz.dr.makbule hn var dermatolog çok güzel ilgileniyor
ve güzel ilaçlar veriyor tavsiye ederim gökçe arkadaşımkaydirigubbakcemile5

kızlar ben bioxcin kullanıyorum diğer şampuanlar saçımı çok yumuşatıyor bende yumuşak olunca sanki kelmiş gibi hissediyorum ama bioxcin dolgun yapıyor birde dün bioxcinin serumunu aldım bakalım saçımda nasıl bir değişiklik olacak saçım dökülüyor sanmayınonun için almadım bu ürünleri saçın sağlığını artırmak ve kalınlaştırmak içinde kullanabiliyorsun sizlere yazıcam iyi gelip gelmediğini bide turplu su yapmıştım saçlarıma sanki ışık tutulmuş gibi nereye gitsem ışıl ışıl görünüyordu vallahi tavsiye ederim bu arada saçı dökülen saçını toplamasın salık bırakın saç köklerini nekadar bol bağlıyorum deseniz de yinede zorluyormuş aman saçlarımıza bişey olmasın

bir ara iyice kapılmıştım bu bitki dermana.birşey duyunca hemen inceliyorum ve zor durumda olduğum için hemen inanaıp alasım geliyor.set halinde alacaktım.televizynda falanda izlemiştim kadını.snra nette araştırdım .bir sürü yorum.kafam karıştı.insanın önünde yanında kullanan biri olmayınca yani göremeyince tereddütte kalıyor.ne yapacağız ya:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Benimde stresten dolayi asiri derecede dökülüyodu saclarim...
Head & Shoulders kullandim, normalde kepek sampuani ama sac dökülmesinide engelliyor diye duymustum, ve gercekten ise yaramisti... simdi hic dökülmüyor...

bende doğumdan dolayı çok fazla döküldü hatta çok seyreldi saçlarım. Ben yılan yağı uyguladım haftada 4 defa ilk haftasında işe yaradı 1 hafta daha kullanıcam iyice dursun dökülmesi diye. Birde yılan yağı saçı besleyip uzatıyo. tavsiye ederim. Yağı masajla sürüyosunuz saç diplerine ve 3 :1hug:saat bekliyo. Sonrasında bioxinle yıkadım çok daha etkili oldu. Bitkisel bir sabunda kullanın özellikle defne sabunu.

Şimdiye kadar bütün markaları kullandım buna bioxcin de dahil hiçbiri işe yaramıyorsenağlama saçlarım o kadar az ki bu bioxcin sadece saçımın uzamasına yaradı, saçlarım çok çabuk uzuyor ama hep dökülüyorlar ölene kadar çekeceğim sanırım bu sorunu

kızlar benimde cok cok cok dökülüyodu saclarım. denemediğim şey kalmadı.
gecen gun doktora gittim yumurtalıklarımda 5cmlik bi kist çıktı ve sac dökülmem sivilcelerim falan buna da bağladılar.
sizde bana kalırsa binbir türlü yağ entele bitki kaynatıp kafanıza sürmektense bide bi doktora görünün derim. sonucta vücutta herşey birbiriyle bağlantılı..

çok şaşırdım.sivilcelerim yok ama saçlarım çok dökülüyor.

Son düzenleme:
eğer saçınızda boya yoksa koza marka defne sabununu dökülme için birebir ben kullandım ama kepek problemim olduğu için kullanmayı bıraktım..

kızlar benimde çok ama çok gür olan saçlarımdan eser kalmadı. en sonunda doktora gitmeyi becerebildim tahliller istedi hersey normal olduğu için stresten dedi. bu arada birsey öğrendim sizinlede paylaşmak isterim. narkoz alınması saç dökülmesine yol açıyormuş.ve doktorun dediği gibi ben narkoz aldıktan sonra saçlarım böyle dökülmeye başladı. bana priorin adlı bir ilaç verdi. onu kulanıyorum eskisine nazaran daha az dökülüyor. birde tonik verdi ama ikisi çok pahalı olduğu için ben onun yerine eczeneden badem yağı e vitamini ve b vitamini aldım . karıştırıp saç diplerine sürüyorum. minik minik saçlarımda çıkmaya başladı. deneyebilirsiniz.

bende be pantene ve evigen ampullarıni alıp badem yağıyla karıştırıp yapmayı düşünüyorum bu söylediğiniz e ce b ampul olarak mı eczanelerde satışa sunuluyor yeni duydum da..

benim de saçlarım çok dökülüyordu,restorex şampuan kullandım,azalttı dökülmeyi ama,saçlarımı güçlendirmedi.şimdi prıorın hapını ve şampuanını kullanmaya başladım ama kilo aldırır mı ki acaba,bir de işe yarıyor mu kızlar.......

bende priorin kullanıyorum 4 aylık paket aldım 3.ayımdayım tırnaklarım o kadar sertleşti ve hafatada bir manikür yapmaktan sıkıldım kilo falan aldırmadı sadece 1 kavonoz pekmez içtim birde şu aralar kaçırdım galiba garanti 2 kilo almısımdır.saçlarımda dökülme %50 azaldı ,hehangi bir tüylenme yapmadı ufak saçlarım çıkıyor memnunum yani.

çok sağol canım ya en büyük korkum kilo aldırmasıydı,içim rahatadı,ben daha yeni başladım,4. günümdeyim daha yolum çoook uzun....

B vitamini kullanıyorum. Ayrıca demir eksikliğim de varmış ondan da dökülür. Onun için de ilaç kullanıyorum. Bi doktora görünmek illa lazım yani...

Ha kızlar bir de bu sıralar zeytinyağı sabunu kullanıyorum çok iyi geldi. Yumuşacık da yaptı. Hani şu kocamana peynir kalıbı gibi olanlardan kafamçokkarıştı
Komşum izmirli. Onlar memlekette yapıyomuş üstelik, profesy bişi bile değil...

Çamterabentinden tut badem yağına kadar denemedik şey de bırakmadım ayrıca... delikafadulden
Aaaah, ahhhh.. saçlarım...

bende be pantene ve evigen ampullarıni alıp badem yağıyla karıştırıp yapmayı düşünüyorum bu söylediğiniz e ce b ampul olarak mı eczanelerde satışa sunuluyor yeni duydum da..

evet ampul olarak ben her defasında 3 ml badem yağı birer ampul onlardan karıştırıp sürüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…