ya arkadaşlar size bişe sorcam benim saç diplerime sanki iğne gibi bişeyler batıo ve oraya hmen elimi sürdüğümde illaki saç teli dökülümüş oluyo sizce bu normalmi belkide o yüsden günde 200 tel dökülüyor belkide bir hastalıktır deneyimi olanlar lütfen yassınlar yalvarıorum size şimdiden teşekürler
slm benim de saçlarım ağustostan beri dökülüyor günde 200 tel falan doktora gittiim tahlil yaptırdı b12 ve demirim tam düşük değildi (mesela demir 25 156 arası ise benim 64 tü)alt sınırın biras üzerindeydi demir çinko ve b12 vitamini verdi bide berko zinco şampuan werdi kulanıorum bi ay oldu ama pek bi fark görmedim sizce daha erken mi lütfen bu konuda deneyimi olan cewap yassın gerçekten her o saçları gördüğümde içim gidio oturup ağlıorum bazen ama nafile daha 18 yaşındayım ama bu gidişle 20 sine gelmeden kel kalcam yinede Allah tan umut kesilmez yalwarıorum size bu konuda deneyimi olan lütfen yassınlar gerçekten artık napacağımı bilmiorum artık sadece biras morale ihtiyacım var lütfen
seni çok iyi anlıyorum canım bende 1 yılı aşkın süredir yoğun saç dökülmesiyle uğraştım o dökülen demet demet saçları görünce ağlamamk için kendimi zor tutuyordum sebebi diyet yapmamdı ve sonucu kansızlık,3 dermatolog gezdim ama insanın doktoru yine
kendisi oluyor kan ilaçları içtim o dönemlerde ve priorin çinko içtim ama priorini kendi kafama göre almıştım 4 ay içtim sabah akşam ve onun yanında ampuller bepantene,bemiks,evigen şampuanımada kattım yağlarlada karıştırıp sürdüm,beslenmemi düzelttim saç dökülmem %70 azaldı.
saçım kuruyken hala dökülür ama 2-3 tel eskisei gibi değil ,eskiden elimi attığım gibi 10 telden aşağı gelmezdi yani anlıcağın tedavi gördüm üstünden 4 ay geçti anca düzeliyor belki bir 4 ay sonra tamamen durcak dökülmesi ama burda bizim yapmamız gereken sabırlı olmak ve karamsar olmamak....a.s.[/QUOT
bende aynı senin gibiyim elimi hr attığımda en az 10 tel gelio oturup ağlıorum hatta bende priorin pantogar rewvigen hatta medobiotin de kullandm ama nafile vitamin hapları kulllanıorum bi ay oldu ama yine aynı napıcağımı bilmiorum ipek aartık bıktım gerçkten kendi akışına bıkratım zaten saçımın 3 te birini kaybetim geri kalanınıda bu yıl kaybetcem tmamaen kel kalcam neden döküldüğünü bilsem bişe demicem ama onuda bilmiorum peki canım senin yağtığın bu şeyler nekadrda etkisni gösretdi senin adına sevdindim darısı benim başıma peki canım senin dölülmesine etkili olduğunu düşündüün ilçlar nelerdi ne zmanda etksini gösterdi benimle paylaşırsan sevnrim canım
seni çok iyi anlıyorum canım bende 1 yılı aşkın süredir yoğun saç dökülmesiyle uğraştım o dökülen demet demet saçları görünce ağlamamk için kendimi zor tutuyordum sebebi diyet yapmamdı ve sonucu kansızlık,3 dermatolog gezdim ama insanın doktoru yine
kendisi oluyor kan ilaçları içtim o dönemlerde ve priorin çinko içtim ama priorini kendi kafama göre almıştım 4 ay içtim sabah akşam ve onun yanında ampuller bepantene,bemiks,evigen şampuanımada kattım yağlarlada karıştırıp sürdüm,beslenmemi düzelttim saç dökülmem %70 azaldı.
saçım kuruyken hala dökülür ama 2-3 tel eskisei gibi değil ,eskiden elimi attığım gibi 10 telden aşağı gelmezdi yani anlıcağın tedavi gördüm üstünden 4 ay geçti anca düzeliyor belki bir 4 ay sonra tamamen durcak dökülmesi ama burda bizim yapmamız gereken sabırlı olmak ve karamsar olmamak....a.s.[/QUOT
bende aynı senin gibiyim elimi hr attığımda en az 10 tel gelio oturup ağlıorum hatta bende priorin pantogar rewvigen hatta medobiotin de kullandm ama nafile vitamin hapları kulllanıorum bi ay oldu ama yine aynı napıcağımı bilmiorum ipek aartık bıktım gerçkten kendi akışına bıkratım zaten saçımın 3 te birini kaybetim geri kalanınıda bu yıl kaybetcem tmamaen kel kalcam neden döküldüğünü bilsem bişe demicem ama onuda bilmiorum peki canım senin yağtığın bu şeyler nekadrda etkisni gösretdi senin adına sevdindim darısı benim başıma peki canım senin dölülmesine etkili olduğunu düşündüün ilçlar nelerdi ne zmanda etksini gösterdi benimle paylaşırsan sevnrim canım
canım ya ben sana şöyle anlatayım ben diyet yaptığım sıralar büyük bir aile sıkıntısı yaşadım yaklaşık 5 ay ama öyle böyle değil onunda etki edebileceğini düşünüyorum saç dökülmeme çok stres sıkıntı yapmıştım ama kanımda düşük çıkınca doktor ona bağlamıştı dökülmemi,valla canım ilk önce ilaç diyemem dökülmemin azalmasında sıkıntılarımı anlatmam tekrar eski huzurumu bulmama ve 4-5 ay sonra saçlarıma yansıması oldu tabi ilaç olarak çinonunda etkisi oldu ama maneviyeten kendimi toplamam en büyük etkisi,birde cnm dökülen saçlarım benim hep çıktı küçük küçük dolu saçım var senin dökülen saçın çıkmıyor mu?
doktor mutlaka dökülen saç tekrardan çıkar saçların eski gürlüğüne ulaşır üzülme demişti bana gerçektende öyle oldu ama saçım şiimdi tepesi gür az gibi durmıyor ama saçımın uçlarına doğru azalıyor sana önerebileceğim ampulleri şampuanına karıştır bitkisel şampuan kullan sıkıntın varsa arkana atabiliyorsan öyle yap diyet yapma doktor kontrolu dışı sağlıklı beslen meyve -sebze sağlıklı mutlu günler diliyorum.
benimde saçalrım çok kötü dökülüyordu iki defa dermatoloğa gittim pantogar hap ve çinko verdi ayrıca eczaneden placenta şampuan aldım saçlarımın dökülmesi gözle görülücek şekilde azaldı eskisi gibi avuç avuş dökülmuyor olması gerektiği gibi hergün birkaç tel dökülüyor ama saçlarımın yarısını zaten kaybetmiştim (susam yağı çam terebentin yağı gibi şeyler kullandığım için oldu kesinlikle bir doktora gidin bunları yapmadan önce ben çok pişman oldum ) kaybettiğim saçalrımın tekrardan çıkmasını istiyorum pantogar sadece dökülmeyi durdurdu 2 aydır kullanıyorum belkide kısa bir süre olduğu için bi fark göremıyorum priorin hap ve şampuanı merak ediyorum kullanıpta kaybettiğim saçlarımı geri kazandım diyen varsa lütfen haber versin..
Canım Organicum diye bi sampuan var, eczacim vermisti, benimki mevsim degil doğum sonrasıydı hemen kesti simdi birakamiyorum belki sana da yarar
arkadaslarrr saç dökülmesi derken bundan kastınızz ne boyutta bir dökülmee günde 100 tele normal dıyorlarr bundan daha fazlamı dökuluyor sizlerin meela benım yıkarken 40-50 tel dökuluyo ertesı gun en fazla 10-20 tel dökluyoo bu da mı anormal sizcee ama bi ara hiç dökulmuyodu:S
seninki normal cnm bnmki nerdeyse 200 300 vardı cok şükrü boya yaradı sanırım kesitrdim ve yag bakıına devam ediyorm iki gündür 10 yada 20 tel anca dökülüyor kesitrme de 1 cm ya var ya yok çok şükür diyoprum ama yag bakımı üstüne basark söylüyorum farkjına varmıyorsunuz ama cok iyi geliyor
yağ bakımı cidden cok iyi gelıyorr ama onuda ilk yaptıgım anda temizlerken yagı yanı yıkarken işte dökülme oluyorr neyse bakalım turplu su yapıyorum su andaa belki sonra tekrar yağa dönerim
teşekkürlera.s.
canım sanırım yag bakımı dökmüş bnm saclarımı zaten mevsim değişlikğinden dolayı her sene bu aylarda dökülürdü uçlarının ince olduguna bakma bnm de öyle zaten 3 4 ayda bir kırık aldırmıyormuyuz dökülenlerşin yerine geri geliyor cok şükür ya gelmeseydi?
benim oluyor canım ya bende yoğun dökülmeler atlattım ama çok şükür eskisi gibi değil ama bazen ufak ufak yeni çıkan saçlarım dökülüyor ama diplerim oldukça gür..
canım sanırım yag bakımı dökmüş bnm saclarımı zaten mevsim değişlikğinden dolayı her sene bu aylarda dökülürdü uçlarının ince olduguna bakma bnm de öyle zaten 3 4 ayda bir kırık aldırmıyormuyuz dökülenlerşin yerine geri geliyor cok şükür ya gelmeseydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?